reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Trzecia!
emalia82
Fanka BB :)
Czy solicie jedzenie dzieci??Czy jeszcze nie??
Ja jeszcze nie sole, choc czasem Janek dostanie coś z naszego talerza gdzie jest sól.
Hej
rany jestem wykonczona
bylismy dzis u kontroli, wszystko ok, czysto, zero zaczerwien czyli zadowolona mama
potem 2 godziny spacer i zakupy,
Kasiek tluszcz powinno sie dodawac zeby wit lepiej sie wchlanialy, maslo mozesz zastapic olejem rzepakowym
patrze na twoj suwaczek dietkowy, super wynik
Eagle jest duza poprawa u Jasia, a ja ok
Perfecta tez robie taka zupe tylko bez pietruchy, znowu smaka mi narobilas
Lena jeszcze nie sole ale jak podaje hippa to tam juz w kazdym sloiku sol wiec dosc czesto ma ja podawana
pozne, ale jeszcze aktualne zyczenia dla wszystkich dzisiejszych solenizantow, duzych i malych
buziaki dla was dzieciaki
Super ,że wszystko dobrze.

Buziaki dla solenizantów i jubilatów!!!
U nas masakra, Gosia ostatnio odrzuciła smoczka,, a bez niego nie umie spać :-( Teraz już nie tylko zasypia przy cycku, ale też śpi, budzi się przy próbie oderwania od cyca i godzinami wrzeszczy, że chce z powrotem... Próbowałam dać jej butlę, nic z tego- mamy już kilka butelek, kilka niekapków, nic jej nie pasuje.- nie łyknie z nich ani mleka, ani soczku, ani herbaty Dziś byłam w pracy 9 godzin i przez ten czas nic nie wypiła, mąż łyżeczką próbował wlać w nią choć trochę herbatki :-( A o nockach nie wspomnę, pobudki co 40 min, czasem 60... To nie w moim stylu, ale zdarzyło mi się już w nocy zacząć płakać, albo krzyczeć...Kurde, co się z nią stało????
KasiaJ- bardzo mocno o Was myślę!!! Mam nadzieję, że lada chwila wyjdziecie. Roty się nie bój, gorzej, gdybyś Ty albo Filip musieli korzystać ze wspólnej toalety z tamtymi dziećmi i ich rodzicami....
Koriander- co to za restauracja, że dzieci mogą szaleć po podłodze???
Dziewczynki, prosimy Was o głosiki na rysunek Piotrusia:
Zimowy Konkurs - Baw się zimą z misiem Bu!
Z góry dziękuję
Dobranoc
Współczuję przeprawy ze smoczkiem. Może jakoś Wam sie uda znowu małą przekonac.
Specjalnie dla Piotrusia ciotka przebrnęła przez rejestracje nowego konta ,żeby oddac głos na arcydzieło. Buziaki:-)
Witam i ja. Niewyspana, obolała, ale dzien zapowiada się ładny i słoneczny więc jakos to bedzie.
Wszystkim miłego dzionka życzę!!!
Coś mi się wydaje że wczoraj wszystkie jak jeden mąż siedziałyśmy przed tv
M jak miłość , ustausta3 i wojewódzki - szalone wtorki wróciły
...
Klementinka- Kochana super ze Jaś już zdrowieje pięknie!!!!
Lenka - Ja nie solę , jednak jak jemy obiad nie ma opcji by Jasiek nie dostał choc troszkę. Piszczy , mlaska , skrzeczy jak widzi że jemy coś , więc troszkę tej soli zjada.
Kajdusia- Kochana ściskam mocno. Nie mam pojęcia co to może być... może ząbki idą ? Oby szybko Małgosi minął ten stan obrazy na smoczka.
Emalia - Kochana a dlaczego obolała???
Mąż wczoraj siedział przy kompie wieczór cały i juz mi się wiesza...
Ja nie wiem co on robi że zawsze po dłuższym jego posiedzeniu zaczynają się problemy z kompem wrrrr
Klementinka- Kochana super ze Jaś już zdrowieje pięknie!!!!
Lenka - Ja nie solę , jednak jak jemy obiad nie ma opcji by Jasiek nie dostał choc troszkę. Piszczy , mlaska , skrzeczy jak widzi że jemy coś , więc troszkę tej soli zjada.
Kajdusia- Kochana ściskam mocno. Nie mam pojęcia co to może być... może ząbki idą ? Oby szybko Małgosi minął ten stan obrazy na smoczka.
Emalia - Kochana a dlaczego obolała???
Mąż wczoraj siedział przy kompie wieczór cały i juz mi się wiesza...
czwarta buuuuuu....;-)
oj nie piąta jednak
oj kochaniutkie nie postarałyście się myślałam że jak zasiądę z kawką to będe mieć ciekawą lekturkę min kilka stron a tu zaledwie 1,5 strony....
no nic, jakoś to przeżyję:-)
a u nas wychodzenia na prosta ciąg dalszy ( nie zapeszając) i chyba pomalutku zakończymy przygodę z cycaniem bo dziś w nocy Tomek jadł raz po 23 i to tak że po podaniu leku pociągnął kilka razy i koniec, więcej nie chciał, zjadł dopiero butlę o 7
jak taka historia powtórzy się jeszcze kilka razy to może wreszcie i ja coś poszaleję wieczorkiem;-)
a z drugiej strony strasznie mi przykro z tego powodu bo ja uwielbiam jak on sie tak wtula i sobie ciamka
Perfecta oczywiście dziękuję napewno wypróbuję i to chyba jeszcze dziś ( tylko dam nieco mniej sera bo moja Asia za nim nie przepada, albo odleje dla niej porcję z jego mniejszą ilością)
Badaicka cudny Filipuś a jaki uśmiechnięty
lena dla Asi tak bo ona je to co my;-) Tomkowi nie gotuje bo mi sie nie chce osobno, czasem dam mu posmakować naszego a to juz w pełni doprawine
Klementinka cieszę się że i u Was lepiej
kajdusia kochana przytulam mocno, to wszystko ze zmęczenia i niewyspania a jeszcze musisz chodzić do pracy nie miej wyrzutów do siebie że krzyknęłaś, trzymam kciuki żeby Małgosia szybko sie "naprawiła" i przeprosiła się ze smoczkiem, a może małżonek mógłby przejąć dyżury nocne i próbować z butlą, moze vibrucol by pomógł?
na Piotrusia za chwilke zagłosujemy już się biorę za rejestrację
emalia Tobie także miłego dnia a czemu niewyspana?
oraz duże buziaki dla Jasia, Oskarka i Kamilka,
a wszystkim dużo słoneczka i miłego dnia

oj nie piąta jednak
oj kochaniutkie nie postarałyście się myślałam że jak zasiądę z kawką to będe mieć ciekawą lekturkę min kilka stron a tu zaledwie 1,5 strony....
no nic, jakoś to przeżyję:-)
a u nas wychodzenia na prosta ciąg dalszy ( nie zapeszając) i chyba pomalutku zakończymy przygodę z cycaniem bo dziś w nocy Tomek jadł raz po 23 i to tak że po podaniu leku pociągnął kilka razy i koniec, więcej nie chciał, zjadł dopiero butlę o 7
jak taka historia powtórzy się jeszcze kilka razy to może wreszcie i ja coś poszaleję wieczorkiem;-)
a z drugiej strony strasznie mi przykro z tego powodu bo ja uwielbiam jak on sie tak wtula i sobie ciamka

Perfecta oczywiście dziękuję napewno wypróbuję i to chyba jeszcze dziś ( tylko dam nieco mniej sera bo moja Asia za nim nie przepada, albo odleje dla niej porcję z jego mniejszą ilością)
Badaicka cudny Filipuś a jaki uśmiechnięty
lena dla Asi tak bo ona je to co my;-) Tomkowi nie gotuje bo mi sie nie chce osobno, czasem dam mu posmakować naszego a to juz w pełni doprawine
Klementinka cieszę się że i u Was lepiej
kajdusia kochana przytulam mocno, to wszystko ze zmęczenia i niewyspania a jeszcze musisz chodzić do pracy nie miej wyrzutów do siebie że krzyknęłaś, trzymam kciuki żeby Małgosia szybko sie "naprawiła" i przeprosiła się ze smoczkiem, a może małżonek mógłby przejąć dyżury nocne i próbować z butlą, moze vibrucol by pomógł?
na Piotrusia za chwilke zagłosujemy już się biorę za rejestrację
emalia Tobie także miłego dnia a czemu niewyspana?
oraz duże buziaki dla Jasia, Oskarka i Kamilka,
a wszystkim dużo słoneczka i miłego dnia
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Czy solicie jedzenie dzieci??Czy jeszcze nie??
ja solę bo mój Łukasz straszny niejadek, a doprawionych potraw choć ociupinkę zje, ze słoiczków wogóle nie tknie nic poza owocami.
kajdusiau a ząbki nie idą|??? mój tylko cyca ciągnie jak zęby idą, od kilku dni tylko cyc i z dwie łyżeczki owocków
Ostatnia edycja:
emalia82
Fanka BB :)
Perfekta,Eagle- chyba to przez to ,że wczoraj napierdzielałam brzuszki. Tak mnie mięśnie pod żebrami bolą ,że szok. Przez to się nie wyspałam, bo nie mogłam sobie pozycji wygodnej znaleźc :-)
Perfekta- wniosek jest jeden. Jakiś zamulacz z twojego męża ( żarcik)
Nie dopuszczaj go do kompa!!! Bo kto z nami będzie pisał?
Eagle- super ,że jest coraz lepiej. Zobaczysz , że każdy dzień będzie piękniejszy. Wręcz musi , bo wiosna coraz bliżej
My wczoraj mieliśmy odwiedziny mojej psiepsióły z miesięcznym Mikusiem. Dziwne uczucia mie taką dzidzie w domu. Jak to człowiek szybko zapomina. Nie dociera do mnie ,że za tydzień moje dzieciątko będzie miało już 9 miesięcy, przecież dopiero 8 było. Szok!!!
Cobra, Ewuś ( jeżeli nas podczytujesz)Ewa, Anecznik itd. MELDOWAC MI SIĘ SZYBKO!!!!!!!!!!!!!!
Perfekta- wniosek jest jeden. Jakiś zamulacz z twojego męża ( żarcik)

Eagle- super ,że jest coraz lepiej. Zobaczysz , że każdy dzień będzie piękniejszy. Wręcz musi , bo wiosna coraz bliżej

My wczoraj mieliśmy odwiedziny mojej psiepsióły z miesięcznym Mikusiem. Dziwne uczucia mie taką dzidzie w domu. Jak to człowiek szybko zapomina. Nie dociera do mnie ,że za tydzień moje dzieciątko będzie miało już 9 miesięcy, przecież dopiero 8 było. Szok!!!
Cobra, Ewuś ( jeżeli nas podczytujesz)Ewa, Anecznik itd. MELDOWAC MI SIĘ SZYBKO!!!!!!!!!!!!!!
reklama