reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Agi78 - cieszę się, że pierwszy dzień w pracy udany:)

Lencja - ja lubię takie panoramki trzymać lewym przyciskiem myszy i kręcić, aż mi się w głowie zakręci:)

Agast - fajne te panoramy Twojego męża, a sam fotograf bardzo przystojny;)) Ekstra ten plac Św. Piotra, piękne kolory

Hefi - jak Twoje samopoczucie?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się po pierwszym dniu w pracy...Nie było źle...Odrazu dostałam wymagającą grupę....więc miałam co robić...i nie za wiele moiałam czasu aby myśleć o Luśce....ale oczywiście spoglądałam czesto na telefon...bo tata w ten sposób relacjonował mi dzień...Krótkie smski....wstała, zjadła, śpi...itp....Jak przyjechali po mnie i mała mnie zobaczyła widać było że bardzo się ucieszyła...zaczęła gadać coś po swojemu...i miała ciągle takie szczery uśmiech na twarzy!!!!!Także jakoś przeżyłyśmy ten dzień...Ja do 13.00 praktycznie nie mia łam czasu o niej myśleć....za to od 13.00....ojejku ależ czas mi się wlókł....Na szczescie o 15.00 koniec i czas dla córci...a jutro wolne więc super ...idziemy na Play Farm....a potem troszke w miacho..... Podczytam Was poźniej ale narazie muszę odsapnąć....chyba mam zakwasy...dziś zrobiłam tyle kilometrów że nogi mi prawie uszami wyszły....Ciągle łaziłam na dól do restauracji i recepcji a potem spowrotem na 2 piętro po schodach......Nie mam kondycji!!!!!!!! Dziękuję za trzymanie kciuków za pierwszy dzień w pracy!!!!!!!!!

widzisz, a tak się bałaś a było nie najgorzej;-), wiedziałam ze dasz rade!;-)

już Ci kiedyś pisałam, ze taki artysta w domu to skarb:tak: super panoramy!

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Te co odstawiły już od piersi. Miałyście jakies dolegliwości? Typu boląca pacha, powiększone węzły itd? Ja od tygodnia nie karmię i tak mam. Pomóżcie coś.

Emalia- rozmasuj to bolące miejsce pod ciepłym prysznicem. Potem odciągnij troszke mleka najlepiej ręcznie, a na koniec chłodny prysznic.

Dziewczyny, mam pytanie z innej beczki. Te co odstawiły już od piersi. Miałyście jakies dolegliwości? Typu boląca pacha, powiększone węzły itd? Ja od tygodnia nie karmię i tak mam. Pomóżcie coś.

ja też od tygodnia nie karmię i na początku miałam bolące piersi i pomagał masaż no i troszkę odciągałam (tylko tyle by poczuć ulgę) by znów duzo pokarmu się nie produkowało.
Te dolegliwości to wydaje mi się że są przez to, że mleka się trochę nazbierało. Musisz troszkę ściągnąć i dużo masować, najlepiej pod prysznicem tak jak pisała agast.

reklama
Do góry