reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Hej. U nas tez pogoda-cud dzisiaj. Mam nadzieje ze teraz juz tak bedzie-ani sie w domu siedziec nie chce. Jak wyruszylysmy z Julcia na spacerek to ponad godzine nas nie bylo. wkoncu mala miala dosyc bo to raczej ruchliwe dziecko a w spacerowce jednak uwieziona. Czemu te nasze dzieciaczki musza tak cierpiec z powodu tych zebiskow:wściekła/y:Powinny wyjsc wszystkie naraz za jednym bolem i spokoj!!!! Moja Juleczka-odpukac,zabki przechodzi dosyc dosyc. Ale slini sie niemilosiernie-susze 5 sliniakow i jak sciagam jej6 to pierwszy jeszcze mokry-MASAKRA:-D Zdrowka dla wszystkich goraczkujacych-oby te zebole szybko wyszly:tak:

gosiagro, agi jak goraczka, opanowana czy nadal trzyma?? Zdrowka, oby szybko przeszla!!!! Trzymam kciuki u nas dzis goraczki brak ale marudzenie i przylepianie do mamy na maksa :sorry2::sorry2:

Lena fajny fotelik to chyba jeszcze tylko my nie mamy dla Lili siedziska :) Idziemy jutro ogladac mam nadzieje ze wrocimy opkupieni.

Mam wiadomosc od Kasiek, opoznil im sie lot o 7 godzin!!!!:szok: Na szczescie Damis dzielnie to znosi, oby szybko dolecieli

gosiagro,agi-oby jużta gorączka nie dokuczała dziewczynkom te zębiska to okropność u mnie do tej pory było w miare ale przy ostatniej górnej łopacie ślina i katar przez pare dni przedwczoraj się już przebiła a ślina nadal leci dobrze że chociarz bezgorączkowo
koriander-o kurcze 7 godz z dzieckiem na lotnisku to się niezle namęcza:szok:

hej hej
jestesmy spowrotem:-)
mysle ze nie mam szans was doczytac, spojrzalam tylko na watki tematyczne a tu chyba troche pobede zanim zorientuje sie co u kogo slychac
juz zauwazylam ze chorobska jednak nie odeszly i dzieciaczki nadal goraczkuja
mam nadzieje ze szybko sie to skonczy

witam wieczornie,

widzę, że coraz więcej z Was decyduje się na kolejne dzieciątko :):) myślałam, że jestem odosobniona w tym 'szalonym' pomyśle:).

moja mała zaczyna wybrzydzać przy jedzeniu, może być to kwestia ząbkowania? Czy zaczyna mieć upodobania kulinarne?

reklama
Do góry