milka specjalnie dla Ciebie :-)

Uda, uda... Prawdę mówiąc ja już od jakiegoś czasu już normalnie popijam, bo karmię Gosię o 20 wieczorem, a następne karmienie po min 10 godzinach, więc czasem i na dwa piwka sobie już pozwalam :-) Ale nie dziś Kochana, nie dziś, bo...właśnie kończy mi się pierwszy dzien przygody z Dukanem- tadam!
A Gosię zamierzam "odcycnić" w czerwcu 
Przepraszam, że reszcie nie odpisuję, może jutro nadrobię, bo mąż będzie siedział cały dzień w pracy...
Dziękujemy za wszystkie miłe komplementy!!!

A ja popijam jablkowy cydr mniamKajdusia jak myslisz czy nam sie uda piwko razem wypic normalne czy planujesz nadal karmic w wakacje?
Uda, uda... Prawdę mówiąc ja już od jakiegoś czasu już normalnie popijam, bo karmię Gosię o 20 wieczorem, a następne karmienie po min 10 godzinach, więc czasem i na dwa piwka sobie już pozwalam :-) Ale nie dziś Kochana, nie dziś, bo...właśnie kończy mi się pierwszy dzien przygody z Dukanem- tadam!

A Gosię zamierzam "odcycnić" w czerwcu 
Przepraszam, że reszcie nie odpisuję, może jutro nadrobię, bo mąż będzie siedział cały dzień w pracy...
Dziękujemy za wszystkie miłe komplementy!!!
bo do niedawna lubił a przynajmniej nie wyrażał sprzeciwu jak go ubierałam.. masakra jakaś... w ogóle ostatnio zaczał pokazywac swój charakterek.. i jak coś mu się nie podoba -to zwykle kończy się wrzaskiem, który ja staram się ignorować lub pokazać że nie tędy droga
..czy to skuteczne metody ..sama nie wiem, mam nadzieję że tak. Wasze maluchy tez juz chcą rządzić?
, co do minek to Majusia ma tak samo, wszystko małpkuje