Witam się jako pierwsza
Jaś od 5 rano nie spał, marudzący... Idą chyba z 4 zęby na raz bidulek się męczy. Teraz sobie śpi Jak wstanie to jeść i na zakupki a pózniej na festyn majówkowy jedziemy. Będą kozy , byki pokazy psów , wielkich baniek mydlanych

I to wszystko w STOLYCY

Myślę że mu się spodoba
Lena - Dobrze ze to 3-dniówka !!!! Oby kroki szybciutko zeszły!
Liliti- Dobrze że się odezwałaś Kochana!!! Gratulacje za postępy dla Soni i udanej imprezki !!!!
Mama Kubulki- GRATULACJE 1000 WOW!!!!!
Avenka- Gratulacje dla Iguni Chodziaczkowej
Agi- Gratulejszonsy ząbkowe!!!! A jakie piękne fotki !!!! Takie UCZUCIOWE

Śliczniutka Polusia jest!!!!
Madzia - Kacperek CUDOWNY!!! Jakie ma włoski piękne!!!! A ja cudnie je samodzielny Chłopak!!!!
Gosiu- a gdzie sie wybieracie Kochana na Holidejszonsy?
Konicznko- Kochana zdania wszystkich Egzamów życzę i 2 wiadra czasu przesyłam!!!!
OlaVip- Gratulejszonsy ząbkowe!!!!!
KAsiaJ- Kochana na pewno już na dzień Mamusi będziecie w domku- Trzymam kciuki za krótki pobyt i bardzo dobre wyniki!!!!!:*
Emalia chyba pisała że ma strajk głodowy Jasia? Mój syn od 2 tygodni prawie nie chce słyszec o kaszce!!! Pije mleko rano i wieczorem a 2 posiłki z kaszki mlecznej musiałam zastąpić czymś Jakąś kanapką , czy jogurcikiem z owocami .... Wczoraj już przeszedł samego siebie...
Rano 210 mleka , póżniej zmarnowane 3 słoiki obiadków i zupki , troszke bułeczki z serkiem kozim i na koniec dnia po kapieli 240 mleczka!!
Normalnie prawie nic nie zjadł przez cały dzień. Mam nadzieje że to tylko chwilowe , że to przez zęby i upał

Troszkę się martwię
Edit: DRUGA

))))