reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lenka- - GRATULEJSZONSY ZĄBKOWE!!!!!
Nadika- Myślę że spokojnie możesz z normalnego mleka dac Natankowi!!! My jesteśmy po pierwszym naleśniku i Jasiek się zajadał z truskawkami i jogurcikiem!!!! Jak zrobiłam z mm to BYŁ WSTRĘTNY!:)
Asencja- SUPER FOTECZKI!!!!

reklama
Dla dzisiejszych solenizantów małych tysiąc buziaków!!!:-):-)​
A dla tej starszej solenizantki Perfecty życzenia spełnienia wszystkich marzeń i obyś zawsze była taka pogodna i nam tu zawsze humory poprawiała!!!:-D:-D
Zobacz załącznik 357301

kasiaj - aż mnie zmierziło, jak przeczytałam o tych pobraniach krwi:-:)-( Filipek to bardzo dzielny chłopczyk no i jego mamusia tez:tak::tak: mam nadzieję, ze bez problemu refundację szczepień dostaniesz

Asnecja - pięknie zdjecia:tak:

nadika - Maja tez już naleśniki jadła na zwykłym mleku robione

emalia - na pewno wszystko się super uda!

Gratuluje ząbków Gai i Mikusiowi, u nas też się dwójki pchaja:-)

Gosiu- miałam własnie pisac gdzie Ty się podziewasz ?:) Czy czasem do naszej Kolenderki nie pojechałaś:):):)
DZIEWCZYNKI SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ŻYCZENIA NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ:) <WZRUSZONA>

Gosiu- miałam własnie pisac gdzie Ty się podziewasz ?:) Czy czasem do naszej Kolenderki nie pojechałaś:):):)

nie powiem z chęcią bym pojechała:-D:-D:tak::tak:
a nasza Kolenderka przepadła w wirze przygotowań do podwójnego święta:-) a i z mieszkaniem mnóstwo roboty ma;-)

Ostatnia edycja:
Najlepsze życzonka dla Perfekty Hubercika i miesięczniaków:tak:

Moja naleśniki też już wsuwała na zwykłym mleku a od 3 dni zajada sie truskawkami wcina jak szalona wczoraj piła przez rurke tez koktajl truskawy z mlekiem krowim troche cukru pycha
Jejku ale sie zimno zrobiło:baffled:

Asencja- piękne fotki
Dla mojej kochanej synowej Gajeczki najszczersze życzonka z okazji 11 miesięcy, dla Hubcia i wszystkich pozostałych miesięczniaków i roczniaków wszystkiego naj naj!!!

Perciu kochana żyj nam sto latek!!!
Spełnienia marzeń kochana :)

Najfantastyczniejsze życzonka dla Gajuni i gratulację zebolka oraz dla Filipka

i Gratulacje i wszelkich wspaniałości dla Roczniaczka Hubercika!!

i Wszystkiego najpiękniejszego dla Perfecty:))))))

Asencja nie widzę fotek

nadika napewno można już podać naleśniki, wiele dziewczyn już karmiło naleśniczkami, ja mogę tylko pomarzyć, ze mój jadłowstęcik wogóle dotknie takie pyszności a co dopiero językiem liźnie:(((

reklama
Do góry