reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Byliśmy w niedziele u znajomych:)Kolezanka ma termin na koniec wrzesnia ale ma super brzuszek:)No i ma Ole w wieku Gai takze rok po roku:)Ja bym sie chyba bała a ona mówi ze dobrze bo wychowa jedno przy drugim:)Tym bardziej ze Ola jest bardzoo fajna;)
Klementinka moja uwielbia sypialnie;)a najbardziej pietro nzej babci pokój;)hehehe

reklama
Dziewczyny pomóżcie!

Przez weekend nie mogłam sie załatwić, wczoraj próbowałam na siłę i teraz mnie strasznie boli odbyt, nie mogę usiasc, ledwo chodze, robiłam sobie lewatywe i wkładałam czopki, a i tak nie mogę się załatwić bo to tak boli że wstrzymuje. Czy to są hemoroidy? Czy któraś miała coś takiego? Pomóżcie Please

Dziewczyny pomóżcie!

Przez weekend nie mogłam sie załatwić, wczoraj próbowałam na siłę i teraz mnie strasznie boli odbyt, nie mogę usiasc, ledwo chodze, robiłam sobie lewatywe i wkładałam czopki, a i tak nie mogę się załatwić bo to tak boli że wstrzymuje. Czy to są hemoroidy? Czy któraś miała coś takiego? Pomóżcie Please

Moga byc to hemoroidy badz po porodzie żylaki odbytu;(

Anik79- bardzo ładna kuchnia. Na pewno miło będzie ci się gotować w takiej nowo urządzonej J
Asencja- świetnie że znasz już termin porodu Jdoczekasz się , ja miałam wyznaczony termin miesiąc wcześniej i pamiętam jak się stresowałam że nie dotrwam ale dałam radę
Eagle- super że mdłości minęły i oby już nie wróciłyJ choć ja nie wiem co to znaczy bo przez całą ciążę ani zgagi ani mdłości nie miałam JCo do pleców to bolą mniej ale dlatego że biorę leki. Za dwa tygodnie idę do lekarza.
Mama kubulki-obyście jak najszybciej znaleźli opiekunkę dla małego
Kajdusia, koriander-cudne fotki ze spotkania, jak mi jest przykro że przez wyprowadzkę z Torunianie mogę się z wami spotkać L
Iza_tcz-powodzenia w remoncie
Agi78- Polcia jakzwykle uśmiechnięta i przepiękna
Perfecta-gratuluję kolejnych zabków ;) Jak po kursie??
Lena- jak się czuje Wiki po powrocie do domku??? Miłej pracy
Ola_fasola- super że się tak udał wypad za miasto J
Lencja- myślałam ostatnio o was jak tam na wakacjach. Super że z Nelci taki podróżnik. Ignaś niestety zrobił nam psikusa w górach i musieliśmy wrócić po 2 dniach bo się rozchorował L
Liza- Ignaś też czasem wpada w złość jak nie dostanie tego czego chce. Potrafi się położyć na podłodze i płacze L
Klementinka- mój mały tez uwielbia zabawy w kuchni i łazience Jbo przecież zabawki są nudne
Kasiulka- niestety nie pomogę
nadika-pomidorówka mniam mniam J ja dziś robie lasagne

Chyba nadrobiłam, jęsli kogos pominęłam to przepraszam :(

Ostatnia edycja:
Nadika chodzaca pralka to dla Jaska najlepsze przedstawienie, moze sie gapic godzinami
Ola dzieki, zaraz mi sie przypomnialy wakacje pod namiotem jako nastolatka, smrod wsi, mleko od krowy jeszcze cieple i cala masa spokoju
Lena strach ma wielkie oczy, duzo moich znajomych ma dzieci rok po roku i jakos daja sobie rade, oczywiscie jest ciezej przez pierwszy rok ale jak widze jak te maluchy potem sie bawia, jaki maja kontakt to ciesze sie ze tak sie stalo jak jest, ale kazdy musi znalezc rozwiazanie dla siebie
Kasiulka raczej hemoroidy, idz do apteki po masc, znieczuli i zmiejszy je i duzo pij
Dorotka my to sie chyba niedlugo w szczecinie zobaczymy, z Berlina to rzut beretem a pewnie nieraz skopcze po jakies dobre polskie zakupy, tylko czekam na plakietke bo na razie moge jezdzic tylko po DE.

jakis pomidorowy dzien bo ja dzis mam spagetti
ale mi smaka narobilyscie na pomidorowa z pomidorow i jeszcze z domowym makaronem

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry