reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

witajcie

Eliza to macie nieciekawa droge do szkoly a z psami masz racje tez bym sama nie puscila

Olafasola znam ten bol ze smycza jakies 12 lat temu przeszlam to samo tyle ze to bylam ja a smycz automatyczna noga poparzona dookola lydni bolalo jak niewiem co zrobil sie normalny pecherz jak po poparzeniu i zostala blizna jakby ktos mi probowal noge odrabac zblakla dopiet po jakis 5 latach od zdarzenia. Dobrze ze u Klary tak to nie wyglada ale pewnie i tak bardzo bolalo

Olavip pomaruj pulmexem i zrob inhalacje ja robilam zawsze na noc wrzatek do miski i krople do inhalacji nos sie odtykal i dalo sie spac

Milusia i dal Was zycze zdrowka

reklama
hejka,

Boszeee dziewczyny ale u nas wczoraj nawałnica była. Jak zyje 31 lat tak jeszcze takiego czegos nie widziałam. Małe tornado. Od wczoraj wieczora do dzisiaj do 16 nie mielismy prądu. drzewa połamane, słupy, kable pozrywane, niektórzy pozbyli się dachów. To była chwila moment. U nas na ogrodzie na szczęście tylko kilka gałęzi połamało ale kawałek dalej drzewo złamało.Bałam się jak nigdy!!

A i byłam dzisiaj u fryzjera, wracam do jasnych włosów, narazie wyszedł taki złoty blond wpadający w rude(mężowi chyba nie bardzo się podoba), no ale z ciemnych nie chciałam od razu robić bardzo jasnych bo spaliłabym włosy.

Ola Fasola Jas tez ma taki placek suchego na brodzie, podejrzewam ze tez od sliny bo po nocy jest to prawiew niewidoczne a w dzien robi sie czerwone
najpierw smarowalam mu to lanolina zeby natluscic ale nie pomagalo, w PL dostalismy jakas masc z antybiotykiem i tez nie pomaga
niedlugo idziemy na szczepienie i mam nadzieje ze w koncu zaradza cos na to

Agi kurka to nieciekawie z praca, sama boje sie co bedzie jak wroce do pracy

Witajcie:-)

Ja tak na momencik.
Ale dziś miałam cudowny dzień. 10lat minęło od poznania fantastycznego faceta-mojego obecnego męża. Spędziliśmy całe popołudnie we dwoje:-).Karolina u babci a my kino, wspólny wypad do kawiarni i długi spacer po lesie:-). Bardzo mi tego brakowało.
A już w poniedziałek będzie nasza rocznica ślubu:-). Już tak miło tego dnia nie spędzimy, bo będziemy wracac do Warszawy (szczerze mówiąc niemam na to ochoty).No i nocny dyżur będę miała.

kasiulka powodzenia w odstawianiu Hani od cyca, trzymam kciuki

Ola fasola najlepiej zapytaj lekarza co robic z tą plamką. Całe szczęście że nic bardzo poważnego z tym psem się nie stało, biedacto musiało potwornie bolec.
A spotkanko bardzo chętnie. w poniedziałek wracamy do Wawy, ale jeszcze nie wiem jak dalej mam dyżury. Na pl.Wilsona jest jakiś plac zabaw, ale choc mieszkam blisko to nie byłam tam (zwykle spacerujemy po parku-sad żoliborski). We wtorek()13września napiszę jakie dni mi pasują na spotkanie.

Liza nie zazdroszczę takiej drogi do szkoły.

Dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Uciekam spac. Spokojnej nocy:-)

Napisze jeszcze raz:)

Milusia-dziękuję za rady odnośnie tej plamki, posmarowałam jej wczoraj taką maściąktórą dostałam jak miała skaze białkową i ona jest z cholesterolem i plamka jest mniej widoczna tak więc Klementinka może i ty spróbuj,może i Jasiowi pomoże.

Ewa-ja teraz jade do rodziców i wracam w środe a potem to prawie każdy dzień mi pasuje oprócz weekendu.

Milka26- wiem że strasznie boli przejechanie taką smycząale mała tak bardzo nie płakała, bardziej płacze jak sie przewróci. Pare razy i mnie tak Ferdek po nogach przytarł ale rany nie miałam. U Klary na szczeście już jest tylko różowa kreska,podobno to powierzchowne otarcie i blizny nie będzie.

olavip-jak Jagoda? lepiej troszke?

Emalia-jak po spotkaniu z Migotkąi Leną?

No i już więcej nie pamiętam co napisałam ehhh

Ide zaraz zjeść śniadanko a potem może na plac zabaw...nic mi sie znowu nie chce...też musze sobie włosy zrobić bo już mam takie odrosty że z domu nie chce mi sie wychodzić. Proszę koleżankę już od miesiąca ale w końcu sie wkurze i gdzie indziej pójdę.

Miłego dnia.

reklama
Dzien dobry :-) My ostatnio sypiamy do 8.30 czyli wrocily stare dobre czasy

milusia tu :-p

Klementinka u nas tez sie kiedys taka plamka zrobila cos jakby liszaj na ramieniu nie wiem od czego pewnie cos z jedzenia bo zmkosmetykow uzywam od urodzenia tylko plyn Hippa do mycia. Ja smarowalam naturalna mascia z nagietka i zeszlo, kupilam ja w sklepie eko. A co u was, szykujesz torbe do szpitala? ciuszki? Bedziecie mieli lozeczko w sypialni czy od razu z Jasiem?

Ewa to sliczna rocznica, mam nadzieje ze slubu tez wam minie dobrze mimo ze juz w warszawie. A bedziecie nadal szukac pracy w R?

mimi, Asnecja czy wyscie sie przypadkiem ukradkiem nie rozpakowaly??

Milka okropne to co opisujesz nawet nie przypuszczalam ze mozna tak powaznie zostac okaleczonym przez psa na smyczy! najwazniejsze ze sie zagoilo..

eagle a co u was? Jak Asia przedszkolanka? I TOmus??

Olavip jak minela nocka?

Do góry