witam się i ja
odzywam się po otrzymaniu reprymendy

u nas w miarę leci, Majusia ostatnio była na godzinę w żłobku i jestem z niej dumna

Jak przyszliśmy od razu pobiegła się bawić, nie zwróciła uwagi jak wyszliśmy, zjadła cała zupkę i dala się przebrać

jak wróciliśmy to siedziała i oglądała książeczki nawet nie zwróciła na mnie uwagi jak ja wołałam w końcu popatrzyła na mnie i dalej wróciła do książeczek:-):-) zuch dziewczynka

z tymi książeczkami to od razu mi się przypomina
Kajdusiu jak u Ciebie Piotruś wyjął jej swoja bogatą kolekcje książeczek i tak razem oglądali nawet chyba jest takie zdjęcie
Ja miałam mega stresa i wizję, że przychodzę, a ta zapłakana czy coś a tu dziecko nawet nie zwróciło uwagi, że mamusia przyszła, ciekawe jak by sobie dała rade jakby dłużej musiała być
koriander - :****
zyrraffka - a jak Łukaszek, zaaklimatyzował się już w żłobku, masz już wyniki? Ciekawa jestem czy naśladuje inne dzieci w żłobku i lepiej je no i może odważył się z samodzielnym chodzeniem? Jak u ciebie w pracy, dogadałaś się z koleżanką?
eagle – a jak Asia przedszkolanka? no i co u Tomka słychać, a ty jak się czujesz?
agast – jak Jagódka sobie bez gipsu radzi?
mimi, Asnecja – odezwijcie się szybciutko, jesteśmy już ciociami???? :-)
mama-kubulki – jak się koleżanka czuje? jak Kubuś sobie w żłobku radzi?
Milka - gratulujemy zębolka
Lencja – gratulujemy Nelci pierwszych kroczków jeszcze raz pewnie coraz pewniej sobie radzi:-)
A ciekawe jak Kamilek, może też sie rozchodził:-)
anecznik cos ostatnio nic nie pisze
Kasiulka – powodzenia w odstawianiu, ale myśle, że musisz sie porządnie za to wziąć, tak jak dziewczyny radzą, potem będzie coraz gorzej, na razie tylko pokazuje a niedługo bedzie potrafiła powiedzieć „mamusia daj cycusia” to dopiero będzie ciężkie, żeby jej odmówić
emalia – lepiej żebyś przeszła sie do lekarza po coś mocniejszego, tez mi sie kiedyś zdarzyło i wiem jak boli :-( zdrówka
nadika- Majusia w nocy mleka juz nie pije, a budzi sie sporadycznie, ale po podaniu smoczka zaraz zasypia
kasiek – co tam u was?
Agi – bidulka zapracowana nasza, buziaki wam z Majusią ślemy:-)
Liza – fajne takie pierwsze szkolne przyjaźnie, czasem na lata zostają
zdec- wakacje chyba juz tuż tuż :-)
kajdusia – aż masz juz dorosłego synka w domu Gosiaczkowi nowego zębulka gratulujemy
ewelinka – to się wyszalejecie na tych weselach za wszystkie czasy :-)
olavip – jak Jagódka dzisiaj?
ola-fasola – śliczne zdjęcia:-) współczuje przygody z psem, a swoją drogą to on uroczy jest
klementinka – może braciszek pospieszy się tak jak Jasio, trzymam kciuki za szybki poród!
avenka – co u was? Igusia ze spineczką boska
adorea – jak wam remont idzie?
Anik – zaaklimatyzowani w nowym gniazdku? Wiktoria z chęcią do szkoły maszeruje?
ita – jak się czujesz, brzuszek już dokucza?
Lena – a gdzie jakieś fotki ze spotkania?
Perfecta – miłego pobytu u mamy
milusia – buziaki dla chłopców
kreatorko – ciekawa jestem jak tam w małżeństwie się zyje ;-)
koniczynka, hefi, MagdaM, kpi – meldujcie się czy u was wszystko ok?
Zadałam wam tyle pytań, że teraz każda musi się odezwać, hiihi

Mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam jak tak to ajem sorry
Wszystkim, którzy ostatnio odchodzili rocznice ślubu spóźnione życzenia miłości i szacunku do siebie, niech płomień miłości płonie wiecznie!!!!
Pozdrawiamy z Majusią wszystkie bb-mamusie i wspaniałe dzieciaczki!!!
Zobacz załącznik 388525