reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
koriander, gosiagro ja nadal w dwupaku :-) i na razie nie zapowiada się inaczej :-) skurczy brak, dzisiaj miałam lekki masaż szyjki-mam nadzieje że pomoże.

zyraffka byłaś u lekarza?

emalia idz do lekarza żeby jakaś poważniejsza infekcja

lenka poprosimy o zdjęcia. a jak tam Gaja i Wiki?

dzięki dziewczyny za troskę... Z Jagódka wydaje mi się że lepiej( mniej smarków, kaszlu niby brak) gorączka była tylko wczoraj po południu. Dziękuję za rady odnośnie inhalacji! (do gotującej wody dodałam pare kropli Amolu - rewelacja).
Sory,że wczoraj byłam taka spanikowana, ale serio Jadźka 1wszy raz była chora... (na żeby tylko gardło ją golało i czasem katarek lekki), mam nadzieję,że się obędzie bez lekarza bo oni to od razu antybiotyk...
A poza tym to - byłam dziś u lekarza i z dzieciem wsio ok. :)

Ola_Fasola - wyglądacie rewelacyjnie!!!!!
Gosiagro - Majka jest, no jest przesłodka!!!!

Ostatnia edycja:
Witam :)
Ja tylko na sek, bo sie wlasnie Krystianek budzi - poodpisuje ciut pozniej.
Nie miałam ostatnio nastroju do pisania, bo od tyg. mam skurcze, czasami bolesne, ale nic sie nie dzieje. Byłam strasznie obolała i nie miałam na nic nastroju. Wczoraj jeszcze babsztyl na KTG tak mnie zdenerwował...ehh...szkoda gadac.
Jakąś godz. temu odkryłam niteczki krwi na podkladce (bez czopa), wiec chyba już nie dlugo - któraś z was tak miała??
Uciekam zając sie synkiem, a potem wracam do was :)
Widze, ze produkcja dzisiaj wyjątkowo spora :)

Witam :)
Ja tylko na sek, bo sie wlasnie Krystianek budzi - poodpisuje ciut pozniej.
Nie miałam ostatnio nastroju do pisania, bo od tyg. mam skurcze, czasami bolesne, ale nic sie nie dzieje. Byłam strasznie obolała i nie miałam na nic nastroju. Wczoraj jeszcze babsztyl na KTG tak mnie zdenerwował...ehh...szkoda gadac.
Jakąś godz. temu odkryłam niteczki krwi na podkladce (bez czopa), wiec chyba już nie dlugo - któraś z was tak miała??
Uciekam zając sie synkiem, a potem wracam do was :)
Widze, ze produkcja dzisiaj wyjątkowo spora :)

ja tak miałam i pojakiejś dobie byłam już na porodówce

Milusia - zdrówka życze. chorobia sio!
EWA1981 - super popołudnie :) Jak romantico :)
Co do spotkania warszawianek, to ja zapraszam do siebie na porodówke :p
koriander - jeszcze nie rozpakowałam sie, ale juz kilka razy myslalam, ze to juz :p
Ola_fasola - super zdjęcia :) Ładnie wygladacie z Klarą :) A rozbrajające zdjęcie, jak śpi na macie psa :)
emalia82 - fajnie, ze spotkanko się udało :) Z Twoim problemem nie pomoge, bo sie nie znam :(
Klementinka - jak tam ciąża? Dolegliwości 3 trymestru sie pojawiły, czy raczej spokojnie?
Współczuje, że nie macie z kim zostawić Jasia :( Wiem co to znaczy...
gosiagro - super, że Majusia taka samodzielna :) Super wyglada w kucykach :) Ehhh...a ja bede miala 2 chłopaków, więc nici z fryzur :p
mi_mi - ciekawe która z nas bedzie pierwsza :)
olavip - ciesze sie, ze z Jagódką juz lepiej :)
Ola_fasola - to złapałam właśnie stresa :p Kiedy, jak i w ogóle :)

Co tam u przedszkolaków i żłobkowiczów? Podoba im sie?

Cześć dziewczynki moje drogie!Michał śpi stary w robocie to mam trochę czasu ale nie za bardzo pamiętam co komu :zawstydzona/y::-)poodpisywać bo podczytuję was z doskoku:tak:widzę że nasze dwupaczki dalej w kupie:-Drozpakowywać mi się tu;-)
emalia ja w remontach to już od 10 lat więc się przyzwyczaiłam (no tak nie do końca)ale już mam dość wysiadam ale cóż trzeba wszystko podokańczać i będzie ok zostało jeszcze malowanie elewacji na szczytach więc czekamy na rusztowanie ,wykończeniówka wokół okien i słupków w ogrodzeniu a taras zostawiamy na przyszły rok bo czasu i kasy brak
widzę że coraz więcej żłobkowiczów mamy i to odważnych tesz bym małego posłała ale niestety pracy brak a za grosze się nie opłaci a jak coś ciekawego już się znajdzie to na'' pełen'' etat czyli po 12-13 godz dziennie a na to to ja się już nie piszę za stara jestem żeby tyle dygać:-D

reklama
mimi, Asnecja to chyba lada chwila :-) trzymam kciuki!

Kajdusiu pewnie nas dzis juz nie odwiedzisz, milego wieczorku :-D

Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!

Do góry