reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

agast kierunek Turcja/Belek:) Zaczęłam pakować walizki i .... chyba się nie rozciągną:p Agi ja Cię podziwiam jak Ty latasz tymi samolotami:)

Ola u nas też mała chodzi strasznie krzywo. Ale jeszcze z tym trochę poczekam, może się unormuje.

reklama
zdec- ale fajnie macie:) My byliśmy w Turcji w lipcu:) Spakowaliśmy się bez problemu a było tego sporo bo miałam 18 słoiczków, kaszki, mleko, pieluchy, chustki, czajnik itd. Jeśli mogę coś doradzić to weź mały dmuchany basenik jako wanienkę dla Natalki:) U nas przydawał się też w dzień. Jagoda sobie w nim siedziała pod drzewkiem a my leżakowaliśmy:))

Wanienkę?? Taką dużą??? <wow> Gdzie wy to daliście? Ja nie zmieszczę;P Nie zapłaciliście za nadbagaż?? U nas może być cięzko;)
A taki basenik szukałam, ale nie znalazłam, mam nadzieję że uda mi się na miejscu znaleść;)
Słoików też jakoś za dużo nie biorę, tylko 4. Potem dokupię:)

asencja- bidulko, tyle nerwów, najważniejsze ze maluszek już przy Tobie i ze miałaś wsparcie męża

mimi- czekamy, czekamy :)))

Łukasz dzisiaj był na 2 godzinki w żłobku bo mąż był w domu, musił tylko na chwilkę do pracy jechać, dlatego zaprowadziliśmy go do łobka. Strasznie płakał, ja wyszłam ze żłobka również zapłakana, straszne to jest!!! Juto Łuki będzieod 8 do 15, nie wiem jak to zxniesie :(((

Byłam u lekarza, mam łykać progesteron narazie. Jak pojawi się miesiączka to dalej progesteron i później na usg, zobaczyć czy jajniki prawidłowo pracują, bo moze mam za wysoką prolaktynę. Tak w skrócie napisałam.

Pozdrawiam wszystkich i milion buziaczków dla Maluszków!!!

Asencja nerwow bylo ale teraz to juz sam spokoj i slodycz Jak Krystaiek widzial juz Michalka??

Mimi no suwaczek sie skonczyl jak widze trzymamy kciuki mocno !!

Milusia musisz czesciej sobie organizowac taka rozrywke a najlepiej zabierz mnie ze soba :)) cala moja rozrywka to spacery z chlopakami powoli dostaje swira

Lena kuruj sie rehabilituj

Kasiek ale zabawa az Ci zazdroszcze

Gosiargo jak Maja zdrowa juz?

Iza wszyscy chlopcy przeziebieni ?? to masz w domu spzital nie ma to jak chory chlop:)

Xyrafka a jak Lulasz z kupami i goraczka juz lepiej??

Mamakubulki jak wasz zlobek tez zaplakany ??

u mnie nadal nic.....
ktg (na które czekałam 4godz) wyszło dobrze-jutro idę na usg (bo dzisiaj nie było jak). wiem jedno- jest masakryczny wysyp rodzących i ciężarnych...

zdec życzę żeby walizki się rozciągnęły
zyrraffka łukaszek na pewno sobie jutro poradzi. czyli ciąża wykluczona?
Olu chyba wszystkie małe dzieci mają krzywe nóżki,pózniej sie wszystko normuje.

Agast-ona szeroko stawia nóżki i szeroko kolana tak jakby okrakiem szła, pediatra mi powiedziała ze dobrze stawia. Dziś widzialam się z koleżanką która ma 13 miesiecznego synka i nóżki ma takie same.

Ja nadal u rodziców, jutro już wracamy, troche mi sie teskni już za moim domkiem.

Mi mi- trzymam kciuki, oby wszystko poszło dobrze, szybko i bez bólu.

Ide spać, miłej nocki!

Mimi szkoda ze cisza juz sie szykowalam na kolejna dzidzie :)

Zdec udanego urlpu

Olafasola syn znajomych mial tak krzywe nogi ze mozna mu bylo beczke przetoczyc tak mi sie kojarzyl jak mial rok teraz ma piekne nozki ale nie wiem czy cos z tym robili

reklama
Ola- haha, czyli wszystko w normie. Ja to się zawsze śmieję ze takie małe dzieci to jak roboty chodzą:)

Mimi- 4 godziny?? Troche długo... Oby poród trwał krócej:)) A ciężarnych wszędzie pełno!!!

Do góry