reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

kto ma ochotę dzisiaj wieczorkiem na piwko z żyrafką??? Ja mam ochotę na jakiegoś redsika i do tego krakersy

Zobacz załącznik 392223
mi tam jedno nie wystarczy..trzeba podtopic smutasy :sorry:
Oktoberfest11.jpg

Gosiagro pokaz sie sie :tak:

reklama
I jak sprawdza się u Was??
Klementinko tutaj rowniez pragne ci zlozyc najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin! Niech kazdy dzien bedzie dla ciebie wyjatkowy, niech twoi chlopcy daja ci mnostwo powodow do smiechu i niech w twoim sercu gosci milosc i spokoj! Rowniez megaszybkiego rozwiazania i to juz jak najszybciej :-)

gosiagro dziekuje :*

Klementinko ja nadal nie wpisalam przepisu na zupe pewnie juz 100x jakis przepis znalazlas :zawstydzona/y: Ostatnio przegladalam wyborcza a tam byly super przepisy na pizze z dynia (chyba az 7 wersji! sprobuje odkopac link) edit doczytalam ze nowe autko kupione? GRATULACJE, a to prezent na urodzinki?:-p to moze skoczysz na jakis weekendzik w druga strone dla odmiany, do amsterdamu taka sama odleglosc jak do T. a jedzie sie o niebo lepiej :tak:

sealet twoj prw nie doszedl mialam zagracona skrzynke :sorry:..

zyraffka ciesze sie ze nocka lepsza, oby juz szlo ku dobremu! A na ile masz zwolnienie? Bo nam tu z toba prawde mowiac fajnie jak nie pracujesz :-)

Perfecta szybko majstruj z tym skajpkiem!

Anik79 to niezle sie nabiegasz z Wikusia, ale to chyba dobrze ze mala tak interesuje sie wieloma rzeczami!

Kajdusia buziaczki kochana, dzieki! A dla Gosiaczka zdrowka niech nie szczeka juz tylko mowi ludzkim glosem ;-)

emalia niezle sie ten remont przedluzyl, chyba po nim wasz dom sie w palac zamieni ;-)

Lena ja tez nie szczepie na ospe chyba ze nie zachoruje do 8 roku zycia to wtedy zaszczepimy. Zdrowka dla Gai co to znowu za katar, przeziebila sie na dokladke??

mamakubulki wspolczuje tego chorowania! Arobiliscie badanie krwi lub wymazy pod katem gronkowca/paciorkowca? wtedy latwiej dobrac leki i szbciej to zwalczyc..\

Milka my robilismy Lili badanie latem i miala 11,2 hb lekarka powiedziala ze w tym wieku czesto na granicy jest hemoglobina i zeby na razie nie dawac zadnych preparatow tylko mieso dwa razy w tygodniu, melase z burakow, szpinak 1x w tyg. Szpinaku Lila nie zjada ale miesko na szczescie wcina :tak:

julia, karis witajcie po dlugiej przerwie !

nadika powodzenia odezwij sie jak poszlo??

dorotka zdrowka dla Ignasia, oby "samotne" dni szybko zlecialy

zdec jak po wakacjach chyba juz niedlugo wracacie? dawaj foty!

Kasiek jak mijaja wakacje z dziadkiem?

Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy czekamy bo nic innego nie mozna zrobic, nie tracimy nadziei..
Coś ją złapało lekki katar ale to chyba wirusowe:(Podejrzewam ze zeby:)
Dajemy rady fakt ze gile po pas ale najlepsze jest kiedy swędzi ja nos i rozsmaruje na całej buzi:)
kto ma ochotę dzisiaj wieczorkiem na piwko z żyrafką??? Ja mam ochotę na jakiegoś redsika i do tego krakersy

Zobacz załącznik 392223
Ja bym mogła wypic ale malibu z mleczkiem i lodem:)

Własnie skonczyłam lepic pierogi:)mniam wyszły pyszne!!

!!!!!!!!!!!KLEMENTINKO!!!!!!!!!!!
_____________♥♥__♥♥_____♥
___________♥♥♥_♥__♥_____♥
__________♥♥♥♥_____♥♥___♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥______♥♥_♥_____♥♥
________♥♥♥♥♥_______♥♥________♥
________♥♥♥♥♥_______♥_______♥
________♥♥♥♥♥♥_____♥_______♥
_________♥♥♥♥♥♥____♥______♥
__________♥♥♥♥♥♥♥♥_______♥
___$♥♥♥$$___♥♥♥♥♥♥♥_♥♥
$♥♥♥$$♥♥♥$______♥♥♥
$♥♥$$$$$$$♥$____██___$♥♥♥$
$♥$$$$$$$$$$$♥$_█___$♥$$$♥♥$
$♥______$$$$$$♥$█$♥♥$$$$$$♥♥$
_$♥♥$________$$♥♥♥$$$$$$$$$♥♥$
__ $♥♥$____$$$$$♥♥$$_____$$$♥$
____ $$$$$$____$$♥$$$$______♥$
__________ $$$$$♥♥.█_$$__$♥♥$
________ $$$$$$$$♥♥█♥$__$$$$
________ $$$$$$♥♥♥$█$♥♥$
________ $$$$♥♥♥$__█__$♥♥$
__________ $$♥♥$___█___$♥♥$
____________ $$____█____$♥♥$
___________________█__ $♥♥$

Wszystkiego czego pragniesz,
czego szukasz oraz o czym marzysz.
Wielu pięknych chwil, dni, miesięcy i lat.
Bukietu kwiatów co dzień, miłego słowa
co chwilę oraz szczęścia przez cały czas życzy Lenka z rodzinką;)

Ostatnia edycja:
Lena od jest niby od 3 lat bo jest już bardziej edukacyjny ale wolałam taki, żeby potem na dłużej starczył. Dla niej teraz ważne że jakieś dźwięki wydobywa :-)

już jestem, szybko się wyrobiłam, Łukasz szybko zasnął, naczynia pomyłam i nie robię już nic więcej.

lena też bym malibu się napiła ale nie mam :/ mam tylko redsa i wódkę aLE WÓDKI NIE LUBIĘ:-p mój też ma gile i jak się wysmaruje to wygląda jak szrek heheheh

Nie wygląda na chorego dzisiaj energii miał tyle że ledwo zyję :))):-D

Ja się dosiąde z herbatką z melisy , cytryny , miety Takie Mochito bez WODKI:p
Nadika- Jak????? Kochana odezwij się !
Lenka- ruskie?
Gosiunia- Pokazujusiuj się tutaj szybkciutko!:)

dziewczyny super:)) jak za dawnych dobrych bb czasów:))

gosiu szybko mężowi daj aparat niech strzeli kilka fotek i na bb wrzucaj:)

odnośnie zabawek to jakie edukacyjne polecacie??

Ostatnia edycja:
Ja widzialam zdjecie gosigro (soorki ze wygadalam:-p) w kreacji na chrzest i wyglada zaaaaa****rabiscie seksi w ogole jak jakas siedemnastka. Swietny kolorek spodniczki, na moje zupelnie nie jest za krotka z reszta trzeba pokazywac jak sie ma co. Teraz czekam na fryzurke!!

Co do laptopka to Lila niestety wykazuje zainteresowanie wylacznie "doroslym":confused2:

Ja chyba zrobie jutro ruskie nalesniki, trzeba je zapiec czy tak od razu mozna jesc?

reklama
Do góry