koriander
Fanka BB :)
mi tam jedno nie wystarczy..trzeba podtopic smutasykto ma ochotę dzisiaj wieczorkiem na piwko z żyrafką??? Ja mam ochotę na jakiegoś redsika i do tego krakersy
Zobacz załącznik 392223

Gosiagro pokaz sie sie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi tam jedno nie wystarczy..trzeba podtopic smutasykto ma ochotę dzisiaj wieczorkiem na piwko z żyrafką??? Ja mam ochotę na jakiegoś redsika i do tego krakersy
Zobacz załącznik 392223
I jak sprawdza się u Was??
Coś ją złapało lekki katar ale to chyba wirusoweKlementinko tutaj rowniez pragne ci zlozyc najserdeczniejsze zyczenia z okazji urodzin! Niech kazdy dzien bedzie dla ciebie wyjatkowy, niech twoi chlopcy daja ci mnostwo powodow do smiechu i niech w twoim sercu gosci milosc i spokoj! Rowniez megaszybkiego rozwiazania i to juz jak najszybciej :-)
gosiagro dziekuje :*
Klementinko ja nadal nie wpisalam przepisu na zupe pewnie juz 100x jakis przepis znalazlasOstatnio przegladalam wyborcza a tam byly super przepisy na pizze z dynia (chyba az 7 wersji! sprobuje odkopac link) edit doczytalam ze nowe autko kupione? GRATULACJE, a to prezent na urodzinki?
to moze skoczysz na jakis weekendzik w druga strone dla odmiany, do amsterdamu taka sama odleglosc jak do T. a jedzie sie o niebo lepiej
sealet twoj prw nie doszedl mialam zagracona skrzynke..
zyraffka ciesze sie ze nocka lepsza, oby juz szlo ku dobremu! A na ile masz zwolnienie? Bo nam tu z toba prawde mowiac fajnie jak nie pracujesz :-)
Perfecta szybko majstruj z tym skajpkiem!
Anik79 to niezle sie nabiegasz z Wikusia, ale to chyba dobrze ze mala tak interesuje sie wieloma rzeczami!
Kajdusia buziaczki kochana, dzieki! A dla Gosiaczka zdrowka niech nie szczeka juz tylko mowi ludzkim glosem ;-)
emalia niezle sie ten remont przedluzyl, chyba po nim wasz dom sie w palac zamieni ;-)
Lena ja tez nie szczepie na ospe chyba ze nie zachoruje do 8 roku zycia to wtedy zaszczepimy. Zdrowka dla Gai co to znowu za katar, przeziebila sie na dokladke??
mamakubulki wspolczuje tego chorowania! Arobiliscie badanie krwi lub wymazy pod katem gronkowca/paciorkowca? wtedy latwiej dobrac leki i szbciej to zwalczyc..\
Milka my robilismy Lili badanie latem i miala 11,2 hb lekarka powiedziala ze w tym wieku czesto na granicy jest hemoglobina i zeby na razie nie dawac zadnych preparatow tylko mieso dwa razy w tygodniu, melase z burakow, szpinak 1x w tyg. Szpinaku Lila nie zjada ale miesko na szczescie wcina
julia, karis witajcie po dlugiej przerwie !
nadika powodzenia odezwij sie jak poszlo??
dorotka zdrowka dla Ignasia, oby "samotne" dni szybko zlecialy
zdec jak po wakacjach chyba juz niedlugo wracacie? dawaj foty!
Kasiek jak mijaja wakacje z dziadkiem?
Dziekuje dziewczyny za slowa otuchy czekamy bo nic innego nie mozna zrobic, nie tracimy nadziei..
Ja bym mogła wypic ale malibu z mleczkiem i lodemkto ma ochotę dzisiaj wieczorkiem na piwko z żyrafką??? Ja mam ochotę na jakiegoś redsika i do tego krakersy
Zobacz załącznik 392223