Lenuszka
Mamusia Gajusi
Lenka - znam twój ból...ja w czerwcu chciałam się zarejestrować do mojego endokrynologa, a oni że nie ma terminów i że w grudniu mam dzwonić to na przyszły rok będą terminy!
:I pożal się Boszeeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lenka - znam twój ból...ja w czerwcu chciałam się zarejestrować do mojego endokrynologa, a oni że nie ma terminów i że w grudniu mam dzwonić to na przyszły rok będą terminy!

od razu humor lepszy;-);-)

Hejka,
byłam dziś poprawić to moja nieszczęsna fryzurkę i jestem króciusieńkaod razu humor lepszy;-);-)
koriander - macie jakieś wieści?
na-tuska - witaj z powrotem:-)
ewelinka - dobra Zoska z tymi delicjami Majuska też coś wiecznie chomikuje
Perfecta - ja tez nie wiem co to Ferytyna, nie mniej jednak oby szybko Jasiowi urosła
Współczuje niejadków u nas na szczęście tego problemu nie ma, wcina co jej się tylko da:-):-):-) a słodyczy praktycznie nie je, bardzo rzadko. No i bardzo dobrze wystarczy ze mamusia już uzależniona![]()

Na NFZ (na początku sierpnia dzwoniłam) do Lublina powiedziała że do końca roku miejsc nie ma
a do Puław koniec października
zapytałam się czy prywatnie przyjmuje a ta że tak to pytam o termin a ta do mnie że za tydzień

a ten że schowany bo babka dała mu zaliczkę i poprosiła żeby poczekać do 25 i go weźmie dlatego nie dzwonił jeszcze.
(jaka ja uczuciowa się zrobiłam
)Gosiu- bardzo ładnie wyglądasz. Miałam już kiedyś zapytać wracasz do pracy???