zyrraffka
Szczęśliwa mama
czuję się wyróżniona 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja musze wstac o 4,30dorotko może zabki???
iwkaauczuciowość nic złego
gosiu- fryzurka bomba, wyglądasz seksi
perfecta- tego mi było trzeba
cholerka nie było białej czekolady, kupiłam mleczną i na pocieszenie chipsy małe hehehehe, moze gardło przestanie mnie boleć
Dziewczyny a wy co tak wcześnie spać chodzicie???
dobrebo tak na prawdę to mi się przytyło ostatnio;-);-)
![]()
gosia- zdjęcie! gosia- zdjęcie!!
a propo słodyczy, czekam aż Łuki zaśnie mocniej i skoczę szybko po białą czekoladę. Trzeba na wieczór się troszkę podtuczyć tostami i czekoladą, cały dzień nic nie jadłam
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee huuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wkońcu coś wygrałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale jestem szczęśliwa
))))))))))))))))))
Czyli zdjęcie kłamie![]()
gosia świetna fryzurka i wygladasz w niej fajnie! chyba to była kokieteria z Twojej strony że niby miało byc tak bardzo źle![]()
to powiedzcie na co idą składki???
Dawno się nie pokazywaliśmy
Zobacz załącznik 392870Zobacz załącznik 392869Zobacz załącznik 392877
Ostatnie zdjęcie dla koriander bo pytalas się jak ignasia włoski![]()