reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
dorotko może zabki???

iwkaa :-D:-D uczuciowość nic złego

gosiu- fryzurka bomba, wyglądasz seksi:)

perfecta- tego mi było trzeba

cholerka nie było białej czekolady, kupiłam mleczną i na pocieszenie chipsy małe hehehehe, moze gardło przestanie mnie boleć:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny a wy co tak wcześnie spać chodzicie???
Ja musze wstac o 4,30:(
dobre:-D:-D bo tak na prawdę to mi się przytyło ostatnio;-);-)

:-D:-D:-D

Czyli zdjęcie kłamie;)

hejka ,
ja tylko tak na chwilkę zajrzałam i z góry przepraszam że wszystkim nie odpiszę;/

korianderko trzymam mocno kciuki!!!!!! trzymajcie się dzielnie!!!!!
gosia świetna fryzurka i wygladasz w niej fajnie! chyba to była kokieteria z Twojej strony że niby miało byc tak bardzo źle :)
zyraffko gratuluje wygranej!!! :))
perfecta pierwszy raz słyszę o jakiejś Ferytynie, niech Jasiowi jak najszybciej sie unormuje
na-tuska welcome!! :)
Lena miłego wstawania rano:))

oto sem ja w wersji paszportowej:-D

Zobacz załącznik 392858

bardzo ladnie:)

gosia- zdjęcie! gosia- zdjęcie!!

a propo słodyczy, czekam aż Łuki zaśnie mocniej i skoczę szybko po białą czekoladę. Trzeba na wieczór się troszkę podtuczyć tostami i czekoladą, cały dzień nic nie jadłam

Apettyt robisz ja tu staram sie niemyslec o slodkim a ty tu o bialej czekoladzie,i te tosty mniammniam;p

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee huuuuuuuuuuuuuuuuraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wkońcu coś wygrałam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ale jestem szczęśliwa:)))))))))))))))))))

Gratuluje;) tez chce cos wygrac!!kasy z chispow nigdy niewygralam..;/;/

Kurde ostatnio cos mi brzuch urosl,ale niby nie przytylam...biore anty wiec chyba ciaza jest wykluczona...i mam chrapke na jedzenie...

Witam wieczorkiem :)

lena mam nadziejej ze uda sie Tobie cos załatwic w tym NFZ:tak:, ja juz w cuda przestała wierzyc ale zycze powodzenia :-)

gosiagro super fryzurka kilka lat taka miałam :) ale teraz z wygody i lenistwa zapusciłam :p robie kitke i gotowe :-D

Liza
a witaj witaj koleznko :-D

zyrraffka
gratuluje wygranej :)

ja o godziny w łózku leze (jak nie ja ) :-D zaraz tylko z praniem jeszcez musze powalczyc i mam "wolne" :-D

miłego wieczorku :)

Dorotka wlsoki jak zwykle super

Gosiargo su[er wygladasz ale myslalam ze beda jeszcze krotsze bo napisalas ze krociusienka

Koriander trzymam kciuki

Zyrafka gratuluje wygranej ja dzis wygrywam w lotto 25 milionow przynajmniej taki mam plan

Perfekta jak po lekarzu?

Natuska witaj

Julia Olcio tez byl malym pulpecikiem teraz z pulpecika zostaly mu okragle policzki a reszta skora i kosci... jak mial 1,5 roku zlapal jelitowke schudl troszke a potem to juz szedl tylko w gore teraz ma 6 lat i nawet 20 kg nie wazy:)

dziekuje wszsytkim za komplemety niby nieplanowane zdjecie pierwsze i aktualne ale roznica w wielkosci gigantyczna :))

reklama
Do góry