reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hejka... my coś ciężkie nocki mamy:(((
Gosiagro - -ale fajnie, tak fikuśnie:)
dorotka - Ignaś piękny chłopak!
Agi - Polusi się schudło chyba co?>? znaczy nie schudło tylko się wyciągła w ogóle! na buzi zawsze taka okrągła była a tu taka szczuplutka dziś:)

reklama
cześc dziewczyny

Witam sie z kawką.
Dzisiaj nareszcie Ignas usnął bez płaczu :) ciekawe tylko ile pospi.
Wczoraj mały ladnie spał w nocy ale ja jakos nie mogłam spać i taka zakręcona dzisiaj jestem.
dziękuję za kompelmenty odnoście synka i mnie (ale ze mnie to wcale nie laska- nadal nie mogę zgubić 5 kg żeby mieśc tyle co przed ciążą. Nigdy się nie odchudziałam i chyba nie umiem).

Agi- Polcia jak zwykle cudna, zdjecie z gazeta rewelacyjne :) a jaki ma dorosły nocniczek :)
Koriander- domyslam się że to czekanie najgorsze ale trezba być dobrej myśli. Co do pracy w Toruniu to mogę wrócić do tej sprzed ciazy bo nadal tak na mnie czekają ale T. ma tutaj fajną pracę i to on musialby znależć coś fajnego w okolicach Torunia to może bysmy się przeprowadzili. Obydwoje tęsnimy za Toruniem więc kto wie :)

Witam

mpoi spia wiec chwilka na bb :p:p

dorotka jakie Ignaś ma piekne włoski :):) zakochac sie mozna (oczywiscie nie tylko we wloskach :p)

iiwka ojjj chyba tez wysle :p nigdy szczescia nie maiałam wiec moze teraz sie uda :p:p

gosiagro udanych chrzcin :) i miłego pobytu na wsi :)

koriander trzymam kciuki :) zdrówka dla Mamy :):)

Agi boskie zdjecia :):)

uciekam pilnowac ciasta dla maluchów :) i dokonczyc obiad :p:p

miłego słonecznego dnia :)

Ja wpadlam zyczyc wszystkim milego weekendu :tak: Podobno nadchodza bardzo cieple dni, prawdziwa zlota jesien, korzystajcie ile sie da

Dziewczyny wiem ze uwielbiacie dzielic sie zdjeciami swoich pociech ja tez uwielbiam ogladac wasze malenstwa ale zastanowcie sie czy nie lepiej wklejac zdjecia na watku zamknietym?
Wpadl mi w rece straszny artykul, jest tez na ten temat watek na naszym forum. Warto to przemyslec kochane dla dobra naszych dzieci!

https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

Ja wpadlam zyczyc wszystkim milego weekendu :tak: Podobno nadchodza bardzo cieple dni, prawdziwa zlota jesien, korzystajcie ile sie da

Dziewczyny wiem ze uwielbiacie dzielic sie zdjeciami swoich pociech ja tez uwielbiam ogladac wasze malenstwa ale zastanowcie sie czy nie lepiej wklejac zdjecia na watku zamknietym?
Wpadl mi w rece straszny artykul, jest tez na ten temat watek na naszym forum. Warto to przemyslec kochane dla dobra naszych dzieci!

https://www.babyboom.pl/forum/album-rodzinny-f93/pedofilia-na-naszej-klasie-20889/

Masz rację Maju!!!!

dzieki :) juz pousuwałam wszytskie fotki z fb :p:p

Cześć Dziewczyny.
Mam takie małe marzenie a nie chce się spełnić, chciałabym pospać do 9 a tu codziennie pobudka o 6:baffled:

Moze uda mi się jeszcxze kawkę wypić zanim Łuki się obudzi.

jutro jedziemy z dzieciakami na ognisko do leśniczówki, ale będzie fajnie, dobrze ze już wracam do pracy.

kurcze coś się pogoda psuje a chciałam z młodym iść na plac zabaw zeby się wyszalał

Ostatnia edycja:
Mama pyta Jasia:
- Dlaczego masz mokre włosy?
- Bo całowałem rybki na dobranoc!
Wraca synek ze szkoły i krzyczy:
- Tato, tato, a słyszałem że twój ojciec był nienormalny!
- Chyba kurna twój!

Zdenerwowana matka pisze do nauczycielki:
"Bardzo prosimy już nigdy więcej nie bić Jasia! Bo to słabe, dobre, biedne dziecko. My sami nigdy go nie bijemy. Chyba, że w obronie własnej..."

Jasio pyta mamę:
- Mamo, po co ty się malujesz?
- Żeby ładnie wyglądać.
- A kiedy to zacznie działać?

reklama

Aż mnie zmroziło.... Dzięki Maju!
Napisałam posta i se wykasowałam nie wiem jak:( Wieczorkiem usiąde i troszke ponadrabiam. O ile nie padnę jak ostatnio bywa.
Kolenderko- Kochana trzymam cały czas kciuki za dobre wyniki Modlę się za Waszą Mamę ! Kochana będzie dobrze!!! Zobaczysz! A Wy gdzies weekendowo wybywacie?
Gosiu- Udanego weekendowego wyjazdu ! Zdrówka dla Siostrzenicy ! Pieknię wyglądasz!!!!
Agi- Gratulacje dla Polusi że tak pięknie siedzi na tronie. A zdjecie z gazetą - WOW Oczywiście jak każda kobieta SALE i SALE:) Ja chce kupić też FP nocniczek tylko ten ze spłuczka i rolką papieru:)
Dorotka- Cudne zdjęcia! Ignaś jakie on ma loky:) Super:)
Na- stuska - Ciao:) Pisz pisz:)
Milka- Piekne rodzinne zdjecia!!!
Zyraciu- Kochana załatw z meżem że po powrocie on rano zajmie się Łukaszkiem a Ty sie wyspisz.

Ja tez mam prosbę o bb-owe kciukasy!!!! Mój Mąż jutro pisze egzamin na aplikację radcowska I proszę o kciuki! To drugie podejście i chciałabym by było do 2 razy sztuka wiec kciuki Cioć z BB są niezbedne:)
Z góry dziękuję!

Do góry