Klementinka
Fanka BB :)
sliczne chlopakiZobacz załącznik 392596Zobacz załącznik 392597Zobacz załącznik 392598Zobacz załącznik 392599Zobacz załącznik 392601
Napisalam posta ale go nie widze albo bb nawala albo ja cos nawalilam
pare fotek z naszej roczkowej sesji.
Milusia Oli specjalnie dla ciebie![]()
kciuki nadal zacisniete, wysylam sama pozytywna energie zeby wyniki byly jak najlepszeKochane moja mama lezy juz na onkologii w Bydgoszczy dzis i jutro beda robili wszystkie konieczne do diagnozy badania...trzymajcie prosze kciuki, wyslijcie pozytywne fluidki zeby wynik byl jak najlagodniejszy!
uuuu la la, fajnie ci w krotkich
Polcia wymiata na tronie :-) gratulacje ze jej tak dobrze to idzieDobry wieczór!!!!
koriander - bardzo ale to bardzo trzymam kciukasy...Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze!!!!!
dorotka - świetny Ignaś!!!!
gosiagro - ulalala!!! Laaaseczka!!!!Swietnie wyglądasz!!!!
zyrraffka - no kochana, gratuluje wygranej!!!! Tyle szczescia!!!! Suuper!!!!
A to Polcia na jej ulubionym tronie!!!!
Aż mnie zmroziło.... Dzięki Maju!
Napisałam posta i se wykasowałam nie wiem jakWieczorkiem usiąde i troszke ponadrabiam. O ile nie padnę jak ostatnio bywa.
Kolenderko- Kochana trzymam cały czas kciuki za dobre wyniki Modlę się za Waszą Mamę ! Kochana będzie dobrze!!! Zobaczysz! A Wy gdzies weekendowo wybywacie?
Gosiu- Udanego weekendowego wyjazdu ! Zdrówka dla Siostrzenicy ! Pieknię wyglądasz!!!!
Agi- Gratulacje dla Polusi że tak pięknie siedzi na tronie. A zdjecie z gazetą - WOW Oczywiście jak każda kobieta SALE i SALEJa chce kupić też FP nocniczek tylko ten ze spłuczka i rolką papieru
Dorotka- Cudne zdjęcia! Ignaś jakie on ma lokySuper
Na- stuska - CiaoPisz pisz
Milka- Piekne rodzinne zdjecia!!!
Zyraciu- Kochana załatw z meżem że po powrocie on rano zajmie się Łukaszkiem a Ty sie wyspisz.
Ja tez mam prosbę o bb-owe kciukasy!!!! Mój Mąż jutro pisze egzamin na aplikację radcowska I proszę o kciuki! To drugie podejście i chciałabym by było do 2 razy sztuka wiec kciuki Cioć z BB są niezbedne
Z góry dziękuję!
trzymam kciuki za egzamin meza
ja jestem wykonczona, wczoraj znowu dzien jezdzenia po urzedach i zalatwiania papierkowej roboty
bylam tak zmeczona ze zasnelam z Jaskiem o 20 i spalam do rana
i wcale nie czuje sie wyspana