Liza
Fanka BB :)
Wiesz co nie no to jest miesiac miedzy jednym a drugim... sama niewiem zresztą ;/// /Moja rodzina nie wyprawia wogole takich urodzin jak juz to tesciowa cos gadala o torcie ale niewiem musze sie zapytac wkoncu ;]liza Planujesz wspólne urodzinki dla Hani i Daniela? Zazdroszczę takiego udanego wesela, dawno nie miałam okazji tak się bawić.
Bedzie dobrze...... dasz rade!:--(
wstepnie zostajemy do czwartku, wszytsko zalezy od tego jak Emila zniesie jutrzejszą narkoze :-(
ju od rana chodze i ryczewiem musze byc twarda, zaraz sie nafaszeruje uspokajaczami i mam nadziejej dam rade
![]()
Ja bym pojechala do lekarza, od czegos to musialo byc! Zdrówka!!!Kasiek jak dobrze ze nic powaznego sie nie stalo...nawet niepotrafie sobie tego wyobrazic....
Dziewczyny powiedzcie czy powinnam isc do lekarza? w nocy wstalam Meli zrobic mleko i w kuchni zaslablam,zrobilam sie blada jak sciana,mialam zimne dreszcze na zmiane w wybuchami goraca...balam sie ze nie dojde do pokoju,polozylam sie kolo Meli dalam jej butle i czekalam czy mi przejdzie...bo juz mialam po kogos dzwonic...wystaszylam sie.Mama radzi isc do lekarza zeby wyslal na badania ale wiecie wydaje mi sie ze po jednorazowym takim zdarzeniu niedostane...choc martwie sie bo jesli sie powtorzy to ja jestem sama z corka w domu....
Dokładnie! Zdrówka Aisa dla tescia!aisa - 70lat i on chce umierać?? moja babcia ma 84 i jej się nigdzie nie spieszy! Powiedzcie mu że Basia musi mieć dziadze i ma się kurować! Zdrówka dla niego!!
Kasiek normalnie wspolczuje!!!! dobrze ze to tylko tak sie skonczylo.... a ja mialam az sen dzis przez tą wiadomosc ze mialas wypadek, moja glowa cos se ubzdurala i mi snilo sie ze któras z dziewczyn napisala na forum ze "prima aprilis" ze to zart

Ola jeszcze 5 mies ;-) ale ten czas leci nie? :-)
Kurcze nie pamietam co mialam pisac jeszcze.... hymmm...
Nocka oki, Miki mial jedne przebudzenie a tak to spal:-)
Zaraz klade go spac i ide wątrubke na obiad robic, a dzieciaki maja rosołek