reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

liza Planujesz wspólne urodzinki dla Hani i Daniela? Zazdroszczę takiego udanego wesela, dawno nie miałam okazji tak się bawić.
Wiesz co nie no to jest miesiac miedzy jednym a drugim... sama niewiem zresztą ;/// /Moja rodzina nie wyprawia wogole takich urodzin jak juz to tesciowa cos gadala o torcie ale niewiem musze sie zapytac wkoncu ;]
:-:)-(
wstepnie zostajemy do czwartku, wszytsko zalezy od tego jak Emila zniesie jutrzejszą narkoze :-(
ju od rana chodze i rycze :zawstydzona/y: wiem musze byc twarda, zaraz sie nafaszeruje uspokajaczami i mam nadziejej dam rade :tak:
Bedzie dobrze...... dasz rade!
Kasiek jak dobrze ze nic powaznego sie nie stalo...nawet niepotrafie sobie tego wyobrazic....

Dziewczyny powiedzcie czy powinnam isc do lekarza? w nocy wstalam Meli zrobic mleko i w kuchni zaslablam,zrobilam sie blada jak sciana,mialam zimne dreszcze na zmiane w wybuchami goraca...balam sie ze nie dojde do pokoju,polozylam sie kolo Meli dalam jej butle i czekalam czy mi przejdzie...bo juz mialam po kogos dzwonic...wystaszylam sie.Mama radzi isc do lekarza zeby wyslal na badania ale wiecie wydaje mi sie ze po jednorazowym takim zdarzeniu niedostane...choc martwie sie bo jesli sie powtorzy to ja jestem sama z corka w domu....
Ja bym pojechala do lekarza, od czegos to musialo byc! Zdrówka!!!

aisa - 70lat i on chce umierać?? moja babcia ma 84 i jej się nigdzie nie spieszy! Powiedzcie mu że Basia musi mieć dziadze i ma się kurować! Zdrówka dla niego!!
Dokładnie! Zdrówka Aisa dla tescia!

Kasiek normalnie wspolczuje!!!! dobrze ze to tylko tak sie skonczylo.... a ja mialam az sen dzis przez tą wiadomosc ze mialas wypadek, moja glowa cos se ubzdurala i mi snilo sie ze któras z dziewczyn napisala na forum ze "prima aprilis" ze to zart :dry: ze nie mialas wypadku :no: :-D az rano wstalam i usiadlam i myslalam czy oby napewno mi sie to snilo czy nie wyczytalam ale przecie prima aprilis jest w kwietniu :-D zdrówka!:*

Ola jeszcze 5 mies ;-) ale ten czas leci nie? :-)

Kurcze nie pamietam co mialam pisac jeszcze.... hymmm...
Nocka oki, Miki mial jedne przebudzenie a tak to spal:-)
Zaraz klade go spac i ide wątrubke na obiad robic, a dzieciaki maja rosołek :tak:

reklama
Aisa- zdrówka dla teścia!

Kasiek- wspólczuje bardzo! Ja miałam wypadek w ciąży z Jagodą :no: i jeszcze Hanke wiozłam w aucie.. Wiem jakie to uczucie. Po tym zmieniłam auto na duuzo większe..

Kasiulka- gratuluje pęcherzyka:))) A co do karmienia to ja bym probowala zakończyc..

Ola- dobrze ze z dzidziusiem wszystko dobrze! Cieszę się!

Lena- umknęło mi- wszystkiego najlepszego z okazji imienin!! Gdzie Twoj mąż wyjechał? Do pracy?

Mój mąż wyjechał do pracy do Niemiec:)

WITAM I JA
Przepraszam ale nie nadrobie. Żyje dniem jutrzejszym- rezo. Boje się jak cholera.
Wiem ,że BB kciuki działają i z całego serca proszę żebyście jutro za mnie je zaciskały.

Wszystkim chorowitkom zdrówka.
Kasiek- dzięki Bogu że nic poważnego Ci się nie stało i byłaś bez Damisia.
Kasiulka- gratki pęcherzyka i rośnijcie zdrowo.
Perciu- widzę że czeka cię maraton taki jak ja sobie zrobiłam. Słuszna decyzja.
Julia- ja bym poszła i to szybko. Dwa tygodnie temu mojej siostry koleżanka z pracy jednego dnia zemdlała na drugi już jej nie było- guz mózgu. Lepiej dmucha na zimne

Cześć dziewczyny,
wróciłam do świata on-line:-) postaram się was wieczorem nadrobić, bo teraz nie mam do tego głowy, chciałam was tylko prosić o trzymanie kciuków za dzisiaj i najbliższy czas, wiem że BB ma wielką moc:tak::tak:

Witam i ja!
Ło matko lencja ile czasu siedziałaś i skrobałaś tego posta
nieżle z tym przeczuciem lepiej nie myśl o niczym złym bo różnie bywa;-)mam ostatnio jakąś chandrę i wsystkiego dość do tego zero pomocy z zadnej strony :-:)no:a ja oczywiście nie potrafię niczego zostawiać na pózniej więc efekt tego taki że brak czasu na cokolwiek nie mówiąc już o sobie i pewnie to jest przyczyna mojego samopoczucia do tego jeszcze Michał strasznie nieznośny :angry:wszędzie trzeba za nim biegać bo w ekspresowym tempie broi i rozrzuca wszystko co się da mamy problem ze spaniem w dzień więc nic nie mogę zrobić na spokojnie nocki dalej do bani ale dość już o mnie jeszcze trochę i Michał będzie grzeczny i mamusi pomorze:-D
emalia spokojnie pomyśl że bynajmiej będziesz wiedzieć co jest grane :oo:albo i nie ale tylko spokojnie:tak:i kciuki oczywiście zaciśnięte
julia ja się nie wypowiadam bo napisałabym ci że bym poszłą ale podobnie się czuję od jakiegoś czasu a nie idę:wściekła/y:i sama na siebie jestem zła
gosiagro kciuki:tak:zaciśnięte

reklama
Do góry