reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Kasiek cale szczescie ze tylko tak sie skonczylo

Olavip trzymaj sie i dbaj o siebie

Eagle dobrze doczytalam ze to dziewczynka?

Ja przez weekend ogladalam sage zmierzch przeczytalam cala ale chcialam zobaczyc wczoraj Eryk mi utrudnial ale sie udalo. Dzis ruszylismy na zakupy okazalo sie ze nie ma juz i nie bedzie kombinezonow na zime w smyku zostal 1 ale niby dobry a rekawy z 10 cm z dlugie nie wiem jak to szyli. Wkoncu kupilismy 2 czesciowy ww cocodrilo zostaly buty i czapka

kasiek Jak to dobrze, że nic poważniejszego się nie stało. Przytulam :*:*:*
perfekcta Prawdziwy maraton po lekarzach przed tobą, życzę duuużo cierpliwości i krótkich kolejek;-)
milusia Przyda ci się ten kurs, odetchniesz trochę od swoich urwisów;-) I zapewne zwiększysz swoją atrakcyjność na rynku pracy:tak:
klementinka Trochę spóźnione, wielkie gratulacje!!!!!!!!!
olavip Będzie śliczna parka :tak:
na-tuska Trzymam kciuki.
kasiulka Gratuluję pęcherzyka :-) Moja koleżanka tak miała, że jak zaszła w drugą ciążę, to córka sama zrezygnowała z piersi- może się zmienił smak mleka:confused:
liza Planujesz wspólne urodzinki dla Hani i Daniela? Zazdroszczę takiego udanego wesela, dawno nie miałam okazji tak się bawić.

Emilka dziś wieczorem zagorączkowała 39,8, mam nadzieję, że jutro już będzie ok. Padam z nóg, miałam ciężki dzień w pracy.

Hej a ja siedze i się smieję bo dziewczyny kupiły mi w prezencie w pracy na imieniny zelazko:)wiec juz mam 2 nowe i jedno stare;)

Zastanawiam sie czy jedno nie wymienic na cos;)bo jedno jest z tesco i wiecie czy jest szansa na wymiane na coś innego??

Ja sie rowniez witam, ponuro ale co tam :baffled:

Kasiek dobrze ze lekarze nic nie znalezli..odpoczywaj kochana!
Perfecta kochana zdrowka zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka! Nacierajcie sie nawzajem oklepujcie smarkajcie i inhalujcie, musi szybko minac!!
olavip ty sie trzymaj kochana, bardzo cudowne wiesci, zobaczysz ze maz bedzie zachwycony synkiem, z reszta juz ma jedna corusie tatusia, druga by byla zazdrosna :-) A jak z imieniem?
Agi zabiegana mamusiu, jak tam w pracy, nadal taki nawal obowiazkow? Udaje wam sie z P. troszke nadrabiac w weekendy?:blink:

Milka i jakie wrazenie na tobie zrobila saga?

natuska oczywiscie ze kciuki beda zacisniete. to calodniowa wizyta czy musicie zostac dluzej??

Klementinka co u was, jak sobie radzisz, jak sie sprawuje maly Remi i duzy Jas?

milusia jak znajdziesz chwilke to podziel sie wrazeniami z pierwszego dnia kursu! Jakies maseczki skrecilas?:-p

Olavip- jestem ale czasu brak na pisanie:blink:

Witajcie, w końcu mam chwilkę, mąż pojechał w delegację, Klarka jeszcze śpi... W weekend mieliśmy gości, przyjechali do nas znajomi z trójką dzieci, 10 letnim chłopcem i bliźniakami czerwcowymi :rofl2: Chłopczyk i dziewczynka łobuziaki straszne:no: Klara nawet w połowie nie jest taka jak oni, a ja tak na nią narzekałam, biją sie, ciągną za włosy, popychają, wyrywają zabawki, wszystko muszą ruszyć, jeju szok, ciesze sie że mam jedno dziecko. Klara ciągle ryczała bo jej na co dzień nikt nie bije po głowie i nie wyrywa zabawek, mówie Wam współczuje. Oni są w ogóle tacy złośnicy, Klarze to nie przeszkadza że jej budkę w wózku rozłożę czy folię przeciwdeszczową, taka mama robi i jest ok a tamci, budek nie folia nie rękawiczek nie......:szok::szok:

Milusia-doskonale cie rozumiem co twoi wyprawiają, ja bym sie chyba wykończyła mając taką dwójką jak nasi znajomi

Poza tym u nas ok, Klara mówi coraz więcej, powtarza prawie wszystkie odgłosy zwierzątek, i wiele innych słów, ostatnio nauczyła się mówić oko i ciągle pokazuje paluszkiem(czyt wkłada palec) oko i mówi oko a jak budzi się to pierwsze jest ci ci albo hau hau hihi bo od razu pyta gdzie jest kot czy pies my sie z mezem śmiejemy z niej :-D Próbowała też mówić do jednego z bliźbniaków Antoś i wychodziło jej jakoś Anto, mozna sie domyślić ze o niego chodziło. Poza tym nie chce mi jeść, jak widzi zupe to w ogóle nie chce buzi otworzyć, w ogóle do tych bliżniaków to ona strasznie mało je , ja wszystko daje na siłe a oni krzycza zeby dac, na początku sie przejmowałam-nie chce to znaczy że nie jest głodna bo jak jest głodna to przynajmiej spróbuje i buzie otworzy.
Postaram się później wrzucić zdjęcia mojego niejadka;-)

Klementinka- przepraszam że dopiero teraz ale serdecznie ci gratuluję dorodnego synka:tak:
Kasiulka-jeszcze raz gratuluję zafasolkowania. Spokojnych 9 miesięcy:tak:
Kasiek- o matko boska dobrze że nic ci się nie stało, mogła by być tragedia, ja jak wjeżdzam na skrzyżowanie to zawsze patrze czy mogę jechać, mój R.sie drze jedź ale ja musze zawsze sprawdzić, zwłaszcza ze zawsze prawie jeżdze z Klarą.
Eagle-będzie dziewuszka? gratuluję i cieszę się.
Lenka-pewnie da sie wymienić, tylko paragon musisz mieć.
olavip-gratuluję chłopczyka, będzie parka, super:biggrin2:
Ide zmienić pieluchę bo podczas pisania posta Klarka wstała i zdążyła sie już zesrać:crazy::angry::rofl2:

:-:)-(
wstepnie zostajemy do czwartku, wszytsko zalezy od tego jak Emila zniesie jutrzejszą narkoze :-(
ju od rana chodze i rycze :zawstydzona/y: wiem musze byc twarda, zaraz sie nafaszeruje uspokajaczami i mam nadziejej dam rade :tak:
Trzymam kciuki i myślai jestem z Wami!!!!POwodzenia oby było szybko i bezboleśnie!

Ewelinko wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzinek:)
Zdrówka, dużo cierpliwości, spełnienia marzeń tych dużych i tych malutkich:)
1006700xvp7rdy9hq.gif

reklama
Dzień dobry.
co do niegrzecznych dzieci to muszę się Wam przyznać,że Jagoda jest mniej więcej tak nieznośna jak to opisała Milusia i Ola_Fasola:-(
ale moje prośby żeby dziadki zaczęli jej zabraniać czegokolwiek,albo nie dawali wszystkiego kończą się na niczym.... a mnie paskudnica nie chce słuchać jak się do niej mówi,bo ja jej nie pozwalam....Ale jeszcze trochę i oni przejrzą na oczy i wtedy kochana wnusia zrobi się w ich oczach niegrzeczną wnusią:-p

Do góry