reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam się z niesamowitą migreną:-( O mały włos nie skończyłoby się dzisiaj na pogotowiu... Myśleliśmy z mężem na telefonie że mam jakiś wylew... Na szczęście babcia w domku to od razu B. zadzwoniła do niej by weszła na górę. Jas spał do 10 na szczęście. Bo nie wiem co bym zrobiła jakby wstał wcześniej:-( Nie miałam siły nawet ruszyć rękoma a jak wstawałam tohelikopter ... , mdłości niemiłosierne... Eh jakis nie fartowny
tydzień mamy. ciągle cos... Najbardziej bałam się o Jasieńka bo gdyby Babci nie było.... Ehhhh:-(

Milusia -Kochana przytulam najmocniej jak potrafię!!!! Ja jaśka jakos "ujarzmiłam" Troszke pracy nas to kosztowało i jego tupania nóżkami ale teraz jest ok. My zrobiliśmy to tak że za każdym razem jak coś chciał zbroic uzywaliśmy jednego słowa "E E E" i tak się nauczył że jak słyszy to od razu w tył zwrot robi:-D
I odkąd zaczął chodzić powtarzam mu "ostroznym bądz " jak gdzieś wchodzi lub lata jak being 747. I to także procentuje bo rzeczywiście zwalnia i bardziej uważa na to co robi. Może Kochana moje rady się tobie jakoś przydadzą ale nie wiem jakie to ma przełożenie na takich ancymonków i to DWÓCH na dodatek jak Ty masz Kochana!!! Ja Cię podziwiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jesteś chyba NAJDZIELNIEJSZĄ MAMUSIĄ CZERWCOWĄ Kochana! Każdej z nas zdażają się chwilkę słabości. Jestem pewna że jutro już obudzisz się w lepszym nastroju i gotowa do Walki z małymi Królewiczami:tak::tak: Pamiętaj że masz NAS!!!!!!
Kolenderko- Kochana Przytulam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:*
Kasiek - Kochana przytulam przytulam i jeszcze raz przytulam!!!!!
Olu- Kochana kciuki mocccno trzymam i jestem pewna że z dzidzia ok wszystko a te bóle to pewnie rozciąganie macicy! Daj znac jak tylko wrócisz!
Nadika- Super wieści!!!!
Agi- Kochana kawa z Tobą? ZAWSZE!!!:) Kochana masz dzisiaj wolny dzioneczek? Jak tak to odpoczywaj a nie sprzataj:) Się nalezy Ci się:) :*:*

Ostatnia edycja:
reklama
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPPPPPPPPPPPIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

od jutra zaczynam kurs kosmetyczny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Jak z nieba mi to spadło bo akurat godzinę temu babka jakaś zrezygnowała i dla mnie sie miejsce zwolniło!!!!!!!!!!!!!:-D
Jestem zachwycona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!babka sama do mnie zadzwoniła, bo mój brat przypadkiem to znalazł a ja siedzac w domu dostałam taka sznse!!!!!!!I po tym kursie normalnie bedę chyba traktowana jak po kursach kosmetycznych!!!!!

a ja mam prośbę, żebyście trzymały za nas kciuki... Od wczoraj okropnie się czuję,brzuch mnie boli...jadę do lekarza na 14.45....matko mam nadzieję,że z dzidziusiem wszystko dobrze:-(

Będę trzymac, a Ty trzymaj za mnie bo ja idę na 15:20

Jaki Kasiek miała wypadek? nic nie wiem?? co się stało?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, powiedzcie mi jak u Was jest ze żłobkami państwowymi? Znacie wymagania, bo u nas są jakie porąbane chyba, albo mi się tak zdaje :confused: a jak ceny w prywatnych? bo u nas strasznie drogo, juz nie wiem jak mam temat ogarnąć, a finansowo już nie wyrabiamy z jednej pensji...

Co z Kasią? Ja tez nic znaleźć nie mogłam??

Ewuś - wiesz jeśli chodzi o niegrzeczne zachowanie bliźniaków to moze to być spowodowane calą masą rzeczy... szczegolnie, że nie mają poczucia bezpieczeństwa zwiazanego z obecnoscią ojca. Jako mama dwóch chłopaczków nie masz jednak co liczyć, że będziesz miała spokój :-) mi lekarz powiedział "zdrowe dzieci to ruchliwe dzieci" to nie dziw się, ze się nalatasz i to podwójnie :-D pozostaje Ci liczyć na wsparcie innych i rozwinąć w sobie ogromną dozę cierpliwości.

Mi w kwestiach wychowawczych bardzo pomogły studia, naprawdę polecam... metody wychowawcze jakie poznałam wprowadziły w domu porządek, a Nina rozwija się wspaniale. Ważne jest żeby nie popełniać pewnych błędów, które błędami są, a mamy nawet sobie z tego sprawy nie zdają i myślą, ze robią dobrze.

A każdej z Was polecam ksiażkę "Toksyczni rodzice" Susan Forward szczególnie dla tych, które idealnych domów same nie miały. Naprawdę warto.

Kurczę nie chce mi sie obiadu robić, małż zaraz wraca z pracy, a u nas Etiopia :-D nie zeby przyzwyczajony nie byl, ale mimo wszystko :-p
zapomiałam jeszcze się pochwalić:
Nina jak się ja zapyta mówi:
Jak masz na imię?: "Nina"
A jak mama ma na imię? "mama":-D
Brzmi to po prostu przesłodko:-)

Ostatnia edycja:
Kasiu super wiesci:)

Olu trzymam kciuki i czekam za dobrymi wiesciami:)

Ewus ja sama mam problemy z AMelia wiec niepomoge,zycze duzo sil bo nawet nieumiemsobie wyobrazic ile jest pracy przy blizniakach i podziwiam cie:)

Perfecta mozesz podac linka do tej strony z tanimi bucikami?:) bede wdzieczna:)

reklama
No to Perfekcia zaczyna maraton lekarzowy... Jutro rano internista i skierowanie na badania krwi , tsh , hormonów i moczu. A w środę : Ginekolog, kardiolog i endokrynolog i hematolog...
Mąż wziął 2 dni wolnego a ja śmigam sprawdzic co w trawie piszczy bo muszę byc zdrowa dla moich chłopaków.
Poza tym że jest jak jest ja mam nochal w katarze a mąz jedzie do domu z bardzo bolacym gardłem....
:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D:rofl2: I jak tu nie zwariować????

Julia- Sklep internetowy sklep.bartek.com.pl

Do góry