reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lena - -wszystkiego naj na imieniny!!! Żelazko - ja też chce:-)

a ja mam prośbę, żebyście trzymały za nas kciuki... Od wczoraj okropnie się czuję,brzuch mnie boli...jadę do lekarza na 14.45....matko mam nadzieję,że z dzidziusiem wszystko dobrze:-(

reklama
hej

lena spóźnione zyczenia imieninowe!!!!! Spełnienia marzeń...!!!!!!
olavip trzymam kciuki!!!!! napewno bedzie dobrze!!!! daj znać jak powizycie!!
eagle super że remont skończony!! A dzidzia ładnie rośnie:))
liza świetnie że weselicho udane i że wkońcu się rozerwałaś!!!
milusia tak to już jest z dzieciakami, ja też czasem mam już "dość" łobuzowania. Natanka bardzo bawi to jak mu sięczegoś nie karze a jak podniosę głos to on się z tego śmieje. Najgorsze że jak mu na coś nie pozwalam to on i tak to robi i traktuje to jak zabawę, rozbawiony wtedy na maksa. Ogólnie jest grzecznym dzieckiem i najbardziej łobuzuje w znanym środowisku bo jak jest wśród obcych to się krępuje
na-tuska biegówka to ten rowerek bez pedałów?? teściowa chce kupić Natankowi pod choinkę i się zastanawiałam czynie za wcześnie.

A u nas tydzień zacząl się przyjemnie. Wkońcu po ponad miesiącu udało się auto sprzedać i już inne upatrzone jest, a co mnie najbardziej cieszy to to że wkońcu będziemy robić pokój dla Natanka, teście chcieli nam do auta dołożyć ale my stwierdziliśmy że nie potrzebujemy żadnego droższego czy lepszego i wolimy by tą kasę dali nam na urządzenie pokoiku :))) jupii w listopadzie zaczynamy remont :)

Ostatnia edycja:
Lena no jedzonko super,orkiesta tez normalnie łapała tak ze az na sali kazdy spiewał ze gardło bolało ;-) Wszystkiego najlepszego ;)
milusia wspolczuje ale tez zdaje mi sie ze trzeba poczekac... moze cos na uspokojenie wez? a chlopakom dawaj meliski? niewiem co poradzic....:* trzymaj sie...
Ola trzymam kciuki! z malenstwe napewno jest wsio oki!!!!

Boze Mikołajowi trójki beda szly, jest marudny, paluchy do buzi pcha, ślini sie.... ;///
Teraz spi, mam chwile odpoczynku, gotuje rosołek ;]

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamy :-)
Mam również synka Kubusia z czerwca, udzielałam się nie raz tutaj ale zawsze kończyło sie to szybciej niż zaczynało. Mam nadzieję, że tym razem będą jakieś dobre efekty :-)
olavip gratuluję dzidzi :-) jak dajesz sobie radę? dla dzieci na pewno dobrze tak, że nie będzie dużej różnicy między nimi.
Mój Kuba jest jedynakiem, mało styczności ma z dziećmi do tego w domu wszyscy dorośli. Jak gdzieś pójdziemy to ucieka od dzieci, taki dzikus z niego.

milusia wspolczuje ale tez zdaje mi sie ze trzeba poczekac... moze cos na uspokojenie wez? a chlopakom dawaj meliski? niewiem co poradzic....:* trzymaj sie...
robie im juz i melise czasami....

aj zapanować nam nimi i nad moimi emocjami to masakra, wiem ze częsciowo jest to moja wina bo nie mają ojca, który powiniem wprowadzić im dyscypline, a matka nigdy nie będzie i tą od karcenia i zaraz tą od przytulania...dzieci na pewno zaczęły juz rozumieć, że tata raz jest a raz go nie ma, bo ostatnio rozmawiali z nim przez tel a na drugi dzień barli tel i "tata tata", na szczęście mają mądrych wujków, który tak naprawde zastępuja im ojca...
Chyba przestaje sobie radzić...aj jak to się skończy to zaraz bunt 2 latka się zacznie...

Witam wszystkie mamy :-)
Mam również synka Kubusia z czerwca, udzielałam się nie raz tutaj ale zawsze kończyło sie to szybciej niż zaczynało. Mam nadzieję, że tym razem będą jakieś dobre efekty :-)
olavip gratuluję dzidzi :-) jak dajesz sobie radę? dla dzieci na pewno dobrze tak, że nie będzie dużej różnicy między nimi.
Mój Kuba jest jedynakiem, mało styczności ma z dziećmi do tego w domu wszyscy dorośli. Jak gdzieś pójdziemy to ucieka od dzieci, taki dzikus z niego.
Witaj, wszystkiego dobrego z okazji wczorajszej rocznicy slubu;-) :rofl2:

Ola trzymam kciuki!będzie dobrze

Dzień Dobry....
Polcia śpi, ja już sprzątnęłam, poprasowałam i mam chwilkę czasu....
milusia - współczuję Ci kochana....Polcia to też niezły łobuziak...Wszędzie jej pełno....wszystko ją interesuje...Pytanie "a cio too???" pada conajmniej 50 razy dziennie....Ja pedantka musiałam jakoś sie przyzwyczaić do ciągle porozrzucanych zabawek, książeczek....Jedzenia walącego sie po podłodze...bo Polcia chce "siama" jeść....Maskara....A Ty przy dwójce i to chłopaków...Jestem pełna podziwu....i chylę czoła..... Trzymam kciuki za Was!!!!I mam nadzieję że nasze dzieciaki z tego wkrótce wyrosną....
klementinka - cieszę się że juz w domciu jesteście....jeszcze raz wielkie buziaki....A jak Jasiek zareagował na nowego członka rodziny????Jak sobie radzisz z dwójką???/
koriander - jak mama, może pisałaś ale jak tak ostatnio rzadko Was czytam, że mogłam przegapić///
liza - fajnie, że weselicho udane i mogłaś się troszke rozerwać....
olavip - na pewno z dzidzią jest wszystko dobrze...czekamy na wieście po wizycie...
lenka - spóźnione ale prosto z serducha życzonka imieninowe....
perfecta - ale masz Jaśka śpiocha...Zazdroszczę....Polcia w sobote spała do 8.45 i byłam w szoku a tak codziennie miedzy 7.45 a 8.00
nadika - fajnie że udało się sprzedać autko...Ja już nie mogę się doczekać żeby Pola miała swój pokój....ale to doipiero w nowym domku :-(....
eagle - fajnie że U Was Ok....Buziaki dla Was i dla dzidziulki....Juz wiesz co będzie???

Chyba zrobię sobie jeszce jedna kawkę.....Która chętna????

Agi ja sie przylacze do kawusi chociaz nie mam zupelnie weny do pisania.. Mama jest teraz pod scisla kontrola, na razie nie beda operowac ale juz jest potwierdzone ze to polip, niestety tak uwiklany w jelita ze czesto dochodzi do stanu zapalnego i stad wlasnie te ogromne ataki bolu co jakis czas.
U nas tez od jakiegos tygodnia glownym zwrotem jest "siama", czy to o jedzenie, czy mycie zabkow, "siama myju" siama am" siama chodz" (jak jedzie w wozku i chce z niego wyjsc)
milusia co do brojenia to bardzo cie podziwiam..bo nie dosc ze go doswiadczasz to jeszcze podwojnie. Mysle ze to po czesci kwestia charakteru, Lila jest ciekawska i wszedzie wlasi ale nie histeryzuje jak sie jej zabrania, robimy to konsekwentnie i nie ma dyskusji, nie probuje wymuszac placzem itp. To ze chlopakow rozpiera energia to w tym wieku normalne, bedzie jej coraz wiecej :tak: A wdrapywanie sie, wlazenie gdzie popadnie to odkrywanie wlasnych zdolnosci ale tez po czesci testowanie rodzicow, nie poblazaj im, nie poddawaj sie chociaz nie bedzie latwo :sorry:

A mnie tak przytloczyla wiadomosc o wypadku naszej Kasiek ze az sie boje wsiasc do samochodu
:-( Tulam mocno kochana!

reklama
Kaisek miała wypadek???????????????????O Boze a co się stało????????

edit Kasiunia zdrówka!!!!!:***********************************

edit kochane proszę trzymajcie kciuki może uda mi sie załapac na kurs kosmetologiczny!!!Jest jedno wolne miejsce a kurs jest od dziś!!Tylko ja w obecnej chwili bez samochodu i nie mam jak jechac:/ ale już kontakty uruchomione i musi sie udać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wrrrr czekam niecierpliwie:D

Ostatnia edycja:
Do góry