reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

WITAM I JA
Przepraszam ale nie nadrobie. Żyje dniem jutrzejszym- rezo. Boje się jak cholera.
Wiem ,że BB kciuki działają i z całego serca proszę żebyście jutro za mnie je zaciskały.

Cześć dziewczyny,
wróciłam do świata on-line:-) postaram się was wieczorem nadrobić, bo teraz nie mam do tego głowy, chciałam was tylko prosić o trzymanie kciuków za dzisiaj i najbliższy czas, wiem że BB ma wielką moc:tak::tak:

Kciuki zacisniete!!! :-)
emalia o co chodzi? przeciez kurcze ja niewiem, jakie zakłamanie...? :-( ehhhh

reklama
hej,
natuska trzymam kciuki za Ciebie i Emilkę!!! dacie radę!!!!
emalia a Ty co za pierdoły wypisujesz!!! :p no przecież wszystkie będziemy trzymać kciukasy!!! mam nadzieję że pomogą i rezonans nic złego nie wykaże!! i usmiechnij się :))) no i przeciez dziewczyny pisały że kciuki będą zaciskać.
gosia kciuki zaciśnięte!!
olavip no przecież ja jestem cały czas:)) ojj chyba przeoczasz moje posty skoro mnie przywołujesz :)))) jak się dzisiaj czujesz??
aisa zdrowia dla teścia!!!!
lena ja bym wymieniła, w tesco nie robią problemów jeśli jest paragon :)
julia zdrówka!!! może dla spokoju lepiej zrobić badania?
kasiek współczuje !!! Dzięki Bogu że nic poważnego się nie stało!!!

muszę zmykać bo Natek się budzi :)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry kurcze blade! Co to za poematy mnie tutaj piszecie jak mnie nie ma ? Jak ja mam to nadrobic a?
Lenka - Wszystkiego Najlepszego z okzaji imienim!!! Spóznione ale najszczersze! Zdrówka , szcześcia i słodyczy ! I aby te kilka miesięcy szybko zleciało!!!!!
Konicznko- Zdróweczka dla Emilki!!!!
Milka- My mamy z Tchibo kombinezon. Oglądała te z cocodrino i powiem Ci Kochana że skusiła mnie cena o prawie połowę nizsza:) A jeszcze udało mnie się na allegro kupić za 170 złotych:) Nam też czapka i szalik i rekawiczki zostały. Chciałabym takie rekawiczki z palcami bo to Jasia pierwsza świadoma zima a niech ma:) Chyba kupie 3 pack w H&M ie są takie zwykłe Będę nosic 3 pary jak się jedne zmocza to drugie nałożę:)
Lencja- Kochana Ty Moja !!! Przytulaki od Cioci z Kentaki !!!! Odgon złe myśli a kysz a sio! Niech się na 3 sprawach zakończy te Twoje jasnowidzenie:) Buziaki dla Nelki niech uczulenie idzie A kysz!!!!!
Gosia- Zobacz załącznik 401592 Zobacz załącznik 401593 kciuki1.jpg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NAjmocniej jak umiem i jeszcze B. mi pomaga i Jan Silny nasz syn:tak:
Emalia - Kochana z całego serduszka kciuki trzymam. Na pewno wsio będzie okej!!!!Zobacz załącznik 401592
Na- Stuśka- Kochana zdróweczka i wracajcie szybciutko do domku!!!! Kciuki trzymam!!!
Zobacz załącznik 401592
Lenka - nie oddawaj żelazka zawsze na dwie rece szybciej Ci prasowanie pójdzie:):p Jak masz paragon to możesz wymienić w ciągu 7 lub 14 dni od zakupu Kochana!
Miluśka- Melduj tutaj szybciutko jak ta na kursiku? Kiedy kończysz i przeprowadzasz sie do Wawy i ten saloon otwieramy i te 11 nianiek zatrudniamy????
KASIEK-truskawka.jpgKochana jesteś dzielna jak nie wiem co!!!! Przytulam moooocno!!!!
Olusiu- Kochana super że Bartuś/Łukaszek rośnie:-p i ma się dobrze:) a te bóle to pewnie więzadła Kochana!
Julia- Do lekarza sio!:tak::-) Nie bagatelizuj Kochana takich objawów i mierz cisnienie koniecznie!
Aisa - Zdówka dla Teścia!!!! Jeszcze kawał życia przed nim!

Ufff troche mnie to zajęło... w przerwach jakieś telefony się rozdzwoniły ...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny trzymam kicuki:) oby wszystko poszlo po waszej Mysli tego wam zycze!!!!

CO do lekarza stwierdzilam ze najpierw zrobie test...poniewaz ostatni taki incydent byl jak bylam w ciazy z Mela a jeszcze tego niewiedzialam....z drugiej strony wiem ze to nie realne bo biore anty,dostalam okres...itd...ale moja psycha chce to sprawdzic,zeby miec swiety spokoj:) a do tego jeszcze jak byl P. w domu to stwierdzil ze sie zachowuje tak jak kiedys jak bylam w ciazy...do tego ciagla smaka na slodkie i na sledzie mialam heh tlumacze sobie ze na okres ale po nocnym incydencie wole sprawdzic ...
Tak szczerze to niechcialabym byc w ciazy,nie teraz...planuje slub i wszystko w leb by poszlo....

U nas w domku dżuma:-D Jas ma nawrót choroby. zasmarkany po pachy.,... Wczoraj zasnął o 1 w nocy:szok::rofl2::szok::angry: Dzisiaj rano wstałam umyłam się i szykuje sie do wyjścia a ta mała gadzinka wyczuła że mama wychodzi. Zaglądam do sypialni a ten na bacznośc w łóżeczku sobie stoi i czeka az go mamunia wezmie.
Mąż wstał i się nim zajął a ja pojechałam. O 9:15 telefon że Jas płacze za mną... Więc wizyta u lekarza na tak zwanym sprincie... , pobieranie krwi na sprincie , potem sprintem do rossmanna i sprintem do burakowozu do domku... Potem sprintem na pocztę odebrać buty (zajefajne:p) i sprintem do domku.... Potem na środku pokoju sprintem płaszcz zdjęłam i buty i spodnie a MÓJ SYN MI NAJNORMALNIEJ W ŚWIECIE WSKOCZYŁA NA RĘCE:( Kochany robaczek zasmarkany po kolana bo tatuś nie potrafi i serduszka nie ma go maltretowac Fridą.
Potem pół godzinki odciagania gilków i o 12 Michu padł i spi a mama od 13 próbuje posta sklecic z pierwszą kawką .
Ot tak wyglądała pierwsza cześc mojego dnia
E E E E ZDECHŁAM:-Dzmęczony.jpg

Przepraszam ,że sie czepiam, ale po prostu się boje i wszystko mnie drażni.

Gosia- oczywiście trzymam kciuki za Ciebie ;)
Perciu- dużo,dużo zdróweczka , bidulek malusi
Liza- a gdzie Hanusia jedzie?
Na-tuska- trzymam kciuki i żeby wszystko było ok
Iza- w 100% cię rozumiem,mam tak samo. Pomocy znikąd i szlak człowieka trafia
Milusia- gratki kursu
Julia- kiedy robisz ten test?

reklama
Emalia - bez nerwów Kochana!!! będzie dobrze! Wyjaśni się co i jak:tak: ja jestem optymistka więc spox!Będzie gitara!! Trzymamy jutro kciukasy!
Gosiu - za Was też,ale nie wiem za co...eee?
Perciu - dla Was zdrówka!!
Lizka - dokładnie! 5mc tylko...albo aż :laugh2:
Julia - `rób ten test!!

Do góry