dorotka28de
Fanka BB :)
cześć 
Ignaś spi a ja z kawką usiadłam na bb
Pisałyście o szczepieniach, my bylismy w poniedziałek, placiłam 110 zł (5w1) i jak nigdy ignas nie mial powikłan tak wczoraj miał gorączkę i ma czerony obrzęk na nużce
mam nadzieję że szybko mu zniknie. Waży 10,5 kg i ma 80 cm. Maly zdrowy tylko ostanio coraz trudniej uśpic go w dzień
Mam problem bo nie chce zjesc mleka na wieczór (max zjada 100 ml) a potem w nocy jest głodny. NIe wiem co zrobić....
My już powoli myślimy o przeprowadzce i trzeba za chwilkę zaczac sie pakować, jak ja tego nie lubię a od narodzin Ignasia to już 4 przeprowadzka
ale cieszę sie z powrotu do Torunia.
Wszytski chorowitką dużo zdrówka.... my odpukać wszyscy zdrowi
Gosia- trzymam kciuki oby marzenie o 2 dzidzi się spelniło
koriander- z lili rośnie aktoreczka
napisz na ile chodzicie do klubu maluszka, co tam porabiacie i czy zostawiasz małą samą??? Pytam bo ja chyba oddam od stycznia Ignasia do takiego klubu jak wrócę do pracy
Ignaś spi a ja z kawką usiadłam na bb
Pisałyście o szczepieniach, my bylismy w poniedziałek, placiłam 110 zł (5w1) i jak nigdy ignas nie mial powikłan tak wczoraj miał gorączkę i ma czerony obrzęk na nużce
My już powoli myślimy o przeprowadzce i trzeba za chwilkę zaczac sie pakować, jak ja tego nie lubię a od narodzin Ignasia to już 4 przeprowadzka
Wszytski chorowitką dużo zdrówka.... my odpukać wszyscy zdrowi
Gosia- trzymam kciuki oby marzenie o 2 dzidzi się spelniło
koriander- z lili rośnie aktoreczka
Ostatnia edycja: