Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

No i katarek ją znowu męczy, a Piotrek znów ma kaszel szczekający ... mam nadzieję, że nic się nie rozwinie...
;-)

fajnie, że znalazłaś sobie pasję:-(Umarł Maks syn mojej szwagierki i chrzestnego mojej córci... Miał 9 miesięcy i 3 dni... Pomódlcie się proszę jeśli możecie, żeby inne aniołki zaopiekowały się nim :-(
GRATULACJE!!! :-)Witoojcienie porwali mnie
(szkoda?
![]()
jak by to był przystojny elfik to może moze...
)
tsza kamienie w kieszenie bo tak wieje że ojojojdobrze że mnie bliźniaki zamortyzują
![]()
Kreatorko kochanie tak mi przykro...zawsze takie żeczy dotykaja,,,nawet nas, obcych ludzi(*)
Koriander, Prciu:* :*
No wiec tam tam tam jestem już Pania stylistka paznokci z certyfikatem i pierwszymi klientkamispełniam sie i mam nadzieje rozwinąc skrzydla bo to moja pasja
![]()

prawie nie spałam...
w tym miejscy tylko stycznosc jest z pampersami.... jestem załamana.... :-( 

u Michała też wczoraj pupa czerwona była ale grubo sudokremu na noc na pupę i dziś nie ma śladu
Daruj sobie sudocrem, on nic nie daje, kup małemu maść na bazie kwasu borowego (np. termentiol) u nas pomógł już 3 razy i to bardzo szybko. A co do dady to pewnie od nich, bo co znam kogoś kto używa to ma wcześniej czy później jakieś skórne probemy:-(
I przepraszam wiecej nie pamietam, sporo napisalyscie przez week
W nocy wiało strasznie!prawie nie spałam...
do tego mamy problem... Mikolaj ma czerwoną pupe? znaczy sie wyzej kolo jajeczek, siusiak, pachwinki...:-( najpierw byla jedna strona teraz cale!:-( bralam pudrem, krochmalem, i od wczoraj smaruje sudocremem:-( to nie wyglada mi na odparzenie, pieluszki zmieniam mu tak jak zawsze i nigdy tego nie mial! :-( niewiem, jutro jest pediatra to sie chyba do niej wybiore, zobacze jak dzis bedzie po tym sudocremie, zaczynam sie zastanawiac czy aby to nie jakas trefna partia pampersów Dada, bo co innego??????w tym miejscy tylko stycznosc jest z pampersami.... jestem załamana.... :-(
![]()
O kurczę , współczuje, bardzo dużo problemów na raz, a lekarz co na alergię? Nie może Kornelka dostać mleka dla alergików?Dla tych co mnie jeszcze pamiętaj i się interesują napisze, że:
- badań u kardiologa Nela nie miała wykonanych, nie dała sobie zrobić ani ekg, ani echa serca.. Kolejna wizyta w czerwcu..
- Jestem pewna, że nocne pobudki, które towarzyszą nam od prawie 2 miesięcy to nie od zębów tylko od alergii.. Znowu nastąpił nawrót AZS, sądzę, że Nela nie toleruje mleka modyfikowanego, od wczoraj zastępuje je jej kozim, ale jeszcze nie ma poprawy - a co gorsza boję się czy nie ma nasilenia... Bo kozie też może uczulaćJestem tym już podłamana i totalnie bezradna...
i sto lat dla Kajdusi :-)