reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
u nas po nocy TRAGEDIA!!!!!

Takiego wiatru to ja odkad jestem na świecie nie pamiętam!!!:wściekła/y:

Ok.5 nas ranem nastapilo jakies apogeum!kubus się przebudził a ja słyszę że za oknem ktoś woła pomocy!!!najpierw myslałam ze może mi sie przesłyszało, ale obudziłam brata żeby to sprawdził, ale wracam do pokoju i znów już bardzo wyraźnie słyszę wołanie ojca o pomoc...i już wtedy postawiłam cały dom na nogi...Prądu nie bylo bo chyba linie zerwało...ciemno...a u nas pod domem stoi długi tunel(miejsce pracy moiuch rodziców...) folie zerwało,...łomot jak nie wiem co, 1/4 tunelu jest połamana..(mój tata pracowal przy nim całe wakacje....) straty mamy na ok. 1500zł... możecie wyobrazić co się dzialo jak moja mama ponad 70kg leciała z folia w górę....nie wzięli ze sobą tel, a nie mogli zostawić i przyjśc po pomoc bo tunel mógł runąć na szklarnie, a wtedy juz nie było by nic...musieli by zaczynac od 0... wrócili mokrzy, nie mieli sily na nic...mama ręce ma sine...ale sa nadal w takim szoku że poczuła dopiero jak jej powiedziałam...Do tego mają okropne zakwasy, bo utrzymać tę folię to był masakryczny wysiłek...na dodatek z samochodu odpadła nam tablica rejstracyjna(pewnie przez ten wiatr) i drzewo spadło na drogę(krajową) cale szczęście nie było samochodów...

Ostatnia edycja:
Dzień doberek w ten wietrzny poranek po wietrznej nocy
U nas pi.... jak w kieleckim... Od wczoraj nie mieliśmy internetu.
Spóbuje odpisać choć nie wiem na ile Jas mi pozwoli:)
L:izka- Kochana zgadzam sie z Kreatorką -sudokrem to bad idea - My zawsze na odparzenia bephantenem grubo i po 12 h nie ma śladu.
Kreatorko- Przytulam... Jak bużka Ninki się ma?
Izia- współczuje takiego wiatru... Tam u Was to dawało najmocniej! Zdrzemnij się torńkę jak Misiek się połozy na drzemkę.
Milusia - GRATULEJSZONSY TY NASZA MATKO POLKO KOSMETYCZKO TY NASZA!:tak:
Lencja- Kurczaki pieczone! Mam nadzieję że to jednak ząbki! Biedna Nelcia Przytulam Was MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOCCCCCCCCCCCNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kajdusiu - Zdróweczka dla Gosi i Piotrusia Przeganiam choróbska A sio!!! A kysz!!!!!
Ewa- Wszystkiego najlepszego z okzaji urodzinek Spóznione ale szczere!!!!!!! Sto lat sto Lat!!!!!
Kolenderko- Hał ar Ju?
Kaśku - Jak się masz Kochana? List wysłałaś?
Nadika- Dobrze że u Natanka już lepiej!

Kajdusiu Kochana:
Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

Kochana w Dniu Twojego Święta życzę Ci samych sukcesów w życiu! Szczęścia i ciepła rodzinnego na co dzień. Zdrówka i nigdy się nie zmieniaj , zawsze bądz sobą bo jesteś WSPANIAŁĄ OSOBĄ!!!

Kajdusiu koffanie Ty nasze, teściowo Ty nasza :-D
Wszyszystkiego dobrego!!!!Córeczki Otylki, dużo uśmiechu i radości w życiu, samych piuęknych zdarzeń, oraz duzo slodyczy Ewa z bliźniakami Ci życzy:-D :*********************

Liza nie sądze że to od pieluch skoro uzywasz ich tak długo...,(ja teraz przeszłam na huggisa) ale obstawiam że zjadł coś i temu mu tak pupka czerwienieje, pił mleko np krowie, albo jadł coś czekoladowego?ewentualnie jakies owoce?może kapałaś go w innym płynie niż zawsze?proponuje umyj go w szarym mydle;biały jeleń

Lencja niestety mleko kozie również uczula....mówię z doświadczenie.... ja tez myśle że moj Szymus nie toleruje obecnego mleka(bebiko) dziś może dowiem się więcej bo idziemy do alergologa

milusia kurcze wspolczuje twoim rodzicom, wiem jak to jest moi tezmaja 3 tunele ale teraz folia jest zdjęta, na jednym tylko jest.

co do pupy to napewno nic nowego nie jadl, nie uzywalam i nic nie zmienialam.... zaczelo sie od tego ze skonczylam polowe paczki dady i wzielam druga polowe i po tygodniu zaczelo wyskakiwac i sie powiekszalo teraz widze ze u troszke juz jest mniej czerwone po sudocremie.... i siusiak wyglada lepiej, ale pampersy zmeinie wrazie co, i tak musze kupic bo mi sie prawie skonczyly ;]

Witam

Kajdusia wszystkiego naj, naj najlepszego!!!

Milusia o matko! baaaaaardzo współczuję nocnych przeżyc.

Liza dlatego ja jestem wierna pampersom. nie pamiętam po jakich to pieluchach Karolina dostała odparzeń. Wyleczyliśmy linomagiem zielonym.

Milka zaraz napiszę Ci priv co u nas. Nie będę zaśmiecac tu skoro nikogo więcej to nie interesuje.

Ostatnia edycja:

Kajdusiu!!!

Życzę Ci...
...spokojnego snu
i radosnego przebudzenia;
...abyś czasami mogła sobie pozwolić na to,
czego od dawna pragnęłaś,
a nie tylko na to, co musi Ci wystarczyć;
...tylu dobrych wspomnień, abyś dzięki nim
mogła przetrwać złe chwile;
...wiosny - tego zachwytu,
który ciągle przerasta Twoje oczekiwania;
...abyś zawsze była komuś potrzebna;
...tej radości, gdy czyjaś twarz
rozjaśnia się na Twój widok,
albo gdy dostrzegasz ukochana osobę
na końcu peronu;
...radości myślenia, ostrości spojrzenia,
triumfu zrozumienia
i satysfakcji tworzenia...
...abyś znalazła szczęście,
którego szukasz.

kwiatki.jpg

EWA1981 nieprawda, pisz tutaj co tam u was:-)

Obiad gotowy, Miki spi od 11.... ehhh zrobilam własnie 100 brzuszków;/ jeszcze jedna seria mnie czeka po poludniu ;/

reklama
Kajdusiu - :*:* najpiękniejszego!
Ewa1981 - nieprawda, bo ja pytałam na forum kilka razy o Ciebie, ale się nie odzywałaś....
Milusia - :( kurczaczek,ale masakra...

U nas też wiało, okropnie! Jagoda boi się szumu wiatru!<to samo w zeszłym roku było:(> i nie chce sama usnąć,<muszę siedzieć przy łóżeczku na taborecie żeby mnie widziała to uśnie> ani sama spać w swoim łóżeczku:no:
Liza - co to się porobiło???:szok: nam Sudocream nie pomagał wcale... Jagoda jakiś czas temu też takie cosik dostała... ale odstawiłam jogurt <od jogobelli to miała> ale Dada też ją raz uczuliły! a po 3 dniach już było ok! serio!
Koriander-Lila już zdrowa?
Percia- a Ty mówiłaś że idziesz z Jaśkiem na jakieś badania?
Lena - jak po weekendzie? byliście na tej imprezie?
Lencja - hmm doczytałam że Nelcia nie dała się zbadać:crazy: bądź dobrej myśli Kochana!

Do góry