reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Lena - bądźmy dobrej myśli... wszystko dowiesz się jutro jak będą wyniki... ja uważam że jak by było aż tak źle to by Ci od razu powiedzieli ;-) trzymam kciuki za dobre wyniki, a tak w ogóle, to jakie problemy miałaś z kręgosłupem że robiłaś rezonans? bo chyba to przeoczyłam...

Kasiulka - jak będziesz miała synka to mam wiele ubranek którymi mogę się podzielić :tak:

Z dobrych wieści, dostałam odszkodowanie za samochód, więc jest GIT :-)

reklama
Lena - bądźmy dobrej myśli... wszystko dowiesz się jutro jak będą wyniki... ja uważam że jak by było aż tak źle to by Ci od razu powiedzieli ;-) trzymam kciuki za dobre wyniki, a tak w ogóle, to jakie problemy miałaś z kręgosłupem że robiłaś rezonans? bo chyba to przeoczyłam...

Kasiulka - jak będziesz miała synka to mam wiele ubranek którymi mogę się podzielić :tak:

Z dobrych wieści, dostałam odszkodowanie za samochód, więc jest GIT :-)
Tylko wiesz technik chyba tez cos się zna:(
No zobaczymy jutro nie ma co panikowac:)
Moj kregosłup legł w gruzach po ciązy:(

Lena - współczuję... mnie też pobolewa, ale tylko czasami, ale po porodzie to umierałam z bólu...

Dziewczyny, czy Wy nosicie dzieci na rękach??? ja nie daje rady... ponoszę chwilkę i ręce odmawiają posłuszeństwa... nogi mam mocne jak koń a ręce masakra...

Lena - współczuję... mnie też pobolewa, ale tylko czasami, ale po porodzie to umierałam z bólu...

Dziewczyny, czy Wy nosicie dzieci na rękach??? ja nie daje rady... ponoszę chwilkę i ręce odmawiają posłuszeństwa... nogi mam mocne jak koń a ręce masakra...
U mnie odpada bo Gaja przekroczyła 14 kg...wiec nie daję rady, ręce mi mdleja!

kasiek ja na szczescie nie musze nosic:) jak wola apa, to mowie ze ladnie po nozkach ma isc...tez wazy sporo bo 13 kg wiec jest co dzwigac;/

Lenko twoja coreczka ma ladna wage:)

Lena a ty masz przepukline kregoslupa, cos ci ten technik powiedzial? Na pewno dobrze ci zrobia zabiegi z fizjoterapii lub chiropraktyki..z kregoslupem nie ma zartow

Kasiek ja nosze Lile na biodrze, jakos daje rade ;-)

Lena a ty masz przepukline kregoslupa, cos ci ten technik powiedzial? Na pewno dobrze ci zrobia zabiegi z fizjoterapii lub chiropraktyki..z kregoslupem nie ma zartow

Kasiek ja nosze Lile na biodrze, jakos daje rade ;-)
Tak mam poporodowa przepuklinę, i teraz doszły jakieś zmiany chorobowe...ale nie chciał tez za duzo mówić:(miałam i rehabilitacje i fizjoterapie...nawet plastry z krioterapi:(Chiropraktyka nie wskazana przy przepuklinie bo moze porazic nerwy:(

Lenko no wlasnie ladnie poprosilam w US i jutro powinno byc,choc nie obylo sie reprymendy od pani tam pracujacej;/

O kurde niewiedzialam ze takie cos mozna dostac przy porodzie...!!! Kurcze trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte!

reklama
Do góry