reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Hejka ja na chwilke podczytałam i biore sie za robote przed świetami stroiki choinki i inne pierdółki trzeba robić a jeszcze kosze 3 z róz mam na dziś ech
zyraffka-współczuje tych chorób:-(
koriander-właśnie u niej zawsze tez było wszystkiego pełno i przez to wieczny bałagan i chyba miała tego dosyć i wiekszośc wywalone na śmietnik a jak to na śmietnik wynosiła to opowiadała że babka i dwóch facetów stali pod śmietnikiem i wszystko brali tylko pytali czy jeszcze cos wyniesie :szok:

A i przed chwilą była u mnie znajoma co byliśmy na weselu 10 tydz ciązy ale fajnie:-)

reklama
Hej...pochwalę się wam jedynym w pełni skończonym pomieszczeniem w domu.

Załączniki

• IMGP3749.jpg
    IMGP3749.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 78
  • IMGP3750.jpg
    IMGP3750.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 73
  • IMGP3752.jpg
    IMGP3752.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 68
  • IMGP3753.jpg
    IMGP3753.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 72
  • IMGP3754.jpg
    IMGP3754.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 64
zyraffka i stąd ta wysoka gorączka,zawsze przy gardle jest gorączka, Dużo zdrowka dla Łukasza!!
liza mam nadzieję że szybko się wszystko u Ciebie ułozy!!
adorea fajny pokoik, Natan też ma pokój w autkach
koriander na jednej pobudce się skończyło???
gosia daj znać jak Majusi się podobało w Bibliotece
olavip co u Was?? jak Jagódka się czuje???

Lencja, Asnecja, Zdec, Ita i jeszcze kilka innych dziewczyn co u Was???

Ostatnia edycja:
Dziewczyny trzymajcie kciuki za moja rodzinke!
Zarazili sie wlośnicą;( wuja jest w szpitalu moja ciocia i kuzyn, zjedli mieso ktore wuja upolowal...jest lesniczym a weterynarz zle sprawdzil mieso!!! ich znajomi tez w szpitalu...choroba jest niebezpieczna,grozi nawet utrata zycia,ale nieznamy ich jeszcze dokladnego stanu zdrowia....

Niemam weny juz na nic.dobranoc wam

Siedem osób zarażonych włośnicą, wszyscy jedli kiełbasę z dzika - Polska - Fakty w RMF24 - najświeższe wiadomości

http://epoznan.pl/news-news-29431-Wlosnica_w_Poznaniu_7_zarazonych,_kolejnych_7_na_badaniach

To nie właśnie Twoja rodzina?

Ostatnia edycja:
reklama
Dziś z usypianiem małego tragedia... wył jak by go ktoś zarzynał... :no: mąż się poddał i poszedł do niego, teraz cisza... :no::no::no: a mnie aż serducho boli... jeszcze nigdy tak nie płakał... :-(

Do góry