reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Brykam jakąś kawke wypić bo spać się chce:nerd:
adorea,nadika-super chłopakowe pokoiki u mnie wygląda to inaczej same róże ,wózki lalki falbanki i pełno dziewczęcych pierdółek:-D

Widziałyście znowu pożegnanie jakiejś bb mamusi ech smutne to:no:

reklama
Natanek od 11 u teściów, teraz tam sobie spi a ja w tym czasie wysprzatałam dom, zaraz wstawiam pranie i teraz chwilkę odpoczywam.
adorea, kasiek
ja z zaypianiem Natana nie mam problemu, chyba że nie jest zmęczony to chce się bawić a ja wtedy mu pozwalam aż przyjdzie sam na łóżko i się przytuli do mnie i zasypia. Gorzej w nocy - też może przespałam całe 3 nocki. Dzisiaj np obudził sie o 00.30 i zasnął o 3.00 i nie marudził nie płakał tylko poprostu cały czas sie wiercił nie mógł znaleźć sobie miejsca, tak jakby chciał spać a nie mógł zasnąć, czasem się zastanawiam czy takie małe dzieci mogą cierpieć na bezsenność??
olavip zdrówka dla Ciebie i w dalszym ciągu dla Jagódki!!
eagle tylko się cieszyć że Asia tak chetnie do przedszkola chodzi :))

no to my juz po zakupach, ale niestety z młodym nie udalo mi sie zakupic prezentu imieninowo-gwiazdkowego dla męża, no cóż jak chce coś dostać będzie musiał jutro zostać z dzieciakami w domku a ja sama sie wybiorę

hej melduje,ze żyjemy ale ja się pochorowałam do tego wszystkiego:wściekła/y: masakra - najgorszy kaszel i zatoki:wściekła/y:
Jagoda niby lepiej, dziś powinnam skonczyć antybiotyk ale lekarz mówił,że w razie co mogę go przedłużyć do 10dni i tak będę musiała zrobić, bo jeszcze kaszle i ma katar:no: wrrrrr
adorea, nadika i ewelinka - piękne pokoje... Ciekawe kiedy ja się Wam moimi będę mogła pochwalić:dry::sorry2:

dziewczyny które przechodzą problemy z zasypianiem dzieci - mam to samo - po chorobie nauczenie jej samodzielego zasypiania to zawsze katorga wrrrr

eagle - ja też po glukozie, wyszłą wysoka, ale zmieściłam się minimalnie w normie...

pozdrowienia dla Was;-)
u mnie na szczęście też w normie, zdrówka dla Was dziewczyny oby do świąt przeszło

Widziałyście znowu pożegnanie jakiejś bb mamusi ech smutne to:no:
widziałam ale nie czytałam dokładnie co i jak bo nie byłam w stanie, to takie niesprawiedliwe :(
ja nawet nie chcę sobie wyobrażać że tak malutkim dzieciom odchodzi mama..... i co czuje jej rodzina
światełko dla Niej
[*]

Macie śpiworki z owczej wełny na zime?? naczytałam się że wełna uczula a chciałam młodemu kupić do wózka i na sanki
ja nie mam takiego więc sie nawet nie orientuję w temacie

Macie śpiworki z owczej wełny na zime?? naczytałam się że wełna uczula a chciałam młodemu kupić do wózka i na sanki
U mnie śpiworek nie przejdzie za nic nawet koc i kołdra sa bee, czasami chciałam go okry na spacerze w wózku to mowy nie było zresztą w nocy też się niczym nie da przykryc, jak tylko go przykryje to się budzi i ryk. To moje dziecko jakieś dziwne pod względem snu jest.
Co to za książkę o usypianiu polecałyście?? chyba ją musze kupic to pewnie nieduża kasa a może coś mi to da. Dziś znów usnął na spacerze w wózku- mały spacer po polu i Krzysiek odleciał teraz śpi już ponad półtorej godziny więc zaraz wstanie. Moje dziecko dzis przez prawie godzinę bawiło się samo u siebie w pokoju a ja sprzątałam i doi niego nie zaglądałam (tam jest bezpiecznie nie ma co ściągną, zresztą on jest nad wyraz odpowiedzialny, szafek nie otwiera nigdzie nie włazi) jak tam w końcu weszłam to się przeraziłam ogromem bałaganu, wszystkie zabawki były na podłodze a moje dziecko w środku szczęśliwe się bawiło autami

reklama
cześć dziewczyny mało ostatnio czasu na cokolwiek ale staram się choć z grubsza podczytywać dziewczyny pokoiki super
Ewelinka ten czarny wygląda fajnie i widać że to pokój starszego dziecka taki uporządkowany:-Dw sensie pusty :-Du mnie wszędzie pełno gratów nawet u starszego jak mnie to wkurza
kreatorka jesli chodzi o książkę u mnie nie działą niestety
widziałam też że znowu jakaś mamusia odeszła straszne takie młode osoby odchodzą a niektórzy starzy brrrrr nie dokończę :-(

Do góry