reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
hejka.
Asencja - o jej! Mam nadzieję,że Krystiankowi zawsze się tak będzie podobać:tak: co do butelki - to hmmmm jak nie uczyłaś po troszku od początku to może być problem, ale bądź wytrwała i dacie radę:tak:;-)
Gosiagro - wow zapowiada się super chałupka:-)
Kasiulka - Hania całkiem się odzwyczaiła od cyca?

A co u Koriander, Perci, Leny i wszytskich pozostałych kobitek?

U mnie dużo zmian:)Szczególnie w pracy:)
Pozatym złamała mi sie jedynka i latam po dentystach i chce załozyc licówki ale cena od 650-1400:(

Pierwsza?:) hurrraa

Lenko jakie zmiany?? chwal sie nam tu:) a zabka ukruzonego wspolczuje;/ mam nadzieje ze znajdziesz kogos kto duzo nie wezmie... a jak to sie stalo?

Ewo zdrowka dla Karolinki:)

Milego dnia:)
A my sie szykujemy na zalegle szczepienie, juz to widze jaki ryk bedzie;/

Dziewczyny mam nadzieje ze jak wroce beda jakies ladne posty od was? bo cos przestuj jest!;p

Cześć :)

Kilka dni nic nie pisałam i jakoś ciężko jest mi się wbić w wasze rozmowy ale postaram sie :)

Od stycznia wróciłam do pracy po 2 latach siedzienia w domku i trochę mi ciężko. W sumie w pracy jest oki ale zmęczenie daje o sobie znać zwłaszcza że Ignaś prawie codziennie budzi sie w nocy :( wychodzą mu 4 i wyjść nie mogą i to chyba jest przyczyna jego nocnych pobudek. Dzisiaj nie spał od 1 do 3 w nocy :(.
Mały świetnie się zaklimatyzował w klubie maluszka co mnie bardzo cieszy :)
Dzisiaj maja w klubie bal karnawałowy :) Przebralismy go w judogę :) mój T. ćwiczy judo i dlatego :).

Lencja- pracuję codzienie do 15, najlepiej pasują mi weekendy na spotkanie.
Koriander- kiedy przyjeżdzacie do Torunia? Chciałabym was nareszcie osobiście poznać :)

julia- powodzonka na szczepieniu, może nie będzie tak żle

Wszystkim chorwitką dużo zdrówka ;)

Pierwsza?:) hurrraa

Lenko jakie zmiany?? chwal sie nam tu:) a zabka ukruzonego wspolczuje;/ mam nadzieje ze znajdziesz kogos kto duzo nie wezmie... a jak to sie stalo?

Ewo zdrowka dla Karolinki:)

Milego dnia:)
A my sie szykujemy na zalegle szczepienie, juz to widze jaki ryk bedzie;/

Dziewczyny mam nadzieje ze jak wroce beda jakies ladne posty od was? bo cos przestuj jest!;p

jadłam granata;)

ewa zdrówka dla Karolinki!!
dorotka fajnie że Ignaś się zaklimatyzował w klubie:) pewnie jak wpadniesz w rytm pracy to nie będziesz już taka zmęczona)
lenka mam nadzieje ze te zmiany w pracy na plus:) powodzenia u dentysty!
julia powodzenia na szczepieniu!! był ryk? czy było do zniesinia??
zyraffka zazdroszczę takiego zadowolenia z pracy, widać że tam się spełniasz :) ja chyba nigdy nie znajde takiej pracy która by mnie w pełni satysfakcjonowała, w każdym razie jeszcze do takiej nie trafiłam a już trochę pracowałam i kilka firm poznałam

a my dziś popołudniu jedziemy znów na zajęcia dla smyka:) mam nadzieję że będzie dobrze i małemu bardziej sie spodoba niz ostatnio, chociaż jak mu mówię że pojedziemy znów do cioci i dzieci to wydaje się być zadowolonym ale okaże się na miejscu:)

Dziewczyny a jak u was z obcinaniem paznokci? Natan od pewnego czasu nie daje sobie obciąć paznokci, nawet jak śpi to nie mogę mu obciąć bo zaraz się zaczyna wiercić,

Ostatnia edycja:
Hej no my juz po:)

A wiec, na samym wejsciu juz byl ryk bo ona "dada" chce! ale jakos sie uspokoila:) no ale w gabinecie sie zaczelo hehe,niebylo zle kiedys bylo jeszcze gorzej:)
Amelia wazy 14,5 !!! i ma 85cm wzrostu

Dorotka zazdroszcze pracy:) ale wiem co to zmeczenie,bo pare miesiecy temu tez chodzilam do pracy i Mela sie budzila w nocy bylo bardzo ciezko..;/
My tez za tydzien idziemy do klubu malucha bo chce sie wziasc za siebie i zaczynam od lutego jezdzic na silownie i basen:)
U nas z paznokciami niema problemu:) ladnie oglada bajke a jej obcinam...

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dużo zmian:)Szczególnie w pracy:)
Pozatym złamała mi sie jedynka i latam po dentystach i chce załozyc licówki ale cena od 650-1400:(
:szok::szok: ŁOOO matko coś Ty wywinęła? Kobito??:szok: O jedynkę niestety kasa-nie kasa - trza zadbać! Uśmiech to wizytówka człowieka a tym bardziej kobiety <zwłaszcza że z CIebie piękna kobitka!> mam nadzieję,że posklejają wsio pięknie:szok:
A jakie zmiany? chwal się TU? Zostałaś jakimś kierownikiem i zarabiasz miliony?

Nadika - obcinanie paznokci to u nas trudna sprawa.. nawet przez sen:no:

Do góry