reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
cześć Dziewczyny!

Strasznie mi się w głowie kręci od rana, jakieś ciśnienie chyba nie takie, okropnie się czuję.

Wieczorkiem poczytam bo widzę że troszkę się tu ruszyło i jest co nadrabiać.

Pozdrawiam

Kurcze Natan dostał gorączki 38 :( rano było ok, potem poszłam z nim do teściowej został tam,godzinę się zdrzemnął a jka po niego poszłam to już widziałam że jest coś nie tak no i gorączka 38 :(( teraz znów zasnął, narazie nic nie dałam na zbicie, poczekam aż się obudzi. Mam nadzieję że to nie angina bo w niedziele u mamy była siostra z dzieciakami i były zdrowe a w poniedziałek dostały gorączkę i anginę mają.

próbowałam już kilka razy poodpisywać ale zawsze coś przeszkodziło mam nadzieję ze teraz się uda wczoraj nawet miałam mega posta napisane na chwilę poszłam do małego przychodzę a K wszystko wykasowane nosz k.... wściekłam się
milusia widzę ze ostro brniecie do przodu świetnie :tak:
dzięki za zainteresowanie rehabilitacja na kręgosłup niestety nie widzę na raziie jakiejś poprawy
asencja współczuję dzieciaczkom biedaki sie namęczą
klementinka jestem cała za twiom postem dot madzi powiem wam szczeże oglądałam wczoraj część konferencji prasowej rodziny zdziwiło mnie zachowanie ojca nie wiem czy to tylko ja odniosłam takie wrażenie ale ojciec dzieckoa też zachowywał się dziwnie momentami miał taki jakiś uśmieszek na ustach
klementinka fe niezły kogiel mogiel małż żyje;-)
perfekcia jak tam dołek przeszedł?a sio
zyrafko wczoraj mi się nie udało sto lat życzę
i dzisiaj Olavip sto lat i dla ciebie
perfekcia u nas to normalna pora na pobudkę
kasiek dla ciebie też sio dla dołka
widzę że dzieciaczki chorują dla wszystkich razem i z osobna zdrówka

Witamy

Mamy sukces!!:-D Od paru dni moje dzieci prosza już SISI!!!!!:szok: albo ściągaja rajstopki i wiadomo o co chodzi...Mam nadzieje że tak im zostanie...Pampersy narazie dla bezpieczeństwa sa, bo czasami taka dobra zabawa że zapominaja:-D ale i tak sama jestem w szoku że juz rozumieja o co chodzi:tak:
Za to ostatnio w nocy sa okropni!!!A tej nocy to przeszli sami siebie, to chyba ta pełnia tak na nich działa:-D
Nadika,Julia (i inne chorujace) życzę zdrówka:*
Eagle no to życzymy marcowego dzidziusia:)
Perciu ho ho ho:*

Lece bo moje urwisy biegaja już na golasa to od razu ich wykapie(na haslo idziemy sie kąpac biegną, sami wchodza bo brodzika, a jak widza że ide z ręcznikiem to się kłada i robią takie wieklie tsunami, że łazienka zalana...:baffled::-D:-D)

Hejka

eagle jejku ty juz do rozpakowanie niedlugo ;-) ale to leci. Jak tam myśl o trzecim brzdącu? ;-D róznice bedziesz miec mala miedzy maluszkami podziwiam naprawde ;-)
Co do dzieciaczkow to wlasnie mi chorowali troszke ale juz dzis jest lepiej, tydzien po najgorszym :tak: spacerek nawet zaliczylismy ;-)

milusia tsunami... :happy: Twoje urwisy to juz wogole rozrabiaki ;-) gratki sisi to nocnika :tak:

Zdrówka dla chorowitkow wszystkich!!!

Wspolczuje rannych pobudek... u nas rano wstajemy zazwyczaj kolo 7 potem bieg bo Hania przeciez na 8 do zerówki ;P a od wrzesnia i Daniel rusza do przedszkola.... :-D sie zacznie hardcore...
Miki spi z nami, ale musze cos zrobic by go odzwyczajac,zwygody se problem tylko stworzylam i dziad juz tak sie przyzwyczail :no: ale coz,da sie rade oby...
Milego wieczorku! :*

Bardzo wam dziękuję dziewczyny za życzenia te tutaj i te na portalach internetowych;-):zawstydzona/y:

Przepraszam że tak późno, ale jak zawsze doba ma za mało godzin:no:

Milusia super wiesci ze chlopcy wolaja "sisi" :):)
Jakie nastepne kroki w strone weselicha?:) kiedy wybierasz sie na polowanie kiecki slubnej?:)

Liza ja to cie podziwiam;) bo sobie nie wyobrazam miec trojke dzieci;p czy bym to ogarnela haha, nad drugim mam wachania, ehhhh

Zyrraffko az tak zle jest? moze to ten bunt dwulatka? dzis Mela na mnie reke podniosla, niewiedziala co ma ze soba zrobic to podeszla i mnie klepla heh;p no ale powage mialam, w koncu mnie przeprosila i utulila:) ale musialam byc konsekwentna...

Nadika i jak tam temeratura? kurcze bo u nas chyba rosnie...;/ przed snem miala juz 37,4 i juz budzi sie co chwile,wogole od paru dni jest niespokojna...kurcze a moze to te 5 zabki wychodza?...

reklama
Do góry