koriander
Fanka BB :)
kolorowych majteczek z motywami z różnych bajek, ogląda je, podziwia i każe mi samej sobie je założyć![]()

hahaha wyobraziłam sobie jak przymierzasz majteczki z supermenem 

Kochana nie martw się, nic na siłe, może wprowadź jakiś system nagród jak mamakubulki? Co Damiś lubi?
My mamy jakiś najzwyklejszy nocnik, chyba z Lidla. Nakładki na sedes Lila nie lubi, już woli jak ją trzymam nad sedesem, ale w przedszkolu sika tylko z nakładką np...bo inne dzieci też. A nocników tam nie używają więc nie miała wyboru

:-)
ale to tylko dlatego że się zapomina i np. zesika się na kanapie czy na łóżku... nie chcę żeby mi wszystko śmierdziało siuśkami... może i mam złe podejście, ale uważam że nie jest jeszcze gotowy na zdjęcie pampersa... zawsze rano jak wstanie, pierwsze co to biegnie po nocnik i ładnie zrobi siusiu i kupkę, ale na tym koniec... w dzień ani raz nie zawoła, pytam non stop to zawsze odpowiedź "nie chce"... do 3 roku go oduczę, wiosną i latem będzie łatwiej...

na początku nie reagowałam,udawałam ze nie słyszę,nie było tematu,myślałam że jak nie zwrócę uwagi to zapomną,ale niestety...