Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale lekko, na szczęście...
Niefajnie. Na szczęście, w niedzielę znów ma być słonko - tak podaje moje radio. No, a z deprechą trzeba walczyć! Niefajna jest i trzeba ja jakoś wykopać...
A co do orzeczenia... Niedługo uznają, że wszystkie nasze dzieci są zdrowe, tylko z problemami... i najlepiej te problemy będzie zwalić na rodziców
Jak myślę o tym, to mi się ciśnienie podnosi.. 

Zebrra - mój Damian ma opinię, nie orzeczenie, a z tego co się orientuję to lepiej jak dziecko ma orzeczenie. Tak przynajmniej jest teraz u Damiana w gimnazjum. On chodzi do klasy intergracyjnej, gdzie jest drugi nauczyciel tzw.wspomagający i on w pierwszej kolejności pomaga dzieciom, które mają orzeczenie a następnie tym co mają opinię. U nas ciężko uzyskać taki dokument (podobno). Koleżanka mi mówiła, że stara się już dwa lata, a jej syn ma naprawdę mega problemy i nawet nauczyciele twierdzą, że powinien mieć nauczanie indywidualne.