reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Katamisz...heh uważaj Kobieto...nie odbijaj się od mebli:)
Traschka...chyba z kina nici, bo nic fajnego nie leci :(...też bym pojechała do Ikei chociażby oko nacieszyć

reklama
misialina postaram się już nie odbijać brzuszkiem od drzwi kochana ;-) A co do kina to też chciałam iść ale jest tak jak mówisz...nic ciekawego nie ma aktualnie w kinach.A z drugiej strony czy nie za głośno tam by było naszym maluszkom??Moja mała reaguje na głośne dzwięki np muzyki. więc obawiam się ,że w kinie strasznie by się dobijała.

traschka co do ikei to ja też nie potrafię jechać i nic nie kupić.Ostatnio pojechaliśmy oko nacieszyć(jak to misialina określiła:) i kupiłam 2 pokrowce na przewijak...ale niedługo się tam wybiorę po komodę.
P.S Dzisiaj będą kilometrowe kolejki pewnie więc wykorzystaj kasę uprzywilejowaną:-)

katamisz nie przejmuj sie pewnie sie młoda przestraszyla i schowała :) ja czasami tez brzuchem w futryne wejde ale chwile sie mały poboi i mu przechodzi :)

ja ogólnie dziś mam jakis nerwowy dzien :/ i z tego wszystkiego sie rozryczałam eh....no i majatek mi zwroca podatku całe 2 złote ghrr... nieopłaca sie w ogole pracowac na umowe o prace :(

ironia dzięki kochana:* No a Ty nie płakaj już ;-) Dobrze ,że dopłacać nie musisz!!Mojemu mężowi czasem zdarzało się ,że miał do dopłaty 5 zł np:tak:Najgorsze jak się człowiek nastawi ,że coś tam będzie z tego PIT-U a tu dupa blada.:-(
Ja jeszcze się nie rozliczyłam więc nie wiem ile będziemy mieli do zwrotu.Rozliczamy się wspólnie z moim D.Nie ukrywam ,że liczę na jakąś kaskę ale zawsze na dziecko coś się tam dostaje.

Ironia, ciesz się, ze Ci zwrócą, ja, jak rodził się Jaś dopłacałam prawie 1000, bo przekroczyłam drugi próg podatkowy... Masakra, wyłam jak bóbr..

Co do kina, to jak dla mnie jest co oglądać, ale ja dawno nie byłam i mam braki... Chciałabym zobaczyć "Jak zostać królem?", "Czarnego łabędzia" i "Salę samobójców", ale nie wiem czy z tymi dwoma ostatnimi nie wstrzymam się do porodu ;)

Do Ikei też bym pojechała, ale póki co z kasą jeste w du...

Tusen, tak, z tą wagą to był znak! Nie psuj sobie niedzieli :)

Witajcie!

tusen ja też odebrałam wyczerpane bateria jako zły znak. Tyle, że moje wyczerpały się 2 lata temu...

.

Dzięki że podzielacie moje zdanie.Na przekór wszystkiemu mam ma to być najbardziej udana niedziela miecsiąca.

Wy już PITA możecie wysyłać,fajnie że już wiecie co i jak.Tu jak co roku przychodzą rozliczenia pod koniec marca początek kwietnia.A zeznanie mamy złożyć z koncem kwietnia,więc nie za wiele czasu na rozliczenie.Zawsze miałam dużo do zwrotu,to była pensja miesięczna a nawet ponad.....ale w tym roku coś na miesięcznych rozliczeniach zauważyłam że tego podatku mniej płacę a pensja wzrosła nie adekwatnie do podwyższki ,wiec jestem ciekawa jak będzie w tym roku.......Ehh najważniejsze żeby nie oddawać.

My już po spacerku. Niby słonko grzeje, ale taki nieprzyjemny wiatr jest. Trochę zmarzłam. Teraz się grzeję przy herbatce :)

Co do Pita, to my też się wspólnie rozliczamy, już nawet zaczęłam, a zaraz potem dostałam kolejnego Pita z Zusu, no i teraz nabiera mocy urzędowej żeby go poprawić :)

Zebrra, dzięki za kciuki. Liczę po cichutku, że się dostanie, choć wiem, że będzie ciężko, bo teraz w pierwszej kolejności zerówkowiczów przyjmują :( A przedszkole dosłownie 5 minut od domu, więc super by było. No nic, zobaczymy, wyniki 29 marca - tak swoją drogą to mój tato ma wtedy urodziny i może dostanie prezent ;)

Ironia, przesyłam łopatę do zakopania smutasów. I ściskam wirtualnie :)

Katamisz, tylko nie fisiuj, na pewno z małą wszystko jest dobrze, skoro kuksańce daje :) No i jest chroniona przez łożysko, wody itd. Bez smutków proszę :)

Traschka, to nie bierz pieniędzy ani karty ;)

reklama
Heja brzucholki;-)
Ja dopiero wstałam, mąż dał mi pospać, chyba za to, że się mu ładnie odwdzięczyłam za wczorajsze Grześki:-)
Spadam zaraz do kuchni bo mi się kopytek zachciało:tak:

Do góry