WItajcie

Nie mam szans na nadrobienie wszystkiego- wybaczcie mi

Ostatnio zaglądam tu sporadycznie, tak tylko na chwilkę (ta magisterka...) i udaje mi się jako tako być na bieżąco właściwie tylko na zakupowym. Bo powiem Wam, ze dopadł mnie przedwcześnie syndrom wicia gniazda i strasznie mnie denerwuje, że jestem niegotowa i dom niegotowy na Małego.
Marta- ja tez polecam sinupret- naturalny i skuteczny, ale o cholinexie to czytałam ,że nie wolno. Na 100% można tantum verde- polecam. I inhalacje z majeranku! Do tego czosnek i *spam*, cytryna, ale
Traschko, nie wiem czy w Twoim przypadku nie trzeba już zadziałać antybiotykiem (np miejscowy bioparox), zeby to się nie rozwinęło. Może lepiej leć do tego lekarza, bo czasami antybiotyk lepszy od infekcji, może po południu z mężem i wejdź bez kolejki? Niech maż powie "moja żona jest w ciąży i bardzo źle się czuje dlatego wchodzimy bez kolejki".
ps. do nosa polecam roztwór z wody morskiej (np. marimer) ja używam i w chorobie i profilaktycznie i jest świetny, do gardła też sobie psikam

I uważaj z tym płukaniem solą- b. wysusza śluzówkę- żeby temu zapobiec można pić siemię lniane.