• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
dziewczyny a nie wiecie przypadkiem co się dzieje z dubeltówką? dawno jakoś się nie odzywała, a ostatnio humor jej nie dopisywał...

no i jakie plany na dziś? ja jestem przerażona swoim lenistwem, drugi tydzień jestem na urlopie i wychodzę z domu jakieś 3-4 razy w tygodniu i to zazwyczaj dlatego, że mam coś do zrobienia! też tak macie?

hej Mamuśki!

Ale u mnie beznadziejna pogoda... :wściekła/y: jakby chciało za chwile mega lać!

Ale humorek mam cudowny, bo w nocy wrócił mój Mąż. Nic mi nie napisał, tylko przyjechał, wykąpał się i położył obok mnie :-D oczywiście początkowo myślałam że dostanę zawału, ale później było już tylko miło.... :tak::zawstydzona/y:

A rano obudziłam się z plamą siary!!! :szok: ale tylko z lewego cycka... To normalne?
Teraz już siedze w staniku i wkładkach...

A Wy w jakich stanikach śpicie? Normalnych czy może tych sportowych?
Bo ja się właśnie zastanawiam czy takiego nie kupić...

No ja też już ostatnio pytałm, czy ma ktoś kontakt z Dubletówką, bo dawno jej u Nas nie było...
Ale nikt nie odpowiedział :-(

Ja Was trochę poczytam i idę na śniadanko...

Miłego dnia ;-)

Hej Brzuszki :)
Dziecię w szkolę a ja sobie szykuję kawkę do świeżutkiej chałki :-) Zaraz będzie śniadanko...
U nas pogoda beznadziejna - zimno, wietrznie, właściwie to ten wiatr taki zimny.

Dominika, Justynka - dzieciaki są the best :-)
Agatka - widzisz jak szybko mąż wrócił :-) Mam nadzieję, że humorek masz lepszy... Siara na tym etapie ciąży jest normalna. Ja sobie co jakiś czas sprawdzam, ale u mnie jeszcze nic nie leci. W poprzednich ciążach raczej też nic nie leciało. Przygotowujesz się do karmienia :-)

agatka ta siara to normalne,choć ja nie miałam w ciąży i teraz tez jakoś nie ma,ale czuję,że są pełne mleka.natomiast ja spać nie muszę w staniku,bo z rozmiarem u mnie to można z lupą.:-D

u mnie się wiatrzysko ruszyło,brrr
teraz musze sprzątać chałupkę,bo pani ma przyjść obejrzeć nasze mieszkanie,bo wystawiliśmy ogłoszenie o wynajem.szkoda mi go,bardzo lubię ten blok-całe życie w nim mieszkam i tatus blisko:-(
póxniej wstawię moje wczorajsze zdobycze z ciuchów;-)

Dzieńdoberek :-)

Niesamowite te Wasze dzieciaki :-D

A mi się znów śniło, że paliłam papierosy... Ja nie wiem, zamiast lepiej, jest coraz gorzej. Strrrasznie chce mi się palić! :eek:

Agatka, fajnie, że mąż już wrócił... no i mam nadzieję, że u dubeltówki ok, nie wiem czy ktoś ma jej numer?

Iza smacznego :) ale mi narobiłaś smaka tą chałką!

Justynka... mieszkanka na pewno szkoda... ale teraz będziesz mieszkać w domu, to więcej obowiązków, ale przyjemność też o niebo większa, no i ogródek ehhh, rozmarzyłam się :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry