reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

aa fuj okropny ten film:szok:,myślałam,że zwymiotuję jak zobaczyłam to nacinanie.a fuj
p.s. a co te babki tam takie niemowy?

reklama
No już jestem. Byłam w szpitalu po tę kartę i spotkałam tego "mojego" lekarza. I wiecie, że był taki kochany i tak się przejął, że razem ze mną chodził i szukał! No coraz bardziej mnie ten szpital pozytywnie zaskakuje. Poza tym przed szpitalem znalazłam 1 gosik - to chyba znak:))

Potem zrobiłam się straaaaasznie głodna i zachciało mi się... pasztetowej. Kupiłam zatem taką świeżutką, z cielęcinki, do tego ogórki kiszone i zjadłam właśnie na kanapeczkach z razowego chleba. Ależ to było dobre. Przy okazji kupiłam na deser figowy sernik na zimno:D

wstawiłam na chorobę rosołek, a na smaka biszkopt z jabłkami:tak:jak mam siedzieć w domu, to przynajmniej ciastem będę się zajadać!
wracając do wypowiedzi mysi odnośnie skurczów - to prawda, uważajcie z wygrzewaniem się
wczoraj dowiedziałam się jak odróżnić skurcze porodowe od przepowiadających - należy wejść pod prysznic i masować brzuch ciepłą wodą z prysznica. Jak przejdą, to nie porodowe, a jak nie przejdą to porodowe. A jak się nie jest w domu, to wypić dużą ilość czegoś ciepłego(tak żeby pęcherz podgrzał macicę) i to samo - przejdą to nie są porodowe. I wiadomo - regularność skurczy, chociaż porodowe mogą na początku rzadko występować, np. co pół godziny. A do szpitala trzeba jechać przy 5min skurczach a do tego czasu zająć się czymś w domu, może być sprzątanie;-)Fajna ta szkoła, można dużo praktycznych informacji wynieść:tak:

Silva, aleś mi ochoty na tą pasztetową narobiła!!!nie mogę przestać o niej myśleć, chyba męża poproszę, żeby po drodze z pracy mi kupił:tak:

Zołzik - dzięki, znalazłam, lecę oglądać:) A w międzyczasie porody marcjanek podczytuję...

Mrsmoon - ups:) Niech mąż kupi - nie pożałujesz!

Witajcie, ja tylko na chwilkę. Chłopaki troszkęangażujące, choc naprawdę jest miło i żałuję, ze dzis już koleżanka wyjeżdza.. :(

Silva bardzo fajnie, ze tak Cię pozytywnie szpital zaskakuje! :) W koncu muszą teraz dba o renomę! :)

Niestety nie mam głowy by wszystko czytac:( obiecuję sie w przyszłym tygodniu poprawic1

aaaa.. przypomniałam sobie. Mam fajną propozycje do Warszawianek - moja kolezanka robi - moim zdaniem - bardzofajne warsztaty 9-10.04 w klubiemam na Mokotowie. Skierowane do ciężarówek właśnie. bardzo bardzo polecam :
9 i 10.04 - Warsztaty z zarządzania sobą w czasie dla kobiet w ciąży

reklama
Cześć Ciężarówy ;-)

eh... Nie mam coś nastroju... My od rana sprzątamy u Teściowej na dole... Kuchnie i jej pokój. Bo już nie mogłam znieść tego bałaganu!
Nie wiem czy wspominałam, ale ona jest taką syfiarą, że szok!
Ja z kolei, mam trochę pedantyczne widzenie więc wiecie jak to jest... :wściekła/y:

Póki co wyczyściłam szafki i już padam, więc będę to robić pewnie jeszcze jutro, żeby się za bardzo nie narobić...

Mąż ma jechać do firmy w następnym tyg, jak mu opuchlizna z palca zejdzie.
I zobaczymy co mu tam mądrego powiedzą...

Wszystkim kolejnym nowym 30tką gratuluje :tak:

buzzzziii

Do góry