Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wstawiłam na chorobę rosołek, a na smaka biszkopt z jabłkamijak mam siedzieć w domu, to przynajmniej ciastem będę się zajadać!
wracając do wypowiedzi mysi odnośnie skurczów - to prawda, uważajcie z wygrzewaniem się
wczoraj dowiedziałam się jak odróżnić skurcze porodowe od przepowiadających - należy wejść pod prysznic i masować brzuch ciepłą wodą z prysznica. Jak przejdą, to nie porodowe, a jak nie przejdą to porodowe. A jak się nie jest w domu, to wypić dużą ilość czegoś ciepłego(tak żeby pęcherz podgrzał macicę) i to samo - przejdą to nie są porodowe. I wiadomo - regularność skurczy, chociaż porodowe mogą na początku rzadko występować, np. co pół godziny. A do szpitala trzeba jechać przy 5min skurczach a do tego czasu zająć się czymś w domu, może być sprzątanie;-)Fajna ta szkoła, można dużo praktycznych informacji wynieść![]()

O kurdę! Obejrzałam ten filmik!!!!!!! Aaaaaaaaaaaaa! Szoooooook! I to nacięcie krocza ałaaaaaa! Jak to dobrze, że podczas porodu nie będę widziała tego z tej perspektywyPo tym seansie jakoś nie widzę mojego męża na sali porodowej... Jeju, aż mi się palić zachciało!
Ja widziałam porody na żywo i od razu mówiłam, że nie chcę narażać K. na takie widoki- wyjdzie sobie chłopak ochłonąć - pewnie wypali z pół paczki fajek na raz ;-) Nie dziwię się, że niektórzy mężczyźni po takich widokach mają opory psychiczne przed zbliżeniem się do żony... Co by uniknąć takich sytuacji, postanowiłam oszczędzić mężulka ;-)