Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aaaa.. przypomniałam sobie. Mam fajną propozycje do Warszawianek - moja kolezanka robi - moim zdaniem - bardzofajne warsztaty 9-10.04 w klubiemam na Mokotowie. Skierowane do ciężarówek właśnie. bardzo bardzo polecam :
9 i 10.04 - Warsztaty z zarządzania sobą w czasie dla kobiet w ciąży
Zołza, mój nawet nie chciał oglądać filmu i doszedł do wniosku, że na rodzinny poród to on się nie nadaje, bo zemdleje i trzeba będzie reanimowaćZresztą ja bym nie chciała chyba, żeby mnie w takim stanie widział
![]()
Zołza, Agabre ale nasi mężczyźni przy porodzie przecież też tego nie widząStoją za nami albo obok głowy i widzą to co my więc takiego dramatu nie będzie.
no i chyba bym wolała mieć nacięte krocze niż pęknąć sobie nie wiadomo jak daleko i w którą stronę.

Zołza, Agabre ale nasi mężczyźni przy porodzie przecież też tego nie widząStoją za nami albo obok głowy i widzą to co my więc takiego dramatu nie będzie.
A tak w ogóle myślę, że nie ma sensu wchodzić w dyskusję na ten temat, bo to kolejny temat rzeka... i zdania bardzo podzielone![]()
jeszcze jedna rzecz mi się ze szkoły rodzenia przypomniała: jak mija termin porodu, to czasem pomagają przytulańce z mężem, bo nasienie zawiera prostaglandyny. Ale o wszystkie wiemy. A co robią na wywołanie porodu w szpitalu? Smarują szyjkę żelem, który też zawiera prostaglandyny, ale z nasienia ŁOSIA!!!! osobiście wolę z mężem się poprzytulać;-)

jeszcze jedna rzecz mi się ze szkoły rodzenia przypomniała: jak mija termin porodu, to czasem pomagają przytulańce z mężem, bo nasienie zawiera prostaglandyny. Ale o wszystkie wiemy. A co robią na wywołanie porodu w szpitalu? Smarują szyjkę żelem, który też zawiera prostaglandyny, ale z nasienia ŁOSIA!!!! osobiście wolę z mężem się poprzytulać;-)