reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

kurcze dziewczyny nie do życia dzisiaj jestem. Nic nie zrobiłam poza podgrzaniem obiadu i przeprowadzeniem dwóch lekcji na których prawie zasnęłam. Totalny spadek energii...

reklama
Trasiu, może czas odpocząć? Może organizm mówi Ci, że ma dosyć? Ale dziś mi też nic się nie chce - tylko chleb upiekłam i poczesałam dywan z kłaków psich - a tak cały dzień nic nie robię. Idę chociaż zupę wstawić, co by mąż zjadł coś na ciepło, jak wróci wieczorkiem...

Zołza mój organizm przekazuje mi to od dawna, ale muszę go jeszcze przez 3 tygodnie pomęczyć. W zasadzie i tak nic do roboty nie ma, bo zmolestowałam mojego M. żeby wreszcie przykleił listwy na progach i obił tapetą drzwi do pawlacza. Ma zajęcie na cały dzień:)

Trasia mam to samo od paru dni,w dodatku brzuch coraz bardziej zaczyna mi wadzić.Nie mogę przez nigo normalini wstać z łóżka albo zawadzę nim o coś.Ucinam sobie drzemki taki 2-3 godzinne po których trochę lepiej.I sapię potwornie,jak stara baba.

Cóż, przyznam, że i ja zbyt aktywna nie byłam. Pojechałam na 5 minut do szpitala, na 5 minut do sklepu, zjadłam śniadanie, podgrzałam sobie obiad i to wszystko. M. już wrócił i musiał rozładować zmywarkę i podgrzać sobie obiad, bo ja nie dałam rady:D Powiedział, że jestem Trutniem;)) W żartach oczywiście...

Ja spadam! Muszę zamówić pizzę, a wcześniej jeszcze wybrać smak, a to nie takie proste... potem Fakty, potem Mroczny rycerz na TVN, a potem błogi (mam nadzieję) sen:) Papa całusów 1002:****

Buziole, Silva! Ja gram sobie w 3-5-8 czekając na K. Kiedy wróci, zjemy zupkę i obejrzymy sobie coś.
U nas z wyborem pizzy nigdy nie ma problemu - mamy swoje smaki ulubione i między nimi wybieramy zazwyczaj - rzadko próbujemy coś nowego. Biorąc pod uwagę to, że rzadko w ogóle zamawiamy pizzę - jakoś 2 razy w miesiącu wychodzi.

Trasia, ano, kojarzę, że o Tobie i strajkowaniu Twojego organizmu już debatowałyśmy... Sił życzę Ci duuużo!

Hej Kobietki....troszku mnie nie było a tu znowu tyle do nadrobienia...oj niedobre Wy...byłam z synkiem u fryzjera bo mu juz bubik na głowie urósł...zamówiłam sobie 2 staniczki do karmienia...w poniedziałek podjade i przymierzę...jakoś tak biustonosz z allegro bez przymiarki do mnie nie przemawia
Zołza ... widziałam gdzieś taki masaż krocza na necie...znajdę to wstawię linka...ale szczerze mówiąc jak dla mnie niewykonalny był :)
Traschka...Kobieto odpoczywaj a nie forsuj się tak
Poza tym byłam w naszym sklepie i kobietki co tam sprzedają na mięsnym mi powiedziały że chyba bliźniaki mam bo mam ogromny brzuch...kurde trochę się wkurzyłam bo wydaje mi się że aż taki wielki ten mój brzuchol nie jest...no ale cóż...jak mnie widzą tak mnie piszą...eh

Dzięki Traschka to musze poszukać o tym masażu :-)
Póki co ja sie też zaczynam męczyć, ale nie martw sie już za niedługo nie bedziemy ciężkich kurtek ubierać to nam lżej bedzie i słonka jak zaświeci to już super będzie:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Zołza ale mi narobiłaś smaka tą pizzą :eek::biggrin2:mam nadzieję, ze zgagi nie będę miała dużej jak zjem kawałek :zawstydzona/y:
Silva odpoczywaj :biggrin2:

reklama
Do góry