reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Misia, na pewno nie miały nic złego na myśli... A co do masażu, to ja nie wiem... Jak ćwiczę Kegla, to się pobudzam - ciekawe, co by było przy masażu :-p

Kati, ale to Silva zaczęła z pizzą! ;-)

reklama
Misia, na pewno nie miały nic złego na myśli... A co do masażu, to ja nie wiem... Jak ćwiczę Kegla, to się pobudzam - ciekawe, co by było przy masażu :-p

Kati, ale to Silva zaczęła z pizzą! ;-)

no właśnie:wściekła/y:;-):-p

wybrałam smaki więc zamawiam, papapappapapa

O kurcze ale mi wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale nie powstrzymałam sie :-) i jak mąż pojedzie z pracy to odbierze, a ja zamówiłam :zawstydzona/y:

Misialina jestem pod wrażeniem :szok::-)
A jak zamawiacie to z której od was pizzerii? Ja jadłam z Zacisza i mi smakowała, ponoć w Zenoni też dobra

reklama
o wy prosiaczki !!! wszystkie pizze jedzą....zazdroszcze WAM !!! :D ja jutro pewnie zamowie bo mamy malowanie w domu i burdel na kółkach :)

ale dziś już za późno chociaz w brzuszku burczy...zaraz zrobie tosty z fetą i dżemem truskawkowym :D

Do góry