Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kati...ja mam obcykane wszystkie pizzerie i najlepsza jest u nas w Galerii prowincja...na dole w wdku
hmmm może przez weekend - Misialina dzięki za info 
Echhhh a podobno ciąża to tak cudowny okres w życiu kobiety, czuje sie fantastycznie, kwitnąco i inne kłamstwa !! bleee
Niedługo będziemy ją szamać, oglądając przygody Asterixa i Obelixa 
zgadzam się,że nie widzą, a w zasadzie nie powinni.mój tez stał z mną.szczerze powiem,jak pomyslę,że miałby coś takiego zobaczyć to szokZołza, Agabre ale nasi mężczyźni przy porodzie przecież też tego nie widząStoją za nami albo obok głowy i widzą to co my więc takiego dramatu nie będzie.
Mnie też filmik przeraził, ale najbardziej nie podobało mi się to, że nazwali to porodem prawidłowym i po prostu nacięli kobiecie krocze bez konkretnych wskazań ku temu. Na szczęście w wielu szpitalach te rutynowe nacięcia stają się coraz mniej rutynowe. Ja nie mam zamiaru dać się pokroić chyba że będą ewidentne wskazania medyczne aby to zrobić, co swoją drogą rzadko się zdarza. Zaczynam od tego tygodnia masaże, aby uniknąć nacinania. Może któraś się dołączy?![]()
.to nacięcie było okropne,choć przy moim porodzie sama o nie poprosiłam,no później jak mnie ten ból zalewał,to obiecałam sobie,że nigdy więcej nie dam się naciać.
.teraz będe z nim siedzieć do północy.
no pieknie...pizza sie obzeralyscie....{