reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Ironia, Zołza, Aestima - dziękuję :-)
Póki mama jest, jakoś nie bardzo mam kiedy do Was zajrzeć i pisać. Ciągle coś się dzieje w tym domu ;-) Jutro muszę iść na badania. Internista przepisała mi wszystkie badania, które dała mi pani dr, więc mogę skoczyć sobie do przychodni na drugą stronę ulicy i wszystko zrobić na miejscu :-) Jedynie za hormony tarczycy zapłacę, ale TSH internista też mogła zlecić, więc to już będą minejsze pieniądze.

reklama
Iza gratulacje!!! i kuruj się kochana!
a wracając do teściowej - wizyta czy wizytacja-bez różnicy, posprzątać trzeba...a że nawiedza nas wyjątkowo rzadko, bo średnio raz na pół roku, to trzeba się przygotować;-)

Witam sie z wami . Dopiero teraz bo najpierw obowiazki trzeba bylo spelnic. Amela spi wiec mam chwile. A za godzine na angielski ja zaprowadzam.
W domu mam sajgon bo maz zabral sie w weekend za upragniony remont kuchni i wszedzie cos sie wala.

Wróciłam .Jasio ma zapalenie oskrzeli i dostał antybiotyk. Pogoda piękna i jestem przybita bo od środy miałam grzebać w kochanym ogrodzie a tak to zmuszeni jesteśmy siedzieć w domu.Ale może wreszcie pomaluję Anulkowy kącik. No i będę miała duuużo czasu dla Was :)
Izuniu gratuluję roczku!

cinamon dużo zdrówka dla Jasia!!!szkoda dzieciaka - taka pogoda, w Wy w domu musicie siedzieć. Ja przez weekend siedziałam i już mnie dziś nosi, chyba wieczorkiem wyskoczymy na piwo ze znajomymi (ja oczywiście na bezalkoholowe - polecam Bavarię):tak:
ale ten mój mąż ma ze mną dobrze teraz - zawsze jest kierowca...kiedyś robiliśmy losowanie;-)albo na zmianę jeździliśmy. No ae od kwietnia do narodzin kruszynki będzie mormonem - nawet się zgodził bez oporów;-)

Witam się i ja w nowym tygodniu.
Od rana dziś latam po mieście i nie miałam sily zajrzeć do Was i poczytać.
Poza tym dopadł mnie jakiś kryzys, cały czas bym spała..tak jak w I trmestrze.. Może to dlatego, że bardzo źle śpię w nocy, przekładanie się z boku na bok to koszmar, poza tym boli mnie kręgoslup i latam 3,4 razy w nocy do toalety...
Larvunia, Cinamon dużo zdrówka dla dzieciaczków
Iza gratuluję rocznicy
Dla reszty Brzuszków Buziaki!!!

Cinamonku, nie ma tego złego - przynajmniej będziemy Cię miały tutaj ;-) Szkoda Jasiulka - niech Ci zdrowieje jak najszybciej! Mordka :*

Mrsmoon, u nas w sobotę była siostra K. z facetem. Przynieśli piwko, a dla mnie "bezalkoholowe" [te do pół procent alko] a ja... nawet nie miałam na nie ochoty... Zrobiłam sobie dwie herbatki, a później zjadłam dwie miski płatków na mleku ;-) Taka ze mnie teraz imprezowiczka :-p A ogólnie bardzo lubiłam smak piwa...

Doris, nie zazdroszczę nocnych przejść - ja śpię mocno i spokojnie, tylko intensywne sny mi się śnią - dziś strasznie kłóciłam się z ojcem... Ale dłużej śpię - nie słyszę rano budzika męża i np. dziś spałam aż do 10 :szok: co się daaawno nie zdarzało.

A teraz wcinam moją żółtą sałatkę z bułeczką - mniam! :-)

Zołza ..... to dobrze masz z tym spaniem :-). Ja pamiętam, że w pierwszej ciąży tak gdzie w ósmym miesiącu przez ponad tydzień czasu to nie mogłam nawet wstać z łóżka bez pomocy, nie mówiąc o przewróceniu się na bok, taki miałam jakiś ucisk przez jakiś czas na kręgosłup ale minęło :-)
Mrsmoon...ja chętnie śpię ostatnio ale.....w dzień, bo w nocy jakoś nie daję rady, dobrze że mam tego rogala do spania to jeszcze jako tako pomaga :-)

reklama
Zolza a ja jakoś tak wcześniej sporadycznie piłam piwo, byłam miłośniczką mojito:-)a teraz jak poczuję zapach piwa to aż mnie skręca, więc od czasu do czasu Bavarię sobie strzelę, a co!

Do góry