reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

MI też babcia o tych rękach wciąż mówi, i że machac nimi nie wolno:) Ale od dwóch okien nic się nie stanie- tylko ironia uspokój się już trochę! :) Widzę, że dopadł Cię syndrom wicia gniazda...:)

reklama
Agatka ja sobie ostatnio baleyage robiłam, możesz śmiało i pasemka zrobić, najważniejsze żeby skóra miała jak najkrótszy kontakt z farbą
marta tantum verde wysusza przy dłuższym stosowaniu, spróbuj gardło szałwią i rumiankem inhalować i płukać, mi pomogło
larvunia może młody zgrzany wyszedł na zimno i go owiało? szkoda Marcelka...
Zolza kurem??? kogutem chyba;-)

Ja dziś wpadłam w wir porządków,bo cały weekend przeleżałam, więc sprzątania cotygodniowego nie było...mąż tylko poodkurzał. A porządek muszę zrobić do środy, bo teściowa przyjeżdża...więc na błysk będzie, a co!

Witam się z Wami dziewczynki.
Ja już jestem po dwu godzinnym spacerku.Pospacerowałam z koleżanką ,zjadłam kilka wielkich lecz mało słodkich truskawek a teraz dorwałam czekoladkę a moje dzieciątko znowu ma czkawkę...już dzisiaj 2 raz.Czytam co tam u Was ciekawego się wydarzyło wczoraj lecz nie jestem w stanie być aktywna na tym wątku...postaram się wpaść wieczorkiem i nadrobić zaległości.
Miłego dnia brzuszki:*

hehe zalezy jeszcze jakie kto ma okna :) ja je myłam siedząc na progu :-) więc looz nie przemęczyłam się i nie z rękami do góry :-) może chodzi o to żeby się nie podźwignac?

Zołza...synuś zadowolony ale rodzice padnięci...w przyszłym roku już nie dam się namówić i nie wpuszczę do domu małych bandziorków...poczekam do maja lub czerwca i zrobię im ognisko w ogrodzie

He he he, dobry pomysł! ;-)

Dubeltówka, ja też miałam bóle kolan, kiedy rozłam, tylko później, w podstawówce.

Zolza kurem??? kogutem chyba;-)

Ja dziś wpadłam w wir porządków,bo cały weekend przeleżałam, więc sprzątania cotygodniowego nie było...mąż tylko poodkurzał. A porządek muszę zrobić do środy, bo teściowa przyjeżdża...więc na błysk będzie, a co!

Śmialiśmy się, że kurem domowym jest i tak zostało ;-)

He he, teściowa - to będzie wizyta, czy wizytacja? ;-)

Ja wróciłam do domku właśnie, bo ledwo zdążyłam opublikować poprzedniego posta, a wpadł mężulek i zabrał mnie do reala. Kupiłam m. in. "Mam dziecko" z płytką VCD o duszku Kacperku :-D I jest tam artykuł o kolkach - jeszcze nie czytałam, tylko przeleciałam wzrokiem i wydaje się sensowny ;-)

Aaale jest pięknie! Słonecznie i ciepło! Jak się trochę ogarnę, to pójdę z psicą na spacerek :-)

Hello :)
Wpadłam się z Wami przywitać i powiedzieć, że jeszcze żyję ;-) Mama siedzi z nami do końca tygodnia (chyba). Wysprzątała prawie całe mieszkanie - Boże ile ta kobieta ma energii:tak:. Nawet żyrandole dzisiaj myła ;-)
My wczoraj obchodziliśmy pierwszą rocznicę ślubu - częstuję Was wirtualnie forumowym torcikiem :-)
102_5441.jpg SMACZNEGO :-)
Tort smakował wszystkim, aczkolwiek obawialiśmy się z mężem robiąc masę z owocami, że nam to wszystko wypłynie ;-)
31.03 wybieram się na usg, więc proszę o kciukaski o 13:15 :-)! Zapisałam się do tej samej pani dr, która robiła usg połówkowe. Mam więc nadzieję, że będę mogła sobie pooglądać moją małą i że wszystko jest w porządku.
Dopadł mnie ból gardła i katar, którego nijak nie mogę się pozbyć. Wszystko spływa mi na gardło, podrażnia i w efekcie czuję się paskudnie :baffled: Zapewne teraz tak będzie, dopóki wiosna nie zadomowi się u nas naprawdę.
Buziaki dla wszystkich brzuszków :rofl2:

Izunia, serdeczne gratulacje z okazji pierwszego roczku! :-) I życzę jeszcze wielu, wieeelu latek razem! :-D
No i zdrówka, zdrówka przede wszystkim! :*

reklama
iza - wreszcie sie pojawiłaś :)) cudny torcik i wszystkiego dobrego z okazji rocznicy !! :D

lecę powiesić pranie na polku i pod prysznic bo wieczorkiem do gina lecimy.....strasznie ceny u niego poszly :( za wizyte z usg juz 150 zł :( ale dzis pewnie nie bedzie usgwiec tylko 80 uff !! :)

Do góry