Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

młody obudzil sie juz o 7 i kopał ciągle, żebym wstała ale nie dał rady mnie zwlec z łózka 
Ja podobnie jak dziewczyny nie farbowałam w I trymestrze. Na razie farbowałam 2 razy. 3 raz będzie przed porodem, włącznie z wizytą u fryzjera. Co by wyglądać jak ludź przy pierwszym spotkaniu z dzieciątkiem![]()

Moje włosy zawsze były grube i mega gęste i nie wypadało mi ich dużo (dosłownie kilka włosków dziennie) i włosy cały czas takie mam... Ale paznokcie.... w 2 trymestrze WOW kozak !! Długie grube, rosły jak opętane... a ledwo wkroczyłam w 3trymestr, pffff porozdwajały się i połamały i wyglądają jakby obżarte były i nie chcą odrastac jakos super, milimetr na 1,5 tyg !! Masacra jakas !!
Makabra jakaś... Od 12 robię prezentację "Historia Zgorzelca i ciekawe miejsca w okolicach"... Mój super mąż, poprosił mnie żebym zrobiła to dla niego bo potrzebuje do swojej szkółki niedzielnej (śmie to nazywac studiami)... Więc od 12 dzióbię i dzióbię i PRAWIE skończyłam... MA-SA-KRA !! Po śmierdzących nogach będę kazała się za to całowac !!Ostatnio mój luby uczył się na "egzamin" CIEKAWOSTEK !! np. dlaczego zakazano budowania drewnianych domów... miauuuu... Zazdrośc mnie zżera, że ja się taki pierd uczyc nie mogę tylko mam w zamian nadciśnienie strumienia nafty wypływającej z rurki o średnicy x, o znanym masowym natężeniu wypływu... Hell yeah... i inne miłostki...
Ehhhhh poniosło mniehi hi hi
![]()

Co Ty studiujesz??? 
] ale ja w ogóle mało przesądów znam, bo ich nie słucham - przerażają mnie ludzie, którzy w nie wierzą...
nie wiem czy mówiła prawdę czy chciała żebym z nią spała, ale uległam i się położyłam. Ona potrafi przyjąć 100 różnych pozycji w ciągu godziny i w pewnym momencie miałam ją na głowie, jestem padnieta