reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

hello w nowym tygodniu:)
angel jaka energia??? ja zapomnialam jak to jest miec sile cokolwiek zrobic:/
mgordon super z tymi pieluszkami, ja pamietam jaka ja bylam szczesliwa jak moja niunia zaczela wolac siusiu:)
trasia to sobie znajomi posiedzieli:) wez daj ten przepis na te buleczki!!!!! pleaseeeeee
misialina dobrze ze juz po imprezach, pewnie to bylo wykanczajace...jakbys mogla wrzuc przepis na kulinarny z surowki z czerwonej kapusty bo ja tego posta sobie nie zapisalam:(
doggi no jakis deser sie nalezy, nie ma co:)

a ja wlasnie wczoraj pomalowalam odrosty:) pierwsze slysze o tych rudych dzieciach....ja tam robilam pasemka w poprzedniej ciazy:) gardlo boli dalej choc odrobine lepiej,plucze czym sie da i tantum verde do tego....nie wiem kiedy przejdzie:/ ide hyba spac jeszcze bo poszlam pozno spac....

reklama
czesc...
czesc marta:tak:

Anapi noooo glodnemu chleb namysli ;-):-) u nas naprawde sa takie fikolandy :tak:
tu bylismy
Salon Zabaw dla Dzieci " FIKOLAND ", Gorzów Wlkp, lubuskie - ********* - usługi w internecie! :-p

nooo....
a ja poniedzialek witam lekarzem:-( Mlody jak zaczol rano "szczekac", to myslalam ze pluca wypluje i nazeka na bol gardelka :-( No nic, na 13.00 mamy lekarza...
Czy to mozliwe ze od wczoraj po fikolandzie go tak chwycilo... az sie wierzyc niechce , tak dobrze sie bawil :-(

milego dnia!!!

Witajcie dziewczyny
nie było mnie cały weekend bo musiałam (i chciałam) bratu pomóc. Dzisiaj ide na wizytę na 10, więc może trochę nadrobie.
Miłego całego tygodnia :-)

Hej, hej:)
U mnie też sloneczko i ... 0 stopni! Lecę do mgr, ale w ramach przerw będę zerkać (mężuś podłączył mi do laptopka neta- nie wiem czy dobrze zrobił, bo zamiast pisać pewnie będę tu ciągle siedzieć...:)

Hej Brzuszki! u mnie też słoneczko ale zimno...brr...nocki coraz gorsze...wszystko boli...nie wie ale w pierwszej ciąży tak się nie czułam...muszę ogarnąć dom po urodzinkach...potem jade na miasto po zamówione biustonosze do karemienia...mam nadzieje że zamówiłam dobry rozmiar i moje cycuchy się w nie zmieszczą
Larvunia...a myślałam że choróbska Wam odpuściły...zdrówka dla Marcelka
Marta...dla Ciebie też zdrówka na gardełko...przepis na kapustę wrzucę w odp wątku
Aestima...miłego pisania pracy mgr
Kati...3mam kciuki za wizytę
Trasia...ja też czekam na przepis z bułeczkami

hej ;-)

ja też jestem już 30stką!!! :-D:tak: wow! Jak to zleciało...

U mnie też ostatnio ciężkie noce... :-( ale już odliczam, do porodu! ;-)

My dziś z Mężem wychodzimy na ogród troszkę posprzątać no i koniecznie wypić kawkę na balkonie! :-) bo pogoda wymarzona!

Miłego dnia :happy:

reklama
WItajcie!
Ja mam dziś zwariowany dzień, zaraz jakieś krótkie nagranie, potem pojadę zobaczyć czy są już wyniki badań i jeśli tak to wizyta u endokr., muszę przemyśleć jak poprowadzić lekcję z jedną 3latką z którą mam ostatnio problem i kilka tych lekcji przeprowadzić. JUż mi słabo:(

Marta, Misialinka przepis na bułeczki będzie wieczorem, ja go nie znam:) To specjalność mojego M. muszę go poprosić żeby mi zdradził ten przepis.

Do góry