reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Cześć dziewczynki, witam się po weekendzie.
Ja dziś jak zombie, pół nocy nie przespałam, bo Emilę bolały kolana:szok:nie wiem czy mówiła prawdę czy chciała żebym z nią spała, ale uległam i się położyłam. Ona potrafi przyjąć 100 różnych pozycji w ciągu godziny i w pewnym momencie miałam ją na głowie, jestem padnieta:crazy:

Życzę Wam miłego dzionka:blink:
Twoja mala moze miec bole skokowe, to maja czesto dzieci w czasie intensywnego rosniecia. Jak ja bardzo boli warto podac paracetamol lub ibuprofen zeby mogla spac spokojnie (i Ty tez).

reklama
Doggi a co ten Twój Mąż "studiuje"? No to jakiś prezencik Ci się należy jak nic! :-)

Tak więc ta moja popierdółka "studiuje" na WSHiG tzw Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Gastronomii... a w ogóle on się przeniósł jakiś czas temu na indywidualne nauczanie żeby pracowac w pełnym wymiarze godzin (mój zajarany sushimaster ;) )... więc tym w ogóle tego nie można nazwac studiowaniem :p

Ale uwaga uwaga !! Nagroda za me trudy i męki była :D :D Jak wrócił po 23 z pracy zabrał mnie na lody w waflu z polewą czekoladową w macu :D :D :D więc radośc była w domu przeogromna :D

jeszcze jedno UWAGA ;) Dziś się dobrze czuję :D Nic mnie nie męczy :D Więc wstawiłam już 2gą pralkę, posprzątałam i biorę się za pieczenie... Ale mam dylemat pomiędzy ptysiami a skubańcem.... nooo i jeszcze szarlotką na kruchym cieście bo mam z tonę jabłek od rodziców (oni kupują wielkie wory jabłek, marchewek, ziemniaków i cebuli i potem mi dają ;) )

A poza tym JEST PRZE-BOSKO w Poznaniu !! Upał że aż skwierczy ;) :p no dobra tu mnie troszkę już poniosło, może nei skwierczy ale słoneczko pięknie grzeje :)

Anapi- ja zmianę czasu przegapiłam i przez to w niedzielę opuściłam zajęcia. no nikt mi nie powiedział, że jest zmiana czasu:/

Ironia- miałaś trochę odpocząć po pracowitym weekendzie! uspokój się z tą robotą trochę!:)

Dubeltówka- mojego brata też strasznie bolały kolana i pod kolanami- wg lekarza były to normalne bóle wzrostowe. Ja takich nie miałam, ale on b. cierpiał, co chwila go bolało i po kilku m-cach przeszło. Widać to od dziecka zależy...

łomatkokochano :baffled::szok::confused: Co Ty studiujesz???
A pomaganie mężowi zostanie Ci kiedyś nagrodzone ;-)
I w ogóle, cudny post :-D

WIęc no ja studiuję Inżynierię procesów chemicznych aczkolwiek z chemią mało ma to wspólnego :p Moja uczelnia w skrócie to taka jedna wielka paranoja :p
Wynagrodzenie już było, lód z maca :D no i pochwala hahahaha... On myślał, że zrobie coś byle zrobic zeby mial zal, ale ja tak nie potrafię i jak coś robie to na 100% więc się chłopak podjarał i powiedział "jak dobrze jest miec taką mądrą i ambitną żonę, nie będą chcieli mi uwierzyc ze ja to zrobiłem" :)

doggi mój ostastnio mnie poprosił ojakis tak śmieszny eferat to odmówiłam...o nie, on stronki sportowe przeglądać ma czas, obstawiam zakłady sportowe też, a na referat nie ma...

Mój biedak nie ma właśnie czasu na nic, dlatego się zlitowałam i zrobilam to za niego, bo ostatnio musi byc cały czas w pracy a siedzi po 12h i po takich 3ech dniach jest tak badniety ze do 11 się wybudzic nie moze a jak ma wolne to i tak ma milion jeszcze innych rzeczy na głowie... Tak mi go żal, że musiałam po prostu musiałam :p

ja zaraz zabieram sie za sprzatanie samochodu,D. ma koła wymienić na letnie.w ogóle muszę się wziąć za robotę ,bo normalnie mi sie nudzi,za to sił mi brak.pzdr
u nas też dziś wymiana opon w autach..rany, a kolejki takie że szok, maz od 8 rano jeszcze nie wrócił...

Doggi ile w tobie werwy, wowo.....trochę sie rozruszałam, pranie wstawiłam, teraz lecę poodkurzać, no i nieszczęsny obiad jakiś zrobić - ostatnio gotowanie mnie normalnie odpycha...i chyba na stryc się wybiorę żeby przytargać ciuszki do przejrzenia...

Tak właśnie podejrzewałam, że to bóle wzrostowe;-)Chociaż wolałabym, żeby już tak szybko nie rosła bo jak na swój wiek to jest całkiem wysoka, jeszcze nie skończyła 3 lat a już ma ponad 100cm. Dobrze wiedzieć, że mogę podać jej coś przeciwbólowego. Dzięki dziewczyny:-)

Doggi ile w tobie werwy, wowo.....trochę sie rozruszałam, pranie wstawiłam, teraz lecę poodkurzać, no i nieszczęsny obiad jakiś zrobić - ostatnio gotowanie mnie normalnie odpycha...i chyba na stryc się wybiorę żeby przytargać ciuszki do przejrzenia...

Dawno nie miałam sił w ogóle, wiec teraz mogę nadrobic stracony czas, tym w ogóle, że ja raczej taki typ z ADHD jestem i zawsze mnie nosi i wszedzie pełno a tu... tyle czasu nie mialam absolutnie sił na nic...
Jest siła jest imprezka :) :) :)
I na strych też się wybieram :D CIuszki takie jakie bede mogła teraz ponosic jeszcze no i moje kochane najukochańsze buty <3

Brzuszki, jestem wreszcie! Jeszcze mnie trochę trzyma, ale to ewidentnie przeziębienie, nic poważniejszego, bo dziś jest o niebo lepiej niż w weekend:tak:siedzę dalej w domu i się kuruję, ale jutro jak słonko przygrzeje to na spacer się chyba wybiorę. A teraz zabieram się za nadrabianie zaległości na bb:tak:

wiem Aestima że miałam dać na luz ale chyba mi się jakieś sprzątanie wlączyło :) umyłam tylko dwa okna i pranie robie :-) ale chyba na dziś tyle bo idę do lekarza i znów mi ciśnienie wyjdzie :-)

reklama
wiem Aestima że miałam dać na luz ale chyba mi się jakieś sprzątanie wlączyło :) umyłam tylko dwa okna i pranie robie :-) ale chyba na dziś tyle bo idę do lekarza i znów mi ciśnienie wyjdzie :-)

Moja rodzina ZABRONIŁA mi mycia okien, bo takie podnoszenie rąk jest ponoc szkodliwe dla ciąży ale nie wiem czemu... I okna mąż myje :D

Do góry