reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry brzuszki
Piękny poranek w całej Polsce chyba dzisiaj...
We Wrocku również piękne słoneczko, ptaszki ćwierkają aż chce się żyć!

Misialinka, AgataR strasznie Wam zazdroszczę tej porannej kawki na ogródku czy tarasie-ja posiadam malutki balkonik więc to zupełnie inny klimat.

zozla ubieraj się kochana i na jakiś spacerek się przeleć bo taki dzień piękny-nie można takiej pogody marnować ;-)

larvuniu życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!Biedni jesteście z tymi choróbskami naprawdę...

reklama
Dzień dobry!
Pogoda u mnie cudna! Zastanawiam się jak go wykorzystać, najchętniej pojechałabym na jakąś małą wycieczkę samochodowo-krajoznawczą połączoną ze spacerkiem tylko żadne miejsce mi nie przychodzi do głowy. Zaraz wyciągnę mapę:)

Zołza VOD to taki serwis z fimami, jest powiązany z tvn więc wiekszość filmów, seriali i programów możesz obejrzeć właśnie tam. Fajna rzecz i za darmo o czywiście:) VoD w Onet.pl

Katamisz
skoro u ciebie tez tak pięknie to może ja powinnam sobie zrobić wycieczkę do Wrocławia?:)

Larvuniu dla ciebie jak zawsze - dużo zdrówka!!!

Misia ty jak zwykle szalejesz w kuchni i w domu. Odpuść troszkę kobieto bo termin porodu nawiedzi cię znacznie wcześniej niż się spodziewasz! Więcej spokoju!

AGATA dzień dobry w ten piękny dzień:)

Witam dziewczeta!
Larvuniu duzo zdrowka!
U nas rano bylo sloneczko, a teraz w ciagu pol godziny sie zachmurzylo i pada :-( Po wczorajszym dniu opalilam sobie caly dekolt i piecze troche, a dzisiaj juz tylko w chalupie na dupie. No coz, wszystko co dobre szybko sie konczy. Do tego moj stary mnie wkurzyl, ale ciul, wlasnie jedzie do roboty i bedzie spokoj (wlasnie usiadl przy mnie, gapi sie w monitor a i tak nic nie rozumie).
Milego dnia Wam zycze!

Dzień dobry!
Pogoda u mnie cudna! Zastanawiam się jak go wykorzystać, najchętniej pojechałabym na jakąś małą wycieczkę samochodowo-krajoznawczą połączoną ze spacerkiem tylko żadne miejsce mi nie przychodzi do głowy. Zaraz wyciągnę mapę:)

Katamisz
skoro u ciebie tez tak pięknie to może ja powinnam sobie zrobić wycieczkę do Wrocławia?:)

traschka zapraszam do Wrocławia!!U nas przepięknie dzisiaj.W planach mam wyjście z synkiem na spacer-on na rowerze a ja piechotką;-) Chociaż Ty dotrzymywałabyś mi tempa ;-)To jak o której będziesz??:-)

anapi współczuję kochana zatarcia z mężem ja też ostatnio miałam mega spięcie!!Przepraszam ale uśmiałam się jak przeczytałam " (wlasnie usiadl przy mnie, gapi sie w monitor a i tak nic nie rozumie). " starałam się to sobie wyobrazić jak on tam siedzi a Ty na niego nadajesz nam :P

Dzień dobry Czerwcóweczki :)

Ja wczoraj do domu wróciłam o północy i od razu K.O. Ale co do zrobienia było, zostało wykonane :D nawet narysowany już mój wymiennik jest :D

W poznaniu pogoda jest PRZE-KOZAK !! Ptaszki tak świergolą, że aż miło :)

W ogóle śniło mi się dziś w nocy, że zaczął mi się poród ;) I to było tak realistyczne, że aż do tej pory nie mogę się ogarnac :P A było tak, że wstałam w nocy o 4.29 do łazienki na pee-pee, i mój maleńki poleciał za mną (kocięto),żebym mu wodę z kranu odkręciła do picia (on nie pija z miski pod żadnym pozorem, tylko z kranu :/) i jestem w tej łazience odkręcam wode a tu HADZIAAAA, moje wody puściły !! i super hiper silny skurcz!! I na ten skurcz się obudziłam, bo mnie w realu dopadł, taki na chwilkę... Tylko tak się zaczęłam zastanawiac czy u mnie to sie po prostu nie pojawiają już skurcze braxtona-hicksa... raczej są bezbolesne te b-h, ale są też takie ała ała, i tak pomyślałam, że to może byc to :P

Cześć Brzuchatki
u mnie też piękna pogoda i bardzo ciepło jest :-). Niestety ja sama w domu gdzieś do 15 będę bo moi rodzice z moim M i z małolatami pojechali nad jezioro posprzątać przed sezonem domek letniskowy :-). Za tydzień pewnie będę już tam grillować jak będzie pogoda :-).
A tak w ogóle jestem zła od wczoraj bo siedziałam sobie z laptopikiem wieczorem i nagle coś ekran mrugnął i ciemność. Co prawda pod światło coś tam widać na tym ekranie ale ogólnie to jest czarny :-(. Zadzwoniłam dziś do takiego komputerowca co mi kiedyś naprawiał komputer a on że przyjdzie jutro lecz po tym co mówię to raczej padła matryca!!!! A to już koszt naprawy baaardzo duży. Ale zaczęłam czytać na necie i wyczytałam, że jak jest jakiś obraz patrząc pod światło to raczej jakaś świetlówka matrycy poszła lub jakiś inwerter. a to już o wiele mniejszy koszt naprawy!!!!!! Zobaczymy jutro. Najważniejsze, że mam jeszcze inny komp :-) i mogę poczytać co u Was!!!

witajcie:) ja juz dzis zaliczylam spacer po gieldzie samochodowej z mezem, po czym mielsimy do kosciola jechac ale oczywiscie zaczelo mnie sie juz slabo robic od chodzenia i mnie przywiezli do domu, przespalam sie i kaszel mnie meczy cholera jasna no.... no nic odpoczelam i wstaje jakis obiad naszykowac.....odpoczywajcie brzuszki z mezami

reklama
Katamisz, wyszło słonko i u nas! :-)

Trasia
, dzięki za wyjaśnienie! :-)

Anapi, oj, niech ci faceci tak Was nie wkurzają...

Doggi, to pewnie to, mam to samo - tylko u mnie nie bolą, ostatnio tylko tak delikatnie zaczynają, jak przy miesiączce. Jejuśku, ale nam mało czasu zostało! Juppi! :-D

Doris, czytam o tym komputerze i oczy robią mi się coraz większe - szacun, że się w tym łapiesz! Dla mnie to czarna magia...

Moja psa wyczesana, poodkurzane, łazienka posprzątana, w kuchni blaty i podłoga też... Została mi kuchenka i zlew, no i lustro w łazience, bo straciłam wenę - muszę odsapnąć :-p Ale nieźle mi idzie ;-)
Teraz pora na drugie śniadanko :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry