reklama

Czerwiec 2011

odpoczywajcie brzuszki z mezami

Mój mąż w pracy tradycyjnie ;( ;( ;(

Ale za to ma potem 4dni wolnego pod rząd :D I jedziemy do moich teściów do Zgorzelca !! Mega się cieszę, strasznie lubię do nich jeździc, tosz to taacy normalni ludzie :) I nie robią mi na złośc jak moi :D :P I jak mówią "to wasza decyzja" to faktycznie jest nasza, a nie "to wasza decyzja, ALE lepiej zróbcie...." :P

reklama
zolzik no....stanik se kupilam, malej dresiki hehe a samochod mam nadzieje ze w maju juz nam sie uda kupic, bo teraz jezdzimy pozyczonym

dziewczyny jak wasz apetyt? jeny ja juz od jakiegos czsu na nic ochoty nie mam, jem bomusze i az sie o wyniki boje....

zolzik no....stanik se kupilam, malej dresiki hehe a samochod mam nadzieje ze w maju juz nam sie uda kupic, bo teraz jezdzimy pozyczonym

dziewczyny jak wasz apetyt? jeny ja juz od jakiegos czsu na nic ochoty nie mam, jem bomusze i az sie o wyniki boje....

He he he he he he he he :-D:-D:rofl2::-D:-D No to oby się Wam udało :-)

A na brak apetytu nie narzekam - wpierniczam regularnie, choć od tygodnia waga w miejscu stoi.

Ja w sumie cały czas mam taki sam apetyt... Ale tyję dużo, bo kurcze zmora moja, zatrzymywanie wody w organizmie... jestem tak spuchnięta, że to się nie dzieje... opuchlizna do tego stopnia, że nie mogę ukucnąc, bo moje nogi na to nie pozwalają swoim obrzękiem... i wyglądam przez to jakbym była 2 rozmiary większa :( I to kurcze całe cialo napompowane... nie tylko nogi... już nie mówię o mojej buzi... i coraz gorzej jest :( Niedawno jeszcze jak wstawałam rano mialam moją figurkę, ale teraz to już nawet nogi do góry nie pomagają, i te obrzęki aż bolą ;( Ale lekarka mi mówi, ze wyniki mam spoko, bialko idealnie.. Więc po prostu taki mój urok :( ale ja z opuchliznami miałam już problemy przed ciążą, a teraz to pkt kulminacyjny nastąpił :P

Ojej, Doggi, nie zazdroszczę :/ Mi zaczynają lekko puchnąć palce, zdjęłam moje piździonki, tylko GPSa [;-)] zostawiłam, bo mi ciężko się z nim rozstać... Ale pewnie niedługo i obrączka pójdzie na półeczkę...

OK, nie ma to tamto !! Trza wziąc dupalka w troki i się biorę za porządek z ciuszkami zimówkami !! Na strych przeklęte !! :P

Proszę o kciuki, za moje sprzątanie, bo od środy się za to biorę :D I mój progres to jedno wielkie ZERO :cool::cool2:

zolza super ,że słoneczko wyszło oby tak ten stan się utrzymał przez cały dzionek:)

marta ja tam apetycik mam na wszystko...jem jak głupia!!A ostatnio to codziennie muszę mieć mleczko w tubce to zwykłe słodzone i łażę tak codziennie po sklepach i szukam!!A wczoraj jadłam loda z polewą truskawkową z Maka!!!!!!!Niebo w gębie...

doggi jeśli lekarz twierdzi ,że ok to się nie martw.Mój zawsze pyta czy puchnę...a mi puchną właściwie same stopy i dłonie (tzn palce u stóp i u rąk ) kostki i nogi są ok.I u mnie tylko na wieczór a z samego rana są szczuplutkie.

reklama
Hej kochane :)
Nadrobiłam zaległości i cieszę się, że w Was i brzuszków wszystko dobrze :)
Ja coś od kilku dni nie mam humoru. D. mnie wkurza. Wczoraj oddelegowałam chłopaków na spacer i zadzwoniłam do mamy się wyżalić :( :( :( Chyba muszę go znów do pionu ustawić :wściekła/y:
Dzisiaj piękna pogoda, zaliczyliśmy dwu-godzinny spacerek. Młody się wyszalał, myślałam że padnie, bo wstał przed 7, ale gdzie tam ;) Ma niespożytą energię :)

Zebrra, spóźnione, ale szczere życzonka. Wszystkiego najlepszego kochana :)

Widziałam, że większość z Was chce się już w maju rozdwajać :) Podpiszę się pod Katamisz, nie nastawiajcie się :) Tak naprawdę najlepiej trzymać się terminu OM, bo wg usg, co wizytę się on zmienia. Koleżanka z pracy miała termin na 1 kwietnia. Dwa tygodnie przed terminem ginka jej powiedziała, że ma torbę do szpitala pakować, bo się na dniach rozpakuje. A tu echo. Nic się nie dzieje. Ja nie mam przeczuć kiedy się zacznie, mam tylko nadzieje, że nie będę za długo przekiszona ;)

Wiecie, ciężko mi się jakoś wbić w rozmowę :zawstydzona/y: W tygodniu ostatnio jestem tak padnięta, że zasypiam razem z Jasiem. A w weekend już nieaktualne to o czym pisałyście ;) Zresztą tyle tu tematów, że nie sposób wszystkie ogarnąć ;)
No dobra, nie będę tu marudzić ;)
Życzę udanej niedzielki :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry