reklama

Czerwiec 2011

My też po dłuuuugim spacerze ze znajomymi, którzy jak się okazało... też są w ciąży;)))

Trasia, ale Ci fajnie z tą mamą- napisz potem proszę co Ci kupiła- ona się zna, więc może troszkę zgapię od Ciebie kosmetykową wyprawkę;))

reklama
Aestima ja doskonale wiem co mi kupiła, bo sama jej dyktowałam czego potrzebuję:) Wyprawka bardzo typowa, czyli sudocrem, linomag, podkłady Bella, kompresy jałowe, parafina itp. Plus cała reklamówka próbek emolientów - mama zbierała wszystkie nadprogramowe próbki przez kilka misięcy więc pewnie wystarczy mi na długo!

traschka zazdroszczę Ci już gotowej kosmetykowej wyprawki !! Te mamy to są jednak niezastąpione jeżeli o zakupy chodzi :)

A ja muszę się wam pochwalic moją ciężką dzisiejszą pracą... co prawda zdycham, kręgosłup mnie boli, i brzuszek ma co chwile lekko bolesne skurcze to przynajmniej ta paskudna robota wykonana !!

A mianowicie porządek w szafie z zimowymi ciuchami!!
Statystyki są silnie zadziwiające, nie sądziłam że kiedys takiego luksusu doczekam, ale... 11 worów z ciuchami (tylko moje :P) i 1 wolna półka (taka duuuża) + 3 mniejsze półeczki w wiszącym takim czymś :D JESZCZE NIGDY NIE MIAŁAM TYLE MIEJSCA W SZAFIE !! !! !! hurra :D ;D

Oj troszkę się podjarałam :D

trasia rzeczywiście fajnie masz z mamą:-)Ja zamówiłam ostatnio u swojej perfumy,bo właśnie wygrzewa dupsko w ciepłym piaseczku gdzieś w hiszpani i na bazcłówce ma mi kupić perfumy,za jedne powiedziałą że będa prezętem a drugie sobie już zapłace wiec też już mi sie japa cieszy.A ponieważ od wakacji nigdzie nie byłam a zapasy moich ulubionych sie konczą poprostu jak znalazł.

A ostatnio kupiłam od koleżnanki fotelik samochodowy,swoją drogą nawet nie wiedziałałm że teraz foteliki mają takie adeptery specjalne,i dodała mi jeszcze fotelik bujany,wkładki laktacyjne(bo nie miałą pokarmu)krem do brodawek,krem na rozstępy i dużo rzeczy które jej zostały.Też się ucieszyłam .

Hej...my po spacerku w lesie i posiadówie na tarasie...w sumie pół dnia spędziliśmy na nim i w ogrodzie...ale przy takiej pogodzie trzabyło skorzystać...dziewczyny zaczynaja mi strasznie puchnąć nogi...kurde martwie się bo w pierwszej ciąży tak zaczęło mi się zatrucie ciążowe...kostki zniknęły a jak sobie wcisnę palec w tym miejscu to na długo zostaje 2 cm dziura :(

Misialinko a jak z resztą objawów? masz podwyzszone ciśnienie i białko w moczu? Może zrób sobie badanie ogólne siuśków żeby zobaczyć co z tym białkiem i ewentualnie przyspieszyć wizytę i lekarza. Pamiętaj, że puchnięcie nie musi oznaczać zatrucia ciążowego!

reklama
Misialina zgadzam się z traschką !! Ja mam wszystkie wyniki (poza hemogloibiną) idealne jak to powiedziała moja ginka, a puchnę tak ze się nie poznaje !! ja nawet kucac nie moge bo mam takie obrzęki nóg !!

Więc tak jak traschka powiedziała, ogarnij badanka i lekarza, bo moze masz po prostu tak jak ja... i nie możemy zakładac od razu zlego, choc z doswiadczenia wiem, że strach o zdrowie maluszka jednak bierze górę !! Ale uszy do góry, jutro zrób badanka, zebys spokojna była :)
:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry