reklama

Czerwiec 2011

reklama
uu trasia - fajne te priusy :)) ja jestem posiadaczką clio III :) o takie coś:

renault-clio-iii-1-2-16v-48kw-1.jpg

Bardzo fajny w obsłudze i w jeździe po mieście :) no i ma 110 KM :-) o czym tata nie wiedział kiedy go zamawiał bo nie miał naklejki i myślał że to jakieś 80 KM :))) ale dawno już nie prowadziłąm bo w ciąży jakaś nerwowa się zrobiłam... i za duży odsetek ofiar by było ;)) no co ja poradze jak widze durnowata babe co zamiast patrzec gdzie lezie to pod auto... :))

my już po obiadku - pyszny filecik fantazja z serkiem papryka i szyneczką :)

w kuchni dalej sajgon
- kolor mi się nie podoba :( jakoś mi się humor popsuł całkiem :( zamiast kamienistej plazy jest kupa z groszkiem :(

katamisz
- heeh nie ma to jak naukowe wywody o wzwodach :) coz z sexu nici to chociaż sobie popisze :))

Zeberrko kochana! Życzę Ci cudownych urodzin - tym razem bez tragedii w tle, bo skarżyłaś się kiedyś ,ze do tego masz "szczęście"!
Przede wszystkim życzę Tobie i całej rodzince zdrówka,przyda się bo to ostatnio był u Was towar deficytowy.
A oto całe pole wiosennych tulipanów dla Ciebie :*

tulipany-pole.jpg

Cześć brzuszki,
piszę teraz dopiero bo od rana z M jestęsmy zagonieni, przyszły płytki do łazienki i zaczęło się układanie, do tego odebraliśmy zasłony więc M musiał zawiesić, potem szybkie sprzątanko bo mieliśmy gości, dopiero teraz mogę odetchnąć :-).
Na polku niestety szaro i smutno, pogoda nie zachęca co spacerków.
Właśnie oglądałam pogodę i zazdroszczę m.in wrocławianką jutrzejszych 22 stopni!! :-p

zeberka - sto lat sto lat sto lat!!! Zdrowia, spełniania marzeń i oczywiście bezproblemowego porodu zdrowego dzieciaczka !

katamisz- remonty są fajnę ale na chwilkę dopóki zmęczenie mnie nie powali, co ostatnio dzieje się szybko:-)

wniebowzięta - witam cię i zapraszam do dyskusji, na początku ciężko się odnaleść ale potem to już z górki :tak:

agatkaT - uwielbiam grilować ale jeszcze nie było u mnie odpowiedniej pogody, chociaż nieraz M robił grila jak akurat była burza i grill stał pod dachem, może jutro się uda ;-). Ale smaka mam od dawna.

Idę dalej czytać co tam u was

Ivonka, też mam smaka na grilla! U nas też szaro, buro, nic się nie chce-o 18 położyliśmy się z mężem dosłownie na chwilkę i obudziliśmy się dopiero teraz...

Dziewczyny, słuchajcie, co z Izą?? Jakoś długo jej nie ma czy tylko mi się zdaje??

Ale dzisiaj byla piekna pogoda, ponad 23°C. Bylysmy pol dnia na placu zabaw, w krotkich rekawach, a i tak bylo mi goraco. Niestety od jutra ma juz padac deszcz.
Wlasnie ogladam kultowy serial - "Lody na patyku", przefilm :-D

reklama
traschka, ironia Wy to kurna macie chociaż fajne te swoje Bum Bum ;-)(czyt autko :-p)Ja to ze swoim Sejem z Wami się nie mierzę nawet bo wolna pszczoła z niego:) Pojemność 899-MASAKRA!!Ale oszczędne chociaż jak cholewcia a teraz przy tej cenie benzynki opłaca się go mieć ;-)Pali mi na mieście około 6-7 literków.
Traschka co do Toyotki Twojego taty to super cacko!!Ja też lubię toyoty choć z moim mężem lubujemy się głównie we włoskich autach-mój fiacik a on ma Alfę Romeo 156 1,8 silniczek.Kocham brzmienie silnika w alfach!!Taki warkocik jest...ogólnie uwielbiam jezdzić alfą ma kopa nie to co mój...bąk:wściekła/y:Był czas ,że zaraz po zdaniu prawa jazdy w ubiegłym roku nią śmigałam to nie powiem z taką mocą pod maską można sobie pozwolić!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry