reklama

Czerwiec 2011

reklama
Zeberrko Najlepsze życzonka dla Ciebie :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

kati83 ja od 8 się zabieram za porządki pozimowe :P żeby w szafie zrobic miejsce na wiosne :P No i póki co nadal się zabieram ;)

Ja bym sie nie zabrała, ale M miał wolne no to sie sprzężyliśmy, a jak mnie nogi wieczorem bolały.... masakra, ale mąż zrobił mi masaż :-)

Hej Brzuchate! Wy nie próżnujecie widzę i skrobiecie jak te mróweczki...ja dopiero teraz klapnęłąm i czytam co naprodukowałyście....ja posprzątałam ten bajzel w domu, jeden pokój malowaliśmy i szafę mąż zrobił a syfu co nie miara...od poniedziałku c.d...łazienka...już mnie brzuch boli jak sobie pomyślę...wczoraj byliśmy w teatrze na spektaklu "Proszę zrób mi dziecko" więc polecam, piękna historia dwojga ludzi. Dzisiaj robimy grilla bo już za mna chodzi

Zebrra...życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego... :*

Dagamit...wiem że opuściłam się na wątku kulinarnym ale jakoś czasu brak...a co do krwistych ziemniaczków to daj tak pól op. sera feta i pół mozarelli

Zołzik....masz wspaniałego męża...ale Ci napisał pięknie...też bym się wzruszyła

Setana...witaj w klubie...my też dzisiaj grilujemy :)

Katamisz...fajnie że konflikt zażegnany...wiedziałam że prędko to nastąpi

Ironia...ja tak wysiedzieć przy remoncie nie umiem...zawsze mnie coś podkusi i coś zrobie a potem kręgosłup mój biedny cierpi

A poniedzieli zaczynam prać i prasować ubranka i układać do szafy...yupi...ale się cieszę

Misialina my też chcemy grilować dziś, wiec witaj w klubie :biggrin2:
A gdzie byliście w teatrze Gliwice, Katowice a moze Opole?

Moja poranna rozmowa z mężem...

-Dagmara(moje stwierdzenie po przeogromnym pocałunku na goodbye): "Jaaaa cię, ale Ty mnie musisz mocno kochac !!"
-Tomasz: " Nooo, muszę... ;) :P "
I cieszył się jak dzieciaszek, że taki żarcik powiedział ;)

Trąbel i piernik jeden noooo :) :P

:-D:-D:-D:-D ale ma poczucie humoru :-D:-D:-D:-D

My jutro wybieram,y sie (przy dobrej pogodzie) na Łysą Górę w Czechach więc melduję że się nie pojawie

Zebra wszystkiego co najlepsze! Spełnienia marzeń, zadowolenia z Męża i Dzieci, szybkiego, bezbolesnego rozwiązania. Samych słonecznych dni :-) całuję urodzinowo! :*

Ja też się pochwalę- my jutro grillujemy u moich rodziców- mmm...
Już się doczekać nie mogę! :-D

Silva
Mogłaś mnie wyprosić dosłownie ;-) po co lawirować?
Myślę, że tu są tylko rozumne istoty....i zrozumiałam to nie tylko ja.

zerbrra
Dziękuję za powitanko, wyjaśnienie i chęć pomocy. To bardzo miłe. :happy:
Ale jednak tu nie zostanę....atmosfera już za bardzo się zagęściła - a nie po to tu przyszłam. Jeden komentarz koleżanki wspomnianej wyżej, potem moja odpowiedź, kolejny jej tekst i stworzył by się bardzo niezdrowy nastrój, którego nikt tu nie chce.

Jako, że jestem tu nowa i ani odrobinkę się nie zadomowiłam... oraz.... na pewno bez tego forum się obędę... zdecydowałam pójść dalej - tak na zdrowy rozsądek.

Powodzonka życzę i dużo słoneczka. :-) Paaaa

(prosiła bym tylko o usunięcie mojego zdjęcia bo zrobiłam to z panelu kontrolnego a jednak przy sprawdzaniu okazało się, że nic się nie zmieniło)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dagamit, nie okrągłe, to jakby ich nie było ;)
Niestety -nic tu się nie ukryje :-D Każdy roczek jest Ci skrzętnie odhaczany :-D

Wniebowzięta, myślę, że opacznie odczytałaś słowa Silvy - na pewno nie miała zamiaru Cię stąd wypraszać, bo jeszcze nigdy niczego takiego nie zrobiłyśmy. Jest tu kilka nowych dziewczyn, które dołączyły do nas całkiem niedawno i doskonale się tu odnalazły. Ty zaczęłaś po prostu bardzo niefortunnie - od zakładania nowego wątku, który dublował już istniejący. I tylko na to dziewczyny zwróciły Ci uwagę. Tu naprawdę nikt nikomu źle nie życzy, ani tym bardziej nikogo nie wyprasza, więc jeśli tylko masz ochotę, to pisz z nami na wszystkich, albo tylko na wybranym wątku. Zapraszamy!

zeberka - wszystkiego dobrego :)))

katamisz- no ja niby się ciesze z tego remontu, ale też nie usiedziałam i pomalowalam jedną ścianę :zawstydzona/y: a teraz leże do góry brzuchem :)

wniebowzięta - nie ma sie co obrażać...Silva nie gryzie i na pewno niekogo nie chciała wyautować :-)

agatkaT - nie mów mi nawet o grillowaniu też chętnie bym sobie pogrillowała, może jak jutro będzie ladna pogoda to zrobię kielbaski na grillu w piekarniku i zjemy na balkonie :-) niestety nie mam tarasu i nie można grillować na balkonach :)

kati83
- miłej wycieczki życze :) i zazdrooszcze...bo ja mam niby "kamienistą plażę w kuchni" a w pokoju " świeże awokado" ale nijak nie czuje się jak na wakacjach eheh :)

Ha streszczak jestem
:-D

Lecę zamówić obiadek dla nas bo Misiek mi się nawdycha tej kamienistej plaży i odjedzie ;-) Btw...właśnie siedze i męczę się nad pisaniem opracowania czym jest masturbacja i petting...mówię M że idę zająć się masturbacją bo musze to skończyć do wieczora...hehe :)))

reklama
Doris, Zołza, Kati, Agatko - Bardzo Wam dziękuję :)

Zołza - torty mnie powaliły! Dzięki Kochana :***

Agatko, zazdroszczę grillowania, też mam ogromną ochotę!

Wniebowzięta - Tobie również powodzenia i szczęśliwego rozwiązania!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry