Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja poranna rozmowa z mężem...
-dagmara(moje stwierdzenie po przeogromnym pocałunku na goodbye): "jaaaa cię, ale ty mnie musisz mocno kochac !!"
-tomasz: " nooo, muszę...![]()
"
i cieszył się jak dzieciaszek, że taki żarcik powiedział
trąbel i piernik jeden noooo![]()
![]()

kati83 ja od 8 się zabieram za porządki pozimoweżeby w szafie zrobic miejsce na wiosne
No i póki co nadal się zabieram
![]()
Hej Brzuchate! Wy nie próżnujecie widzę i skrobiecie jak te mróweczki...ja dopiero teraz klapnęłąm i czytam co naprodukowałyście....ja posprzątałam ten bajzel w domu, jeden pokój malowaliśmy i szafę mąż zrobił a syfu co nie miara...od poniedziałku c.d...łazienka...już mnie brzuch boli jak sobie pomyślę...wczoraj byliśmy w teatrze na spektaklu "Proszę zrób mi dziecko" więc polecam, piękna historia dwojga ludzi. Dzisiaj robimy grilla bo już za mna chodzi
Zebrra...życzę Ci wszystkiego najcudowniejszego... :*
Dagamit...wiem że opuściłam się na wątku kulinarnym ale jakoś czasu brak...a co do krwistych ziemniaczków to daj tak pól op. sera feta i pół mozarelli
Zołzik....masz wspaniałego męża...ale Ci napisał pięknie...też bym się wzruszyła
Setana...witaj w klubie...my też dzisiaj grilujemy
Katamisz...fajnie że konflikt zażegnany...wiedziałam że prędko to nastąpi
Ironia...ja tak wysiedzieć przy remoncie nie umiem...zawsze mnie coś podkusi i coś zrobie a potem kręgosłup mój biedny cierpi
A poniedzieli zaczynam prać i prasować ubranka i układać do szafy...yupi...ale się cieszę

Moja poranna rozmowa z mężem...
-Dagmara(moje stwierdzenie po przeogromnym pocałunku na goodbye): "Jaaaa cię, ale Ty mnie musisz mocno kochac !!"
-Tomasz: " Nooo, muszę...![]()
"
I cieszył się jak dzieciaszek, że taki żarcik powiedział
Trąbel i piernik jeden noooo![]()
![]()

ale ma poczucie humoru 

hahahaha, na stos niegodziwa Ty !!a wydawalo mi sie, ze bylam bardzo mila i bardzo dlugo cierpliwa, wybacz "kolezanko" ze Cie urazilam...
Niestety -nic tu się nie ukryjeDagamit, nie okrągłe, to jakby ich nie było![]()
Każdy roczek jest Ci skrzętnie odhaczany
a teraz leże do góry brzuchem